Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hledáme nové spoluhráčky!! Baví Tě fotbal a chtěš hrát? Přijď to zkusit za náma na trenink. Trénujeme každé pondělí, středa a pátek v 18:00 hodin na umělé trávě ve Valašském Meziříčí!

 

Od 8. července již začala letní příprava na novou sezonu. Valmezačky mají za sebou již 3denní soustředění, trénují 3x týdně a v termínu 18.-19.7. je čeká dvoudenní turnaj v Kostelci na Hané.

V novém fotbalovém ročníku 2015/2016 budou hrát děvčata z Valašského Meziříčí nejvyšší soutěž v ČR a to 3. ligu. Nově otevřená soutěž nabídne oku diváka tyto týmy:

Valašské Meziříčí

Holešovské Holky

Nové Sady

Hodonín

Horní Heršpice B

Vítkovice

Brušperk

Bruntál

 

 

2014/2015

 

Losovací aktiv v Olomouci nám přiřkl na sezónu 2014/2015 tyto soupeře:

FC ELSEREMO Brumov
TJ Slavia Stachovice
Kotouč Štramberk
Spartak Lubina
TJ Sokol Horní Bečva
AFC Veřovice
Fotbalový klub Holešovské holky
FK Nové Sady

 

Přípravné utkání Valašského Meziříčí před jarní sezonou:

Valašské Meziříčí - Holešovské Holky   1:3

Valašské Meziříčí - 1. FC Olomouc   1:11

Valašské Meziříčí - Nové Sady  3:1

Valašské Meziříčí - Veřovice   3:4

 

Na turnaji v Nových Sadech skončil Valmez na 3. místě.

Na turnaji na Horní Bečvě skončil Valmez na 1. místě.

 

První mistrovské utkání za 3 body

Jelikož v Olomouci se rozhodlo tak, že letošní sezónu bude hrát Valašské Meziříčí divizi skupiny B, zajížděla děvčata z Valmezu až do dalekého Podivína. První poločas byl vyrovnaný s několika nepřesnostmi na obou stranách. Do kabin se šlo za stavu 2:2. Do druhého poločasu nastoupila děvčata z Valmezu už s větší chutí než v prvním poločase a tak vstřelily ještě jednu branku a zápas tak skončil lépe pro hostující, kdy branky vstřelily: Hermannová a Krčmářová 2

 

Přátelská utkání se Štramberkem, s Holešovskýma holkama a s Veřovicama

První přátelák dopadl pro domácí Valmez dobře, když hostující hráčky přehrál v poměru 5:0. Goly vsítily: Hrazdilová 2, Krčmářová 2, Rýdlová

Přátelské utkání s číslem 2, skončilo 2:0 pro domácí Valašské Meziříčí, kdy branky vstřelily: Tomčíková a Rýdlová

Na třetí přátelák se jelo do Veřovic a i tam skončil zápas 1:2 pro Valašské Meziříčí. Goly dávaly: Hrazdilová z pen., Krčmářová

 

Hanácká kopačka v Kostelci na Hané

Dvoudenní turnaj, který byl docela náročný fyzicky zvládla děvčata z Valmezu dobře. V sobotu se hrálo ve dvou skupinách po 6, systémem každý s každým.

Skupina A byla složena z těchto týmů:    Trebišov, Valašské Klobouky, Jablonec nad Nisou, Kostelec na Hané, Štramberk, Nové Sady B

Skupina B:   Valašské Meziříčí, Nové Sady A, Zámrsk, Jehnědí, Komety Brno, Mnichovo Hradiště.

 

Z této skupiny postupovaly první 4 týmy a Valmez postupoval do druhého dne ze 2. místa hned za Novými Sady A. V neděli sehrála další 3 zápasy ve skupině postupujících a do semifinále už se mohly dostat jen týmy umístěné na 1. a 2. místě. To se samozřejmě povedlo a Valmez si zahrál semifinále s Novými Sady A, které bohužel prohrál 4:1 a tak si už mohl pouze zahrát o 3. místo. To na ně vyšel Jablonec nad Nisou a ten porazil nejtěsnějším výsledkem 1:0. Finále si pak zahrály Nové Sady A a slovenský tým Trebišov, z tohoto duelu pak vyšel vátězně tým ze Slovenska.

Nejlepší golmankou turnaje se stala Silva Neradilová z Valašského Meziříčí. Trofej střelce unikl Janě Hrazdilové o 2 branky.

 

 

 

Fotbalistky dosáhly vytoužené stovky, kouč Marek to bude mít drahé.

Valašské Meziříčí – Nejlepším možným způsobem zakončily sezonu fotbalistky Valašského Meziříčí. O uplynulém víkendu svěřenkyně trenéra Antonína Marka vyhrály jak v páteční dohrávce ve Stachovicích, tak v posledním utkání sezony ve Šternberku a skončily tak v tabulce moravskoslezské divize na druhém místě. Třešničkou na dortu je, že se děvčatům podařilo dosáhnout stovky nastřílených branek, za což si vysloužily speciální finanční prémii od trenéra Antonína Marka.

Stachovice – Valašské Meziříčí 0:5 (0:2)

V páteční dohrávce ve Stachovicích splnily fotbalistky Valašského Meziříčí do puntíku roli favorita a po zásluze si odvezly tři body. První branku dala Krčmářová, která usměrnila centr aktivní Rýdlové – 0:1. Po chvíli to byla akce jako přes kopírák a stejná hráčka dala i druhou branku Meziříčí. Další branky přišly po přestávce. V 50. minutě dala další branku Krčmářová a zkompletovala tak svůj hattrick. V 71.minutě přidala čtvrtou brankou tečovanou střelou Marková a skóre uzavřela v 87. minutě dalekonosnou dělovkou Rýdlová. „Holky zahrály dobrý zápas, proti snaživému soupeři podaly solidní výkon. Mohlo to být i mnohem více, ale zase nedaly mnoho dobrých šancí,“ hodnotil zápas trenér Valašského Meziříčí Antonín Marek.

Branky Val. Meziříčí: Krčmářová 3, Marková, Rýdlová. Sestava Val. Meziříčí: Petrnková, Jurčová, Nováková, Chlápková, Pernická, Rýdlová, Marková, Vlčková, Tomčíková, Šichtářová, Krčmářová, střídaly Hrazdílová, Stuchlíková, Hermannová.

Šternberk – Val. Meziříčí 0:8 (0:3)

Zápas ovlivnila hned první proměněná šance ve 4. minuty, kdy se trefila hostující Vlčková – 0:1. Pak domácí nepotrestaly chybu Meziříčí v obraně, když Petrnková skvěle zachránila samostatný únik domácích. Další šanci měly domácí ve 12. minutě, a to Valašky zachránilo břevno. Snaha domácích o vyrovnání skončila ve 22. minutě, kdy dala druhou branku hostů Hrazdílová. Ještě do přestávky přidala třetí trefu hostů Krčmářová. Domácí kouč sice v poločase prostřídal hned čtyři hráčky, ale stejně to nepomohlo, na hřišti už bylo jen jedno družstvo – to meziříčské. Fotbalistky Valmezu si chtěly poslední poločas sezony užít naplno a podle toho také k němu přistoupily. Předváděly krásné fotbalové akce a ještě hezčí góly. Nakonec daly ještě pět branek a zakončily ročník vysokým vítězstvím 8:0.

Právě poslední zápas sezony ve Šternberku sebou přinesl velmi zajímavou zápletku, která nakonec bude stát trenéra fotbalistek Meziříčí Antonína Marka tisíc korun. Ptáte se proč? S blížícím se závěrem sezony totiž kouč Antonín Marek vypsal speciální finanční prémii za dosažení sta vstřelených branek v sezoně. K tomu bylo potřeba v posledním utkání ve Šternberku dát osm branek. A přesně to se nadšeně hrajícím holkám podařilo. „Holky hrály fakt dobře, bylo vidět, že moc chtějí dát tu stovku, což se jim také v 86. minutě podařilo. Slíbil jsem jim, že pokud dají tu stovku, dám jim do kasy tisícovku. Takže to teď budu muset dodržet,“ smál se trenér meziříčských fotbalistek antonín Marek.

Konečné druhé místo je pro meziříčská děvčata úspěchem. „Celou sezonu jsme hráli nahoře a druhé místo bereme jako dobrý výsledek. Asi nejvíce nás mrzí domácí ztráty s celky z první čtyřky, ty body nám potom chyběly. Globálně ale musím být se sezonou spokojen. Některé holky studují, nestíhají tolik trénovat, občas jsme se ani na zápasy nesešli úplně podle představ, ale celkově jsme spokojeni,“ ohlíží se za sezonou 2012-2013 trenér Antonín Marek. Hned také přidal jednu pozvánku do týmu pro případné nové tváře. „Určitě bychom byli rádi, kdyby se k nám přidaly nové holky, pokud možno takové, které třeba hrály fotbal s klukama v mládežnických kategoriích. Určitě je v týmu rádi přivítáme,“ dodal Marek.

Branky Val. Meziříčí: Hrazdílová 3, Krčmářová 2, Marková 2, Vlčková. Sestava Val. Meziříčí: Petrnková, Jurčová, Nováková, Chlápková, Pernická, Rýdlová, Marková, Vlčková, Tomčíková, Hrazdílová, Krčmářová, střídaly Hermannová Čánová.

 

 

 

 

 

 

Po dvou odložených zápasech, sehrála valmezská děvčata "první" jarní utkání. Na domácím hřišti hostila Trojanovice - Bystré, které porazila vysoko 13:0. 

 

Přípravné zápasy:

Valašské Meziříčí - Veřovice    3:1

goly VM: Vlčková, Rýdlová 2

Valašské Meziříčí - Hol. holky    3:2

Valašské Meziříčí  - Olomouc Nové Sady  3:1

 

Halový turnaj v Kostelci na Hané skončil na jedničku

3.2. jsme se zúčastnili halového turnaje v Kostelci na Hané, kde se hrálo systémem každý s každým. Byla tam celkem 6 týmů a my jsme díky všem výhrám skončily na 1. místě. 

Pořadí turnaje:       1. Valašské Meziříčí

                                  2. Kotvrdovice

                                  3. Nezdenice

                                  4. Boskovice

                                  5. Kostelec n/H. A

                                  6. Kostelec n/H. B

 

Generálku na mistrovská utkání jsme zvládly.

Dne 11. 8. jsme hrály v Býškovicích turnaj v malé kopané, účastnily se celkem 4 týmy, Býškovice, Valmez, Osek nad Bečvou a Nezdenice. Prohrály jsme pouze první zápas s Nezdenicema, 0:1. Ostatní zápasy jsme vyhrály a tak jsme se dostaly až do samotného finále, kde jsme nastoupily opět proti Nezdenicím, tentokrát už jsme si vítězství nenechaly vzít a tak jsme vyhrály 1:0.

Pořadí turnaje:           1. Valašské Meziříčí

                                      2. Nezdenice

                                      3. Býškovice

                                      4. Osek nad Bečvou

 

Kvůli finanční stránce jsme odstoupili od 2. ligy a příští sezónu 2012/2013 budeme hrát Divizi. Zde je přihlášeno 14 týmů. První zápas začánáme 19.8. 2012 ve Vítkovicích.

 

Poslední zápas v Moravskoslezské lize skončil prohrou pro Valašské Meziříčí

Hodonín - Valašské Meziříčí    3:0

 

Na  "domácí" půdě v Karlovicích odehrály Meziříčanky utkání s Brumovem, když vedly 3:0 a nechaly si vzít 2 body v druhé půli. Konečný stav tedy 3:3.

Valašské Meziříčí - Brumov   3:3

goly VM: vlastní(po centru Chlápkové), Šichtářová, Rýdlová

 

Ani 2 vstřelené góly do branky soupeře Meziříčankám nepomohly.

