Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 4. 2012

Náhoda a osud

Náhoda a osud
Zajímavé jak se tyto dvě slova navzájem vylučují a přesto se hodně lidí "vymlouvá" na oboje. Jednou na osud a příště na náhodu, ale aby řekli že se stalo, protože oni chtěli a udělali pro to maximum, to se stává zřídka. Bohužel je tomu tak.... Lidé se už málo zamýšlejí nad tím co oni doopravdy chtějí a proto to špatné sváději but na osud a nebo na neštastné náhody.
 
Co je na tomhle ale pravdy? Chcete pravdu? Každý má tu svou pravdu.

Někdo věří v to že existuje vážně jen osud a někdo že jen náhoda, ovšem někteří zase věří že oboje.

Já abych pravdu řekla tak věřím v oboje ale, má to svá pravidla.

Na osud věřím tehdy, když potkám člověka který mě doprovází celím mím životem nebo když třeba dostanu nějakou věc, která je vážně důležitá pro mě poté.

 A náhoda? Hodně věcí je náhoda,když potkám člověka na kterého jsem myslela... Je to vůbec náhoda a nebo si to určuji já koho vlastně potkám? Občas nevím, protože myslím stále nejvíc na jednoho člověka a pořád ho nevidím, jen málokdy... Ale někdy stačí jen pomyslet na někoho a hnedka se zjeví. Záleží jak to kdo prostě bere.

Moje hlava je plná otázek. Jestli jsou všechny hlavní věci v životě dané a nebo jestli si je určujeme my sami. Z jak velké části ovlivnuje svůj život a dané okamžiky, jak důležité jsou pocity a hlavně.... Jestli nám láska dává do života něco nového a nebo jen láme srdce na kousky a na stále menší a menší....

Ale jedno je jisté. Každý den v našem životě je jen jednou... Proč tomu ale tak je? Máme se naučit vážit si každé chvíle a být na sebe jen hodný, i když mnozí mají síly že by mohli zabíjet? Máme se všichni mít upřímně rádi a nelhat si a mluvit spolu narovinu? Nebo to je jen naše představa, že každý den je jen jednou v našem životě, protože pokaždé se zněčeho poučíme a proto když nastane daná situace zachováme se poté jinak?

Řekla bych že je až moc otázek a málo odpovědí, ale jedno je jisté, člověk by neměl nenávidět,  ale měl by umět milovat a odpouštět druhým jejich chyby. Máme vůbec nějaké chyby? Není to jen prostě další vlastnost, která jak komu vadí a sedne? Za které se někdy jen prostě stydíme? No tohle všechno je jen na nás jak to vezmeme. Každý máme tu svou pravdu v sobě. Uvěřte jí, stojte za ní a v to co věříte se splní a stane skutečností ! ♥♥♥ Dokážete si jí splnit.. ♥
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář