Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.června 2014 - 18:38

30. 6. 2014

 

Buďte zdrávy všichni čtenáři HP i příležitostní klikači !

 

Měsíc červen je na svém chvostu. Školy jsou zavřené. Venku vydatně prší. Ještě, že má HororPark svůj webový deštník. Dnešní zpravodajna bude opět informovat o aktuálním dění na HP, o tom, co bylo, bude a je a možná i se dočkáte nějakýho bonusku.

 

·         Minulý víkend se našemu webu podařilo vyjednat velmi exkluzivní zákazku. Obdrželi jsme čtenářská práva na nový projekt s příznačným názvem „Prostřeno“. Jak už název napovídá bude se jednat o variaci oblíbeného kulinářského pořadu z TV. Autoři seriálu přislíbili, že „taková jídla jste ještě nežraly“ – pořad bude stejně jako televizní formát se odehrávat v určitém vybraném kraji během jednoho týdne, kdy bude 5 soutěžících hrát o vítězství. To je ale všechno, co zatím uniklo do éteru. Nový projekt HP je zahalen velkou rouškou tajemna. Samotní tvůrci nechtějí nic moc prozrazovat. Každopádně pořad dostal již nyní rating plus 18. Slabší jedinci by se tomuto pořadu měli oklikou vyhnout. Fajnšmekrům jenom vyřizuji „Jde se vařit“ !

 

·         Seriál „Franta a konkurs“ se pomalu a jistě probouzí z dlouhého spánku. Tvůrce kontroverzního seriálu nám poskytl informaci, že se nad dalšími díly začíná přemýšlet a vše je vývoji. Přestávka byla dlouhá, takže i příprava pokračování bude chvilku trvat.

 

·         Kultovní „Povídky z Alabamy“ předčasně nekončí, jak může někomu připadat. Seriál prostě prochází určitou re-stavbou a aktuální 7.série, jenž by měla být i finálová bude pokračovat dalšími epizodami.

 

·         Ve fotogaleriích si nenechte ujít přidané postavy z hororových filmů. Další přídavky fotek budou průběžné.

 

·         Netradiční seriál „Snové obrazy“ se těší vřelému přijetí. Tato novinka nám dělá radost a po rozhovoru s tvůrcem mohu sdělit, že dílů bude dosti.

 

·         Na konec Vám přeji příjemně strávené prázdniny a zahnání určitých chvil nudy třeba naším webem !


 

 

d