Děvčata z Meziříčí zajížděly tentokrát do Bruntálu. Za velmi studeného a deštivého počasí se jim ani tentokrát nepodařilo uhrát ani bod. První poločas skončil 1:0 pro domácí. Ve druhém poločase se snažily Valašky vyrovnat, místo toho dostaly další gol na 2:0. Po té snížily z nepřímého kopu, když Peťa Ondřejková přihrála Dejně Vlčkové a ta snížila na 2:1. Opět se hosté snažili o vyrovnání, místo toho přišel další trest, po přímém kopu, zvýšily domácí na 3:1. Konečný výsledek ještě upravila Meziříčská Sabina Rýdlová střelou na 3:2. I po snaze po vyrovnání Meziříčanky odjížděly s prázdnou.

Bruntál - Valašské Meziříčí   3:2

goly VM: Vlčková, Rýdlová

 

Po snaživém a bojovném výkonu opět prohra na domácí půdě s hostujícím týmem Horní Heršpice. 

Val. Meziříčí - Horní Heršpice   0:2

 

Další prohra v řadě, tentokrát s Brnem B.

Brno B - Valmez   3:0

 

Meziříčské ženy zajížděly v neděli do Jihlavy pouze v devíti. S druhým týmem v tabulce sehrály bojovnou partii, když v 25. minutě z penalty dostaly na 1:0. O 2 minuty později už to bylo 2:0. Ve druhém poločase dostaly pouze jeden gol a to z offsidu. Jihalava - Valašské Meziříčí 3:0.

 

Ani na potřetí se nepodařilo Valmezačkám uhrát ani bod. Na domácím hřišti podlehly Slovanu Ostrava 0:3.

 

Druhá jarní porážka s lídrem tabulky. Meziříčanky zajížděly k druhému mistrovskému utkání do Holešova, kde podlehly Holešovským Holkám 3:1. Jediný gol za Valašské Meziříčí vstřelila z trestného kopu Denisa Vlčková.

 

První mistrovské utkání se vůbec nevyvedlo, po děsivém výkonu Meziříčanky prohrály na vlastní půdě s FK Olomouc 1:4. Jediný gol pro domácí si hosté vstřelily samy po centru Kláry Markové.

 

Dne 23. 3. 2012 sehrály holky z Valašského Meziříčí, na umělné trávě ve Valmezu, modelový zápas, místo pátečního tréninku, s týmem z Dolní Bečvy. Konečný výsledek 8:0. Goly: Rýdlová 3, Čáňová 2, Chlápková, Tomčíková, vlastní.

 

Přátelské utkání číslo 2 vyhrála domácí děvčata z Valašského Meziříčí proti Štramberku 3:0 (1:0).

Branky: Hrazdilová, Šichtářová, Jurčová

 

První přátelské utkání sehrály děvčata z Valašského Meziříčí na domácí půdě s Holešovskýma Holkama. Stav utkání po 1. poločase byl 1:0 pro domácí tým, po zásluze Evy Hermannové. Ve druhém poločase se trefila z rohového kopu Klára Marková. Petra Ondřejková ještě nepromněnila penaltu a tak konečný stav po 90. minutách byl 2:0 pro domácí.

 

 

 

Týmu děvčat z Valašského Meziříčí začala zimní příprava na jarní sezónu. Již 8. března se chystají na třídenní soustředění. Tréninky probíhají 2x týdně a to ve středu a v pátek.

 

 

 

 

 

 

 

 

VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2012! :)

 

 

Turnaj Uherský Brod 17. - 18.12.

 

 

Po nevydařeném sobotním začátku skončila Meziříčská dětčata ve skupině na 6. místě. Postupovala však jen 4 družstva a tak si holky zahrály v neděli jen o 13.-8. místo. V sobotu se jim již začalo dařit a neprohrála ani jeden ze tří zápasů, neprve porazila Dúbravku B, poté si poradila i s Karlovou Vsí Bratislava a nakonec vydřela 3 body i s Nezdenicema B. Bohužel skončila až na 9. místě za Juniorkama Slovácka, které Meziříčanky porazily ve skupině. První místo ovládly holky z Vysočan, kde úřadovala nejlepší česká fotbalistka Petra Divišová.

