Jdi na obsah Jdi na menu
 


Matthew Gray Gubler

 

Narodil se 9. března v Las Vegas, kde také později navštěvoval střední školu Las Vegas Academy of International Studies, Performing and Visual arts, kde nakonec graduoval z hraní. Následně navštěvoval New York University's Tisch school of the Arts, kde získal v roce 2002 titul z filmové režie.

Má starší sestru Lauru Dahl, která je módní návrhářkou se sídlem v NYC.

Ještě na NYU začínal jako model u DNA Model Management, pózoval například pro Tommy Hilfiger, Marc Jacobs nebo American Eagle. Byl zvolen nejlepším modelem jednoho nejmenovaného časopisu. Během školní praxe se seznámil s režisérem a scenáristou Wesem Andersonem, který ho povzbudil zkusit štěstí ve filmu The Life Aquatic with Steve Zissou (Život pod vodou). Matthew uspěl a upozornil na sebe, což ho dovedlo k úspěšné roli v krimi seriálu Criminal Minds (Myšlenky zločince), kde se objevuje od roku 2005 jako geniální doktor Spencer Reid. V roce 2007 a 2009 namluvil Simona v rodinném filmu Alvin and the Chipmunks (Alvin a Chipmunkové, Alvin a Chipmunkové 2).

Jeho největší láskou však není hraní, nýbrž režie. Během natáčení The Life Aquatic, stvořil dokument nazvaný Matthew Gray Gubler's Life Aquatic Intern Journal, který ukazoval prací "za scénou" a byl vydán spolu s filmem na DVD. Režíroval a hrál v sérii autobiografických sebe-kritizujících dokumentech Matthew Gray Gubler: the Unauthorized Documentary, kde paroduje chování hollywoodských hvězd. Mimo jiné také režíroval, produkoval a editoval hudební video k písni Don't Shoot Me Santa kapely The Killers.(2 členové The Killers jsou jeho nejlepší kamarádi). Natočil pár krátkých filmů: The Cactus That Loocked Just Like a Man, Claudie: A Symphony of Horror, Tippi's Picnic. V 5. sérii Myšlenek zločince se mu dostalo nabídky režírovat 16. episodu tohoto seriálu.

Během pauzy v natáčení Myšlenek zločince napsal svou 1. dětskou knihu. Matthew také kreslí obrazy a 12 z jeho obrazů byly prodány Ostravské Umělecké Galerii
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Blood Albatross : Blood pressure chart

(Aonerrindy, 9. 10. 2018 8:16)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-de-cialis-generique/

Blood Straits Readings Explained

(ARefAllequehed, 30. 7. 2018 18:15)

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-50-mg-yeux/

MATTHEW GRAY GUBLER - JEHO ŽIVOT

(SIMČA, 16. 12. 2012 16:36)

NARODIL
SE 9.BŘEZNA V LAS VEGAS.
SOUROZENCI
STARŠÍ SESTRA JMÉNEM LAURA DAHL , KTERÁ PRACUJE JAKO MODNÍ NÁVRHÁŘKA U NYC.
ŠKOLA
NAŠTĚVOVAL ŠKOLY LAS VEGAS ACADEMY OF INTERNATIONAL STUDIES , PERFOMING AND VISUAL ARTS.
TYTUL
FILMOVÁ REŽIE.
ZAČÍNAL
JAKO MODEL V DNA MODEL MANAGENET.
POZOVAL
PRO TOMMY HILFIGER , MARC JACOBS A AMERICAN EAGLE.
USPĚCH
BYL ZVOLEN NEJLEPŠÍM MODELEM.
SEZNÁMIL SE
S REŽISÉREM A SCENÁRISTOU WESEM ANDERSONEM.
ZÍSKAL
ROLI VE FILMU ŽIVOT POD VODOU.
HRAJE ROLI
V SERIALU MYŠLENKY ZLOČINCE OD ROKU 2005 JAKO GENIALNÍ AGENT DR. SPENCER RIED.
NAMLUVIL
V RODINÉM FILMU NAMLUVIL SIMONA Z ALVIN A CHIPMUNKOVÉ 1-2.
MÁ RÁD
SPÍŠ REŽII.
REŽÍOVAL A HRÁL
VSEBE-KRIZUJÍCÍCH DOKUMENTECH.
PRODUKOVAL A EDITOVAL
HUDEBNÍ VIDEO K PÍSNI DONT SHOOT ME SANTA.
NATOČIL FILMI
THE CACTUS THAT LOOCKED JUST LIKE A MAN.
NAPSAL
1. DĚCKOU KNIHU NAPSAL BĚHEM POZI K FILMU MYŠLENKY ZLOČINCE.
JEHO OBRAZI
12 Z JEHO OBRAZU SE PRODALI V OSTRAVSKÉ UMĚLECKÉ GALERII.
PŘÍLEŽITOST
REŽÍROVAT 16.EPISODU SERIALU MYŠLENKY ZLOČINCE.
MILUJE
JE VELKÝ MYLOVNÍK PŘÍRODY A ZVÍŘAT ZEJMENA PSÍCH MILÁČKU.
JEHO FOTKY NA
https://marchee.estranky.cz/img/tiny/424.jpg
CHARAKTERISTYKA JEHO POSTAVI V SERIALU MYŠLENKY ZLOČINCE
MĚŘÍ 185 CM. VE DVANÁCTI OMATUROVAL NA STŘEDNÍ ŠKOLE,PO TÉ POKRAČOVAL VE STUDIU CAL TECHN KDE ZÍSKAL 3 DOKTORÁTY Z MATEMATIKI,CHEMIE, FYZIKY. V 21 SI JEŠTĚ UDĚLAL JEŠTĚ DVA A TO KONKRETNĚ Z SOCIOLOGIE A PSICHOLOGIE. MÁ lQ 187. A DOKÁŽE PŘEČÍST 20 000 SLOV ZA MINUTU. JEHO PARKETOU JE STATISTIKA AODBORNÉ PORADENSTVÍ. OTEC HO OPUSTIL V 10 LETECH AVYCHOVÁVALA HO JEHO SCHIZOFRÉNÍ MATKA,KTEROU PAK V 18 MUSEL DÁT DO PSYCHYATRICKÉ LÉČEBNY. ŽIJE SÁM ALE MĚ ROMÁNEK S FILMOVOU HVĚZDOU LILOU ARCHER. V 6. SERII HO ZAČNOU TRÁPIT ČASTÉ MIGRÉNY,A PROTO SI BUDE MYSLET ŽE MÁ SCHIZOFRENYI NAŠTĚSTÍ NE. DÍKY PŘÍPADU,KDY MUSEL SPOLUPRACOVAT S AUTISTICKÝM CHLAPCEM,SE NAUČIL HRÁT NA KLAVÍR.

MUJ NÁZOR
VE SKUTEČNOSTI I VE FILMECH A SERIALECH JE ROSTOMILÝ,KRÁSNÝ,MYLÍ,UŽASNEJ,GENTLMEN,BLAZNIVEJ, STŘELENEJ,GENYALNÍ,CHYTREJ,SEXY,VE VŠEM VYPADÁ UŽASNĚ. JE PROSTĚ DOKONÁLEJ. NO PROSTĚ MĚ DOSTAL. JSEM Z NĚJ HOTOVÁ. KAŽDÁ HOLKA NA SVĚTĚ HO MUSÍ ZÁKONITĚ MILOVAT.

MOJE PŘÁNÍ JE
SE SNIM SETKAT EŠTĚ NEŽ UMŘU NA RAKOVINUPROTOŽE JE TO STRAŠNÝ ZEMŘÍT SPOCITEM ŽE SEM NIC NEDOKÁZALA.

Gube

(bibi, 28. 1. 2011 23:43)

ked chces som aj na Facebooku, Bibiana Prielozna

Gube

(bibi, 28. 1. 2011 23:42)

a este ta doplnim,je to ten najuzsnejsi,najsladsi chalan,a gentlman akeho som stretla,je blaznivy od prirody,a vie velmi pomoct ja si s nim pisem cez twitter a maily,jeho proste musis milovat...moja adresa je bibkapriel@gmail.com a to ma 34 LOL