Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krvavý sport

5. 1. 2021

Dobrý večer všem fanouškům a fanynkám ironicky-absurdního fotbalu! Vítejte u 14.kola nejvyšší Sarkastické Hruška ligy. Na místním svatostánku v Bolodiru, přivítá domácí Staspo nepříjemnou Milu Krahrad. Od mikrofonu vás zdraví Milan Capajsek.

 

Domácí tým po šňůře šesti zápasů bez porážky našel svého přemožitele v poháru Intertoto, kde podlehl italské Salernitaně na jejím hřišti vysoko 1:5. Je dobré poznamenat, že po zatraceně bídném výkonu. Uvidíme, jak tato porážka zacloumá s psychikou mužstva, a s jakou se vrátí do ligového kolotoče. Momentálně se Staspo drží na 3.místě tabulky se ztrátou 7 bodů na první Marokánky. Ti ovšem mají jeden zápas k dobru.

To Krahrad se krčí na 10.místě, a v posledním zápase utrpěl citlivou prohru s místním rivalem Spartakem 0:1, kdy inkasoval gól až ve 197.minutě nastaveného času. Zápas se protáhl z důvodu masového vystřílení fanoušků na tribunách brokovnicí, z rukou členů slavné Jidášovy sekty. Toto krveprolití mělo samozřejmě dohru u arbitrážního soudu a padali velké pokuty za nedodržení správného počtu věder na toky krve na stadionu, chybějících misek na rozdrolené kousky mozků, minimum neprůstřelných vest a v neposlední řadě, že v první linii fans obětí nebyly ženy podporující hnutí #metoo, ale muži z nadace „TGM 4ever“.

A obě družiny již vbíhají na hřiště. Staspo v klasické modrobílé kombinaci, Mila ve vyblité šedé. Pojďme se podívat na rozestavení týmů.

Staspo nastupuje ve formaci 3 – 5 – 2. V bráně Přemysl Troufal. Obranný trojlístek Dostálek, Mindža, Karabec. V záloze Mareš, Ortel, Vícha, Zoubek a Styčný. V útoku bude kooperovat dvojice Semag a Šukal. Takhle to vymyslel trenér Šídlo, jenž po výplachu v Itálii, udělal dohromady šest změn v sestavě.

Hosté naopak hrají v defenzivním rozestavení 7 – 3 – 0. Mezi třemi tyčemi je zkušený devětašedesátiletý astmatik Milan Rákosník. Obrana Huna, Stodůlka, Adajto, Mrdka, Vencl, Pakosta a Mazák. Do zálohy hostující trenér Tapák nominoval Raidera, Golfa a Sardinu. Krahrad je nejlépe bránící mužstvo v lize, zároveň ale i nejméně produktivní. Dokázali za celý dosavadní průběh ligy vstřelit jen 2 branky. A obě byly z pokutových kopů.

Hlavním rozhodčím zápasu je zkušený Pierlugi Mascarpone. Na čarách mu budou pomáhat Paolo Hagendasz a Otakar Vteřinka. VAR zprostředkovává kvadrokoptéra Milan CLX52 s gyroskopem a barometrem.

Virtuální hod mincí vyhráli již včera hosté, takže rozehrávají oni. Sudí se nadechuje do píšťalky a zápas může začít.

 

STASPO BOLODIR CF – FK MILA KRAHRAD

1.poločas

 

“3“ – Pakosta jednoduchou situaci před vlastním pokutovým územím vyřešil nekompromisním kopem do autu.

“7“ – Trenér hostí si intenzivně škrábe varlata. Následně si přičichává k prstům. Evidentně mu šmakuje.

“15“ – Šukal se vymanil ze spárů dlouhých ramen Huny a centruje do pokutového území. Je tam hodně hráčů. Vícha si nejlépe nadskočil na centr, hlavičkuje … a jenom do břevna!!! Dámy a pánové, to byla vskutku nádherná akce. Mohli jsme vidět gól. Chyběli však centimetry. Domácí mají ale více ze hry. Krahrad především brání a čeká na chyby.

“21“ – Hosté hrají velmi laxním způsobem. Raider s Mrdkou si přihráli před vlastním vápnem tak lajdácky, že míč získal Semag. Ten však nezvládl zpracování a upadl.

“27“ – Hra se přesunula do středového kruhu, kde se rozvinul „ťukes“ s cílem nedostat se na soupeřovu půlku.

“33“ – Milan Mrdka lehce zavrávoral po úderu loktem, jenž mu uštědřil Vícha. Z nosu se řine červená a horní ret se octnul v přírodní rtěnce. Mrdka je ale silný muž, a situace jej nechává chladným. Šedobledý dres se zbarvuje do ruda.

“39“ – Rákosník naznačuje střídačce, že se mu zhoršuje astma. Zatím je ale střídačka klidná.

“40“ – Rákosník padá na levou tyč „kysně“ a lapá po dechu. Má jasně zapadlý jazyk. Lavička je v poklidu. Dron Milan CLX52 létá kolem a mapuje situaci.

“41“ – Rákosník je oživován obránci. Trenér hostí srkl fruka GymBeam.

“44“ – Jsme svědky nuceného střídání. Do hostující brány se postaví juniorský gólman Aleš Beluga. Nahradí mrtvého Rákosníka, který už je balen do černého odpadního pytle. Tomu se říká pohotová reakce!

“45“ – Rozhodčí nastavuje 3 minuty nad rámec normální hrací doby.

“45 + 1“ – Hrubý faul Dostálka těsně před vlastní 16kou nezůstane bez odezvy. Domácí bek si může zblízka prohlédnout kartonek barvy moči, a zároveň, a co je možná i horší, že poskytl hostům před odchodem do šaten, velmi dobrou šanci na ohrožení branky. Přímý kop! Troufal si staví zeď. Kurvuje. Není spokojený s rozestavením obrany. Je tam hodně mezer.

“45 + 2“ – Je to spíše pro leváka. A tak k balonu míří Sardina. Dalo by se říct, že jeho parketa. Na trénincích zkouší přímé kopy pravidelně a vychází mu krásné „anče“.

“45 + 2,5“ – Dron Milan CLX52 signalizuje Mascarponemu, že neoznačil sprejem místo, kde má stát zeď. Sudí napravuje chybu a začalo „sněžit“.

“45 + 3“ – Písk! Sardina se zhluboka nadechl … zkušeně překopl mizernou zeď … střílí technickou na pravou tyč … Troufal tam není … míč stále letí … a je to pouze reklamní banner od Světské Plynárenské, který to schytal! Sudí odpískává konec 1.půle.

 

STASPO BOLODIR CF – FK MILA KRAHRAD

0:0 (po 1.poločase)

 

Gól jsme zatím neviděli, i když oba týmy tomu byly hodně blízko. Domácí měli v 15.minutě příležitost po hlavičce Víchy. Ta ale jen orazítkovala břevno. Hosté naopak na konci poločasu zahrávali přímák, který Sardina poslal do banneru. Hraje se velmi bojovně a týmy si nic nedarují. Viděli jsme jednu smrt, jednu žlutou kartku a jasné držení míče domácích v poměru 90% ku 10%. Srdečně Vás zvu na druhý poločas. Ovšem nepromeškejte ani přestávkový program, který už tradičně nabízí inzerci na kurvy z Aviza.

 

Přestávkový program

 

Máš rád velké kozy? Chceš si sáhnout na pořádně mokrou kundičku? Rád stříkáš do huby? Pokud si 3x odpověděl „jooo“, tak mi cinkni. Jsem mazlivá holčička, ale umím i pořádně zazlobit, vrrr. Mám svůj byt, nikdo tě tu nebude rušit. Vcházej ale vchodem přes starou poštu. Těším se na tebe. Mobil: 772 241 563

 

Provádím masáže prostaty s manželem. Muž je certifikovaný tantra masér. Má silné ruce. Chceš zkusit něco nového? Postaráme se o tebe. Budeš v té nejlepší možné péči. Možnost parkování. Mám i WA :)

 

Vymrdej mi mušličku! Mám ji moc úzkou a potřebuji pořádný klacek uvnitř. Jsem furt vlhká. Ukaž mi svého vojáka v pozoru. Privát Alfa na Hlavní.

 

Jsem Bohdan a nabízím pánům služby erotického charakteru. Dělám striptýz s hudbou, mám různé druhy tang a sexy kostýmků. Můžu přinést i bičík. Záleží na tobě kocoure, muck! Kouřím za 500 s gumou, bez za 700, polykání + 50 Kč. Soulož za 1 000. Líbání podle sympatií. Je možná i rychlovka v tvém autíčku. Tel: 596 113 115

 

Jsme dvě a jsme pořádně žhavé! Můžeme se na tobě vyřádit a provést tě rájem! Máme dvojky prsa a jedničku mušli. Přijeď se na nás podívat! Nebudeš litovat! Hodina litr. U dveří musíš mít negativní test na Covid-19. Vytoč 771 254 636.

 

Vzrušují tě týden nošené majtky? Seš v transu z pořádného potu? Jmenuji se Brigita a prodávám nošené a nevyprané spodní prádlo přes okno. Cena začíná na 300. Beru i stravenky. Za krabku cigaret ti do gatěk i naseru. Ubytovna Zmar, jižní strana.

 

Přestávkový program (konec)

 

Vítejte zpět v Bolodiru! Věřím, že jste se dostatečně občerstvily, vykonaly malé nebo velké potřeby a jste připraveni na druhý poločas zajímavého zápasu. Branku jsme sice neviděli, ale zápas nabízí i jiná lákadla. Zejména když se podívám na tribunu A, kde jistá černovlasá slečna v modrých šortkách a bílém topu skandovaně fandí domácím a nechává své prsy zhluboka dýchat. Ono kilo tuku vypadá vždy dobře, když je na něm bradavka.