 

 

 

 

 

 

 

 

Výsledky VM základní skupiny:

 

 

 

ŽILINA B - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ                 4:0

 

 

 

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - SLOVÁCKO             0:2

 

 

 

BELUŠA - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ                  0:1     (Krčmářová)

 

 

 

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - ŽILINA A                  0:3

 

 

 

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - MYJAVA                  0:0    

 

 

 

ŠTĚTÍN - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ                    3:2     (Nováková, Ondřejková)

 

 

 

 

 

 

Výsledky o 13. - 8. místo:

 

 

FK DÚBRAVKA BRATISLAVA "B" - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ       0:3     (Hrazdilová, Rýdlová, Dorňáková)

 

 

 

 

 

 

 

FKM KARLOVA VES BRATISLAVA - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ     0:2     (Rýdlová, Dorňáková)

 

 

 

 

 

 

 

SOKOL NEZDENICE "B" - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ                    0:1      (Ondřejková)

 

 

 

 

 

 

 

17. - 18. 12. se děvčata s Valmezu chystají na největší halový turnaj žen v Česku, Women´s Pepsi cup. Kde již zná svůj los. Ve skupině se utkáme s:

1. SPARTAK MYJAVA (SVK)
2. ŠKF ŽIRAFA ŽILINA "A" (SVK)
3. ŠKF ŽIRAFA ŽILINA "B" (SVK)
4. FC SLOVÁCKO (CZE)
5. KOVO BELUŠA (SVK)
6. VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ (CZE)
7. MKS OLIMPIA ŠTĚTÍN (POL)

 

Vydřený bod.

Děvčata z Valmezu si z nedělního utkání, s poslední Olomoucí, přivezly bod. Vedly, když po rohu Denči Vlčkové dopravila míč do brány Peťa Ondřejková, 0:1. Pro smůlu hostujících hráček po chybách vyrovnaly domácí ve 45. minutě na 1:1. Stav vydržel až do konce.

 

Konečně výhra.

Meziříčská děvčata konečně vyhrála. Na domácí půdě porazila Hodonín 2:0 zásluhou Hermannové a Markové. Posunula se tím na předposlední příčku v tabulce.

 

Meziříčanky nestačily ani na Brumov.

Ve studeném počasí zajížděly Meziříčská děvčata na zápas do Brumova. Nehrála špatně, ale bohužel jim chybí trošku štěstí a mrzet mohou neproměněné šance. Brumov tedy vyhrál 2:0.

 

Další prohra v řadě.

Tentokrát se utkání hrálo na půdě v Ratiboři. První poločas bylo lepším týmem domácí družsvo z Valašského Meziříčí, vypracovalo si několik dobrý šancí, ale bohužel žádná neskončila v síti. Druhý poločas už se síly vyrovnaly a byly šance na obou stranách. Jednu z nich využila hostující hráčka a dala na 0:1. Po několika minutách po rohu Denči Vlčové dopravila do sítě míč Sabča Rýdlová, 1:1. Smolně pro domácí v 92. minutě zvýšila po chybě domácích hostující hráčka na 1:2, poté rozhodčí ukolčil utkání. "Chtěli bychom poděkovat fanouškům z Ratiboře za podporu a dobrou atmosféru."

 

Velký propadák v Heršpicích.

Mezříčské ženy si dojely do Horních Heršpic pro pěknou nakládačku. Již v prvním poločase prohrávaly 6:0. I když trochu s pomocí rozhodčích, ale hrály hrozně. Prohrály si zápas téměř samy. Konečný výsledek 13:0.

 

První podzimní gól a zároveň první vydřené body.

Valašské Meziříčí nastoupilo dnes proti Brnu B. První půle bylo lepší mužstvo domácích, když si vypracovalo několik šancí, jednou z nich proměnila Denča Šichtářová po přihrávce obhodila hostující golmanku. V druhé půli už byl lepším týmem hostující mužstvo, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracovalo. Zápas skončil šťastně pro domácí 1:0.

 

Další prohra v řadě, tentokrát na domácí půdě s Jihlavou.

První poločas, kdy jsme byly pod velkým tlakem soupeře, jsme dostaly 3 góly po našich chybách. Druhý poločas sme si řekly, že už nesmíme dostat žádný gól a povedlo se. Začaly sme hrát o něco lépe ale s výsledkem sme bohužel nic neudělaly. Valmez - Jihlava 0:3.

 

Dřeli jsme, ale neuhráli jsme.

V tropickém počasí na Slovanu Ostrava jsme neuhrály ani bod. První poločas, ač jsme bránily, skončil nerozhodně 0:0. Ve druhém poločase vychytala Naty penaltu, ale po 10 minutách jsme dostaly na 1:0. Po chvilce hry propadl míč golmance mezi nohama, 2:0. Slovan Ostrava - Valašské Meziříčí 2:0.

 

První mistrovské utkání smolně pro domácí

Valašskomeziříčské ženy prohrály na vlastní půdě s Holešovskýma Holkama 0:2. Když již rozhodl první poločas (0:2).

 

 

 

Přátelská utkání:

 

 

 

 

 

Štramberk - Valašské Meziříčí    4:5

goly VM: Hrazdilová, Krčmářová, Rýdlová 2, holka ze Štramberka

Valašské Meziříčí zajíždělo 14. srpna na přátelské utkání do Štramberka pouze v 9 lidech. Nakonec Valmezu pujčili domácí 3 hráčky.

 

Turnaj Býškovice 9. 7. 2011

Meziříčká děvčata skončila na turnaji v Býškovicích na 1. místě. Turnaje se zúčastnilo celkem 7 týmů. Valašky získaly 4 výhry, 1 prohru a 1 remíz. Nejlepší střelkyní se zároveň stala Nikča Kašparová s 5 vstřelenými goly.

 

 

 

Nejlepší střelkyně pro sezonu 2010/2011 je Peťa Ondřejková.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meziříčanky ukončily sezónu jedním bodem.

 

 

 

 

 

Brumov - Valašské Meziříčí   1:1

 

Důležité utkání s Holešovskýma holka zvládly domácí za 3 body.

Vyrovnaný zápas skončil výhrou Valašského Meziříčí 3:2. Valašky věděly, že jim jde o všechno, a tak nezbývalo, než na hřišti prodat, co se dalo. První gól vstřelila z penalty po ruce hostí Peťa Ondřejková krásnou střelou k tyči. Za ne dlouho kopala přímý kop Sabina Rýdlová, 2:0.Do druhé půle nastoupily domácí z větším strachem o výsledek a bylo to znát. Holešov vyrovnal na 2:2 po chybách domácích. Ale domácí hráčky ještě nic neházely za hlavu. V posledních 5 minutách našla krásným centrem z rohu Klárka Marková Sabinu Rýdlovou a ta hlavou zvýšila na konečných 3:2.

 

 

 

Valašky prohrály na půdě Brna B 3:0.

 

 

 

 

 

 

Utkání hrané v Kelči, skončilo dobře pro domácí Valašské Meziříčí.

Děvčata nastoupila do zápasu jako domácí celek na hřišti v Kelči. Lavičky obsazené diváky, bylo netradiční. Do první půle nastoupily Valašky trošku zakřiknuté. Několik šancí bylo na obou stanách, ale gól nepadl. Druhá půlka už byla na góly zajímavější. První gól vstřelila, po rohu Klárky Markové, Nikča Kašparová, 1:0. Na 2:0 zvýšila Terka Holčáková. Domácí už si své vedení udržely a tak zvítězily s Lubinou 2:0.

 

 

 

Děvčata z Valašského Meziříčí uhrála dobrým výkonem 3 body v Ocmanicích.

 

 

 

 

 

Valašské Meziříčí vyhrálo na půdě hostí 4:1.

 

 

Domácím utekl bod, s vedoucím celkem tabulky, o 5 minut do konce hrací doby.

 

 

 

 

 

První půlku měly domácí navrh. Vytvořily si hodně gólových šancí, ale bohužel nepromněnily. Druhá půle už byla o něco horší. Hosté chtěli za každou cenu vyhrát a v 87 minutě po rohu si naběhla hostojící hráčka a dala na 0:1. O 2 minuty později, zapískal rozhodčí nesmyslnou penaltu a hosté zvýšili na konečných 0:2. Po zápase jsme byly pochváleny trenérem za bojovný výkon.

Meziříčanky svými chybami přišly o 2 body.

První půlka byla z obou stran herně vyrovnaná. Oba celky si vytvářely gólové šance. Peťa Ondřejková poslala krásnou přihrávkou Irču Dorňákovou za domácí obranu, ale míč do sítě nedopravila. První gól vstřelila, po přihrávce Dejny Vlčkové, Klárka Marková. Hosté se neradovali dlouho, když po 10 minutách srovnala domácí hráčka z rohu, kdy se míč dokutálel do sítě. Druhý poločas byl bojovnějším týmem hostující tým, ale domácí si vytvářeli spoustu šancí z brejků. Na 2:1 zvýšil Olomouc ze standartní situace. Meziříčanky bojovaly a po přímém kopu Dejny Vlčkové dorazila míč Janča Hrazdilová. Hosté se ještě snažili o 3 body, ale rozhodčí jim to nepřál.  Zápas skončil 2:2. Děvčata mohla vyhrát ale i prohrát, bod je zasloužený.

 

Vyrovnané utkání skončilo bez branek.

Valašské Meziřčí na domácí půdě jen remízovalo s Horními Heršpicemi 0:0.

 

Valmez dostal v Hodoníně půl tucet.

Hráli jsme oslabené o 2 hráčky ze základu, které jsou zraněné. Hráli jsme ze zajištěné obrany. První půlku jsme moc šancí neměli, až na 3 rohy, které byly hned za sebou. Do poločasu padly celkem 3 branky. V druhé půli už to bylo trošku lepší, ikdyž jsme dostali zase 3 goly. Soupeř nás přehrál svou chytrostí, dovedností a myšlením.

 

Standartní situace rozhodly první jarní domácí utkání a dětvčata vyhrála 5:0 se Sl. Ostravou.

První půlku jsme hrály po větru. První gól zápasu vstřelila z přímého kopu Dejna Vlčová, krásnou střelou pod břevno. Po chvíli hostující hráčky opět faulovaly a k míči se opět postavila Dejna a přesnou střelou zvýšila na 2:0. Třetí gol skorovala Klarka Marková po dorážce střely z přímého kopu od Dejny Vlčkové. Další gol do poločasu padl z penalty po faulu na Janču Hrazdilovou. Penaltu proměnila Peťa Ondřejková střelou k tyči. O přestávce jsme si vyslechly rady trenéra a druhý poločas jsme si udržely. Když ještě přidala 5. branku Nikča Kačparová z penalty. Vydřely jsme si doma 3 body a díky standartním situacím jsme vyhrály.

 

Děvčata nezvládla první jarní utkání v Přerově, když si neudržela dvoubrankový náskok a podlehla soupeřům 4:2.

První poločas jsme byly lepším týmem a vytvářely jsme si hodně gólových šancí. První gól zápasu vstřelila Jarča Krčmářová, když se dostala za bránicí hráčky a umístila míč do branky. Druhý gól po hezké akci od Irči Dorňákové na Janču Hrazdilovou a ta přesnou přihrávkou poslala míč Sabině Rýdlové, která zvýšila na 2:0. Do poločasu ještě stihly snížit domácí hráčky na 2:1. Druhý poločas sme si nechali dát blbé góly. Na 2:2 a po sléze na 3:2. Snažily sme se ještě vyrovnat ale nepodařilo se. Soupeř zvýšil na 4:2 v 90. minutě a bylo rozhodnuto. Nechaly sme si vzít 3 body našimi chabami.

 

 

 

Meziříčské fotbalistky jsou na jaro připraveny dobře

 

 

 

 

 

 

 

Z družstva meziříčských žen, které startuje ve druhé lize a po podzimu je na osmém místě, vyzařuje optimismus. „V rámci přípravy jsme odehráli zimní turnaj na naší umělé trávě, kde jsme skončili na druhém místě a několik přípravných zápasů. Ten poslední proti Vítkovicím se nám vydařil nejvíce,“ chlubí se trenér Bronislav Blinka.Tvrdá zimní příprava probíhala třikrát týdně a vyvrcholila čtyřdenním soustředěním ve Valašské Bystřici.  Meziříčská děvčata již čeká ostrý start – 2. dubna se představí v Přerově.

 

 

 

 

 

 

Přátelská utkání:

 

 

 

 

 

Valašské Meziříčí A - Vítkovice     6:2

 

 

goly VM: Ondřejková, Hrazdilová, Šichtářová 2, Vlčková, Hermannová

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulášfest zimní turnaj Valašské Meziříčí:

 

 

 

Zimní turnaj Gulášfest Valašské Meziříčí 2011. Turnaje žen se zúčastní 4 týmy, jsou to: Valašské Meziříčí A, Olomouc, Lubina a Hol. Holky. Turnaj odstartuje zápas Valašské Meziříčí - Olomouc 23. 1. 2011 v 10:50, hned po něm budou hrát Holešovské Holky - Lubina. O týden později 29.1. v 14:30 Val. Mez. - Hol. holky a 30.1. v 10:50 Lubina - Olomouc

 

 

 

 

Konečná tabulka turnaje:

 

 

 

 

 

 

 

1. Holešov ž. 4 3 0 1 8:5 9
2. Val. Meziříčí ž. 4 2 0 2 7:6 6
3. Lubina ž. 4 1 0 3 3:7 3

 

 

 

 

Výsledky:

 

 

 

 

Valašské Meziříčí A  -  Hol. Holky         3:2

 

 

 

 

 

 

 

goly VM: Ondřejková, Šichtářová, Hrazdilová

 

 

 

 

Valašské Meziříčí A - Lubina      1:2

 

 

 

goly VM: Hrazdilová

 

 

 

 

Holešovké Holky - Lubina       3:1

 

 

 

 

Valašské Meziříčí A - Hol. Holky      1:2

 

 

 

goly VM: Hrazdilová

 

 

Valašské Meziříčí A - Lubina      2:0

 

 

goly: Rýdlová, Kašparová

 

 

 

 

Valašské Meziříčí A - FK Olomouc   

 

 

 

Nehráno, Olomouc zrušila účast na turnaji

 

 

 

 

Hol. holky - Lubina     1:0

 

 

 

 

 

Turnaj Holešov:

 

   4.12.2010 se meziříčská děvčata zúčastnila mikulášského turnaje v Holešově. Turnaj se konal v místní tělocvičně. Celkem bylo 8 družstev a hrálo ve dvou skupinách po čtyřech, 1x 15 minut. Valmezácké holky si poradily dobře v základní části, když získaly 2 výhry a 1 remíz, (1:0, 0:0 a 3:0) a postupovaly z 1. místa. V play off o postup do semifinále holky zaslouženě vyhrály 8:0. Poté je čekal již složitější zápas s DFK Holešov A, kterým podlehly 1:2, když rozhodčí zapískal nespravedlivou penaltu proti Valmezu již ve 2. minutě utkání. O třetí místo se bojovalo s dobrým nasazením, ale na slovenský tým to nestačilo, podlehly mu 1:3. Děvčata z Valašského Meziříčí se umístila na hezkém 4. místě a brankářka Natálie Petrnková získala ocenění za nejlepší brankařku turnaje :)

Goly: Dorňáková, Krčmářová, Vlčková, Čáňová, Hermannová, Rýdlová, Holčáková, Ondřejková


Sestava VM: Petrnková, Vlčková, Krčmářová, Ondřejková, Marková, Rýdlová, Dorňáková, Holčáková, Hermannová, Čáňová