Jdi na obsah Jdi na menu

KOLÍN 2.4. + KVCHCH + AGILITY

27. 4. 2011

 

 

KOLÍN 2.4.

Na začátku dubna jsme vyrazili s Hannym na měření výšky, s sebou jsme samozřejmě vzali i Keše, aby si zkusil alespoň rovinku.

Ola la lá Kolín byl úplně a dočista zavalený auty, vládl tam chaos, u vchodu do budovy byla stále fronta, aniž by lidé, co tam čekali, vědeli, na co čekají, prostě tam jen čekali....žádná informační tabule, žádný pořádný organizátor, hrůza a děs !!!!

Pak jsme se šeptandou dozvěděli, že pán (p.Panuška), který měl měřit kohoutkovou výšku, přijede až za hodinu. To je ovšem drzost, mohl to dát vědět dříve a my jsme mohli přijet později !!!

Za tu dobu čekání, přijel pan Martinec, chovatel našeho Keše a domluvil nám, že si Keš může zkusit solíčko, jenže Keš byl z toho všeho úplně paf, za kůží běžel, ale jen tak lážo plážo a po 30m se otočil a přiběhl zpět za mnou. Holt doma je doma, a místo kůže je srnka, ty zná Keš móooc dobře.

Hannibal od Hněvína byl změřen s výsledkem - 51 cm a tento rok si bude plnit dostihovou licenci :)))

 

KLUBOVÁ VÝSTAVA CHRTŮ BUDĚJKY 24.4.

Na neděli jsme si naplánovali, že Hanny se zúčastní výstavy a zároveň ho zbonituujem. Plán to byl dobrý, ovšem realizace hroznááá.

Při bonitaci mi Hanny málem vlezl na hlavu, když viděl, že ho chce pan Panuška změřit metrem a to nepřeháním, byl z toho celý hin, ale nakonec prošel se skvělým výsledkem :

Hannibal od Hněvína je chovný, kód 00000

V kruhu pak následkem traumatu z bonitace se Hanny celou dobu třásl, tím pádem postoj za to opravdu velmi stál :)) a nereagoval ani na kostičku, všechno mu bylo šumák, hlavně se chtěl, co nejdříve dostat pryč. Na stole předvedl úprk na jedničku, moc děkuji chápavé paní rozhodčí Tatianě Urek, která nám dovolila postoj na zemi. A výsledek :

1. Rhadamantys Ayort Back

2. Uncle Teddy z Úplňku

3. Hannibal od Hněvína - V3

4. asi Atom z Medové Kaše

5. asi Questor z Hedvábí 

 

imgp4209.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGILITY

Když už konečně začalo jaro, tak my jsme museli začít s agility. Už jsem se na to moooc těšila. Hanny jako obvykle neposlouchal, hlavně, že si mohl zaběhat na nekonečně dlouhé louce :))) Keš mě, ale i ostatní  hrozně překvapil, poslouchal mé povely a docela dobře mu i šli skočky a tunely.

Perlička: Hanny byl na startu a měl udělat hop hop a tunel, ale co udělal nakonec??? já jsem běžela s ním a udělal hop hop a pak mu ukazuji a řvu v šílené rychlosti tunel a on na mě prý vůbec nekoukal a smetl k mě  zemi takovým způsobem, že jsem brzdila hubou o zem :)))

 

dsc4960_17764.jpg

Cash of Carinae 11 měsíců

 

 

 

 

 

 

 

dsc5143_17930.jpg

Hannibal od Hněvína 2 roky