Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karlovice u Vrbna 2022

26. 6. 2022

V době od 12. 6. - 18. 6. 2022 jsme si užívali na rekondičním pobytu v Karlovicích u Vrbna. Pobytu se zúčastnilo celkem 26 sob.

Ubytování je sice "Retro", ale ostatní služby jsou na vysoké úrovni. Personál a paní vedoucí jsou velmi vstřícní, snaží se vyhovět po všech stránkách, dokáží poradit a pomoci když je potřeba.

Jídlo - domácí strava, chutné, v dostatečném množství, byli jsme velmi spokojeni. Doplňkový prodej od kávy, po víno, pivo atd je za levné ceny a hojně jsme využívali.

Nejlepší na rekondičním pobytu byla příroda, procházky a hlavně možnost  denně podle rozpisu navštěvovat  malý bazén zdarma. Rovněž využívat vířivku za  velmi levnou cenu, a možnost využít služeb masérky, která byla rovněž skvělá a dokázala pomoci od problémů.

Máme věkově rozmanitou skupinu a tak si každý přišel na své. Naši "Turisté" jak jsme si  je pojmenovali, dělali různé výšlapy a výlety do okolí, navštívili Karlovou Studánku, dokonce si vyšlápli v tom vedru i na Praděd.

Většina  z nás  si zajela do Vrbna p. Pradědem na nákupy a do cukrárny, autobusové spojení je zde dobré.

Ty které jely s námi s chodítky, si chodily samy na procházky  v blízkém okolí a byly velmi spokojené, protože  se chodítka vešla do autobusu, který jsme si  objednali, a díky Magistrátu a dalším sponzorům jsme si to mohli dovolit. Tyto finanční příspěvky na dopravu a pobyt  jsou neocenitelné a všem děkujeme.

Protože se nám zde velmi líbilo, zamluvily jsme si pobyt už na rok 2024. Když  zaplatíme rok předem, budeme mít  pěknou slevu. Příští rok plánujeme jet jinam, abychom nejezdily  na stejné místo.

Na schůzce jsme pobyt zhodnily a  všichni jsme se shodli na velké jedničce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář