Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pětidenní kurzy stříhání a psů

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/ 

Pětidenní kurzy stříhání psů  -  profi  

Sleva  při jednorázové platbě. Na účet zašlete pouhých 5.500,-
.Sleva  pro členy Vzdělávacího studia Argos - Na účet zašlete pouhých  4.500,- (Členem Vzdělávacího studia Argos se stává každý, kdo ve zdejším studiu již prošel alespoň pětidenní výukou. Členství je automatické a bez jakýchkoliv dalších příspěvkůa poplatků. Stačí do přihlášky zadat kód posledního kurzu.)

Pro začátečníky i pokročilé  

Termíny kurzů a přihláška ke stažení - stačí prkliknout podtržený řádek 

logo-bez-ramecku.jpg

Na tyto kurzy zajišťuji psí modely sama. Ovšem, pokud si svého pejska chcete vzít s sebou, je důležité, abychom se na tom společně předem dohodli. Osobně ale dávám přednost, aby jste přijely bez svých pejsků. Mám totiž takovou zkušenost, že na Vás pejskové žárlí, když pracujete na jiném psu. Snaží se na sebe upoutat pozornost a tím Vás vyrušují a odpoutávají Vaší pozornost od učení a práce. Budete-li chtít objednat určité plemeno, je nutné se na tom domluvit zavčas.  

 

U každého plemene si vždy povíme o typu jeho srsti a domluvíme se, jak budeme při úpravě postupovat, jaké nářadí  a pomůcky budeme potřebovat. Naučíte se nejen vlastní úpravě těchto pejsků, ale také se naučíte tyto postupy zvládat  bezpečně a správně. Tak budete Vy i vaši zákazníci spokojeni, že pejsek dobře vypadá.  U mne se také dozvíte o množství kožních parazitů, které mohou pejskům ztrpčovat život a také si povíme, jak pejskům pomoci.  

 

Naučíte se pejsky správně koupat, rozčesávat jejich srst, stříhat a upravovat, aby jim to slušelo a také se dozvíte mnoho o psí kůži a jejích možných problémech, o žlázách, které pejsek má, včetně žláz análních. Naučíte se zastřihávat pejskům drápky a jak a proč odstranit chloupky ze zvukovodu.

logo-bez-ramecku.jpg

 

Pětidenní kurz pro  pokročilé

 

 odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/

logo-bez-ramecku.jpg

 

Všeobecně  k pětidenním kurzům.  

 

Anatomii a fyziologii  psa Vám automaticky pošlu, jako první studijní materiál, jakmile od Vás obdržím zálohu na kurz. Tento postup nám umožní věnovat se především praxi a odbouráme několika hodinové přednášky v učebně.  Pokud i přesto budete chtít něco vědět, budu jenom ráda, když Vám budu moci na Vaše dotazy odpovědět. 
Po dokončení  pětideního kurzu dostanete profi - Certifikát,  můžete ode mne obdržet publikaci „Stříhání a trimování psů“ od Renate Dolzové. Tato publikace je jakýmsi základním kamenem pro každého psího kadeřníka.

 

Pro uchazeče, kteří ve Vzdělávacím studiu Argos dokončí pátý den studia, mám jako bonus, připravenou nádhernou kolekci výstavních střihových postupů, která již není k sehnání.

 

Dostanete ucelený soubor nářadí, pomůcek a dalších potřebných doplňků, které by si  měl pořídit každý psí kadeřník, včetně webových stránek i s doporučením na to, co je kvalitní a přitom není předražené. Ostatně, budete mít možnost si u mne všechno vyzkoušet.  

 

 

 

Veškeré nářadí a pomůcky Vám půjčím.  

 

Pokud jste si zatím nic nepořizovaly, tak s tím prosím počkejte až po kurzu. Zde se na kurzu dovíte o vybavení něco víc a už budete vědět, co je dobré a co si naopak nepořizovat. Potom, v klidu domova si můžete zakoupit to, co skutečně chcete a budete používat. Na základě této rady můžete opravdu hodně, ale hodně ušetřit.

 

Na kurz si vezměte něco na psaní, pracovní oblečení a pohodlnou obuv.  

 

Ubytování si můžete v Havlíčkově Brodě sehnat, nebo můžete využít mojí nabídky a můžete se ubytovat u mne v soukromí. V tom případě jsem připravená Vás vždy převézt ve svém autě.

logo-bez-ramecku.jpg

odkaz na nové stránky
http://www.strihaniupravapsu.cz/