Týmy se vracejí na hřiště. A pokud mi nic neuniklo tak neproběhla žádná změna v sestavách. Pro ty, co si sedli k televizním přijímačům až nyní, tak opakuji, že ve 44.minutě proběhlo střídání hostujících brankářů. Rákosník po těžkém astmatickém záchvatu skonal přímo na hřišti a nahradil jej nezkušený mladíček Aleš Beluga. Uvidíme, jak se popere s touto nečekanou situací a zda psychicky obstojí. Bylo by to pro něj velké plus.

Hráči jsou připraveni a sudí startuje 2.půli.

 

STASPO BOLODIR CF – FK MILA KRAHRAD

2.poločas

 

“51“ – Šukal se dostal do šarvátky se Stodůlkou, kdy hostující obránce vytasil z trenek fotku p.Šukalové v plavkách. Spoluhráči je odtahují.

“57“ – Styčný se z levé strany pokoušel o gólovou přihrávku, ale ta se mu vůbec nepovedla, protože skončila jen v náručí Belugy.

“60“ - Styčný to opět dobře rozběhl po levé straně, odtud tentokrát přihrával na Semaga, který však zpracování míče úplně nezvládl, takže střílel z těžké pozice, přičemž ho Beluga zákrokem penisem dokázal vychytat!

“62“ – Jako dva býčci. Stodůlka a Šukal opět v sobě. Na trávník padají nahé fotky p.Šukalové. Hráči je sbírají a hladí pirohy. Rozhodčí dává oběma žlutou kartu a důrazně varuje!

“67“ – Adajto nepochopitelným způsobem ohrozil vlastní bránu. Schizofrenický obránce vystřelil dalekosáhlou pumelici na Belugu, a nebýt výtečného zákroku, tak vidíme první gól. To se jen tak nevidí.

“69“ – Uvidíme druhé střídání v zápasu. Nevýrazného Ortela v záloze nahradí Evžen Tomašák. Ten se vrátil z hostování v Bučovicích.

“72“ – Zoubek zmátl protihráče přihrávkou do druhé vlny, kam si zběhl Šukal a pádí na Belugu. Natahuje se ke střele a proboha!!! Zezadu se vynořil Stodůlka s bojovým nožem a bodá Šukala do pasu! Tak to jsem jaktěživ neviděl. To muselo bolet! Krev stříká na všechny strany a šílený obránce nůž vytahuje a bodá do žeber a hlavy! Hráči Staspa Stodůlku odtahují za brankovou čáru a hromadně rozkopávají hlavu. Šukal je v péči lékařů. Nevypadá to dobře. Z těla utíká slezina a hrubé střevo se dostalo na penaltový puntík. Z hlavy se řine fontána na bázi slavné scény z Osvícení. Tohle skutečně nevypadá dobře.

“74“ – Stodůlka je za bránou a nejde poznat. Vyjeté oči z důlků, hlava na maděru, mozek kdesi v prdeli. Je jasné, že dostane červenou kartu!

“77“ – Na stadion přijíždí sanita. Vystupuje lapiduch a nakládá těžce zraněného Šukala dovnitř. Tribuny tleskají ve stoje.

“79“ – Rozhodčí po poradě s asistenty a dronem Milanem CLX52 vylučuje Stodůlku! Zároveň ukončuje mimořádně zápas! Není to ale všechno. Bude se ještě kopat penalta! Zákrok na Šukala byl totiž v pokutovém území a pravidla hovoří jasně. Časomíra se tedy zastaví a uskuteční se pokutový kop. Je potřeba i nový míč. Nálož krve vytvořila na starém kluzký povrch. Nemluvě, že je potřeba odstranit z místa zbytky střev. Nějakou chvíli to potrvá.

“95“ – Vše je připraveno k exekuci pokutového kopu. Hráči domácích drží růžence a modlí se. Lavička ani nedutá. Míč si připravil Semag. Ten penalty většinou kope sebevědomě. Má svůj styl. Vše je na jeho bedrech. Nebo spíše na kopačkách. Volí krátký rozběh. To bude technický kop! Ále no tak! Beluga vystihl směr a chytá lehkou ránu doprostřed brány.

 

STASPO BOLODIR CF – FK MILA KRAHRAD

0:0

 

Oba týmy berou ze zápasu bod. Zrodila se bezbranková plichta. Na mrtvé je to 0:2. I když Šukal možná kosmeticky skóre upraví v nemocnici. Staspo dnes potřebovalo vyhrát, ale štěstěna tomu nechtěla. Neschopnost neomlouvá. Nezbývá jim nic jiného než doufat, že Marokanky nezvýší svůj náskok na čele a neutečou do trháku. Hráči Krahradu by se možná měli zamyslet nad psychickým rozpoložením svých hráčů, a vzít do svých řad nějaké kvalitní terapeuty. Problém gólové potence je také k zamyšlení.

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera.

Od mikrofonu se loučí Milan Capajsek …

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář