Jdi na obsah Jdi na menu

6. Mistrovský zápas

6. Mistrovský zápas

Ani ne po čtyřiadvaceti hodinách naskočili v neděli 16.října na ledovou plochu k dalšímu mistráku mladší Sršni. Tentokrát se představili domácímu publiku v Sedlčanech a přivítali stejně staré hráče Českého Krumlova. A nutno dodat, že toto představení se všem našim klukům velice vydařilo. Jestli za to mohlo hromobití v domácí kabině před úvodní sirénou, nebo se něco událo v sršních hlavách, zůstane zřejmě tajemstvím aktérů na ledě a ani historie se na to ptát nebude. Na co však ptát určitě bude je výsledek a ten je díky přičinění všech našich hráčů naprosto zasloužený. Nelze nikoho vyzdvihovat, lze jen pochválit celkový dojem z předvedené hry celého našeho mužstva. Jedno však za zmínku přesto stojí a tím je nulové konto obou našich brankářů.

Výsledek utkání: Sedlčany : Český Krumlov 5 : 0 (1:0,2:0,2:0)
Střely na branku: 68 : 42
Vyloučení: 4 : 0

Sestava: Vojtěch Křepela, Jakub Spilka, hráči Ondřej Chomát, Patrik Plocha, Dominik Chwastek, Pavel Chocholoušek, Jiří Sůsa, Ondřej Spilka, Vít Růzha, Lukáš Petržílka, Martin Barták, Jiří Habart, Matěj Stráňka, Šimon Macák, Tomáš Dušek, Petr Pich, Tomáš Holoubek, Martin Vlk, Jakub Malý, Tomáš Sýkora.

Kanadské bodování: Petržílka L. 2+1, Chwastek D. 1+0, Sůsa J. 0+1, Spilka O. 0+1, Barták M. 1+0, Macák Š. 0+1, Holoubek T. 1+0, Habart J. 0+1.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář