Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otazky a odpovedi ohledne Xbox 360

Plna verze hry Battlefield 4 ke stazeni z Xbox live marketplace stale neni v sekci Game on demand-hry na vyzadani!!!!!!!

Dvakrat mer,jednou rez!!!!!!

Da se jako do her davat čestiny?

Samozrejme,ze nejde vkladat cestinu,protoze hra je jiz uzavrena,jinak by nefungovala.od vyrobce je vetsinou anglictina dana na originalnim disku.Da se ale stahnout komentar anglicky pro Fifu 2009a dalsi dily.Snad az se Microsoft uraci v Ceske Republice podporovat oficialne Xbox live,tak snad pak by melo jit stahnout cestiny pro hry jako stahovatelny obsah.Pokud Microfot povoli uzivatelum,kteri by chteli prelozit nejakou hru a pokud k tomu svoli vydavatel dane hry.Driv ale ne.tot muj nazor.


půjde Xbox 360 připojit k PC monitoru (je to placatý a vzadu to má vstupy/konektor DVI a D-sub??

 

Ano,ale je treba prikoupit VGA kabel,POKUD nevlastnime novejsi verzi Xboxu 360 s HDMI vystupem

HDMI vystup maji verze:ARCADE,ELITE,PREMIUM S 60GB hardiskem

pokud ale vlastnime jeden z vyse uvedenych novejsich verzi a mame jiz HDMI kabel zakoupen,ale nemame monitor s HDMI vystupem,ale pouze s VGA(taky oznacovan jako D-SUB)a DVI,staci  zakoupit redukci HDMI na DVI,ktera umozni pripojit HDMI kabel k monitoru pres DVI.

Cena teto redukce se pohybuje kolem 500 v ceske republice,na ebay.com se da ale sehnat mnohem levneji.je treba mit zalozen ucet PAYPAL a vlastnit platebni kartu,umoznujici platby po internetu.Dale doporucuji vyhledat si prodejce,ktery ma 100%feedback( komentaru),to mate jistotu,ze prodejce posle predmet.nejlevnejsi maji prodejci z Honkongu nebo Ciny,kteri nabizeji zasilani celosvetove a postovne maji vetsinou zdarma.doruceni je do 10dnu.velmi rychle.neni nutne balicek pojistovat za priplatek.

 

Jak poznat jednotlive MS body pro ktery ucet jsou urceny?

 

1600 MS bodu

4200 MS bodu

  US ucet ma:

1600 MS bodu

4000 MS bodu

Australsky ucet ma(.:

(ten mam ja,ale pouzivam pro stahovani placeneho obsahu US ucet)

tyto body jsou urceny pro Australii a Novy Zeland.

 

1500 MS bodu

3000 MS bodu

 

Jak mam zjistit,jakou adresu mam uvest pri registraci uctu na xbox live,hlavne to po me chce nejaky post code,co je to?

Post code je smerovaci cislo

Realna adresa pro US ucty:

Jmeno a prijmeni muzeme uvest podle libosti.

 1461 San Mateo Ave, # cislo popisne jakekoliv cislo
South San Francisco, CA 94080-toto je posto code,neboli smerovaci cislo
United States

 

 stat:county/provincia:California.

 

Na krabici od Xboxu 360 je napsano verze PAL, to neumi obe verza jak NTSC tak PAL?dekuji
Jdou NTSC verze her pro xbox 360 na PAL verzi xbox 360?


NTSC verze her Xbox 360 umi,ale pouze nektere tituly,ktere nejsou vydavatelem regionalne blokovany.
POZOR:VSECHNY HRY PRO PRVNI XBOX V NTSC VERZI NEJDOU NA PAL VERZI XBOX 360 PREHRAVAT.
rozlisujeme nekolik verzi NTSC her.

    NTSC AMERICA,NTSC 
KOREA ,NTSC ASIA a NTSC JAPAN ,ktere jsou tez vetsinou blokovane,ale obsahuji krome japonstiny i anglictinu jako primarni jazyk

vetsina NTSC ASIA verze jsou regionalne free(nemaji zamceny region,jdou tim padem prehravat na vsech verzich Xboxu a ne pouze na jedne speciaficke.)

Vyjimky tvori napriklad ASIA verze Fallout 3 a Oblivion,tyto hry maji stejneho vyvojare firmu Betsetda publisher
Nektere hry v minulosti byly blokovane,ted ale jiz nejsou

Napriklad:Army of two-NTSC america verze je regionalne blokovana,ale dalsi pokracovani teto hry:Army Of Two 40Th Days je jiz region free.
  Dale 99% JAPAN verzi jsou prehravatelne pouze na JAPAN vezi Xboxu 360,navic Japan verze obsahuji pouze Japonstinu,jak zvukovy doprovod,ale i menu a obsah hry,jako inventar je v Japosntine,jak ja rikam s klikyhakama.

 

Jestli hra pobezi nebo ne,lze velmi lehce overit na teto strance:www.play-asia.com vyhledanim v sekci Xbox 360games titul,ktery chceme vedet.mnohem vice se vyplati zakoupit NTSC verzi hry,nez za ni dat 1200 i vice,coz je obvykla cena vetsiny i mnohem starsich her.

 

 

 

 

ZDE UVEDU NEKOLIK PRIKLADU:

NTSC ASIA VERZE:

 

 

TATO HRA JE REGIONALNE VOLNA-region free VOLNA,PREHRAVATELNA NA VSECH VERZI KONSOLE XBOX 360

 

 

 priklad regionalne blokovane hry,muj prvni kix-nakup

na ebay.com

Z nize uvedeho lze vyvodit,ze vsechny budouci hry od serie Medal Of Honor budou vzdy DIKTATORSKY BLOKOVANY 

 

 

Jdou spustit na xbox360 hry pro prvni xbox?

Nyni jiz hry pro prvni Xbox spustit nejdou po posledni aktualizaci dashboardu,aspon co sem testoval.Mam hry pro prvni Xbox:Forza motosport,Rally chalenge.ale ted jiz nejdou.

 

 

Jak hrat urcitou hru a pritom si povidat s jinymi lidmi,co hrajou neco jineho?

Odpoved:Je potreba mit Gold membership(Zlate Clenstvi)a tim padem se da pripojit do Xbox Live Party,jedine tak se da mluvit s jinymi hraci,co hraji jinou hru nez hrac samotny.U stribrneho clena,nyni Free member do party napojit nejde,POKUD ALE AKCE pro otestovani Zlateho clensvi,vetsinou byva o vkendu,naposled bylo na Dikuvzdani(v dobe kdyz se slavilo Dikuvzdani v USA)

Jak splhat s Larou Croft RYCHLEJI ve hre Tomb Raider Underworld,nebo ve vsech Tomb Raider hrach?

Odpoved:Staci usilovne mackat tlacitko Y a Lara bude splhat a ruckovat rychleji.

 

Kdyz si koupim wi-fi router tak si nemusim kupovat kartu xbox live?

Samozrejme se musi koupit karta na live,wifi router neovlivnuje to,ze se musi koupit xbox live clenstvi.ale na kazde nove konsoli je mozno vytvorit 3 profily pro hrani online na mesic zdarma.

Pokud vytvorime 3 profily najednou a pripojime je okamzite na xbox live,tak samosebou bezi u vsech najednou mesic.

takze je dobre pripojit nejdrive jeden profil a nasledne dalsi.To samosebou nema cenu,protoze je potreba hrat vsechny hry od zacatku.

Ale problem je v tom,ze kazdy profil dostava Archivment,zasluhy za splneni daneho ukolu ve hre pro dany profil zvlast.a pozice z her jsou specificky pro dany profil.

 Jdou na Xboxu 360 spustit hry na PC?

Nejdou,protoze PC hry maji jinou specifickou strukturu grafiky a hardwerovou narocnost.Mechanika Xboxu 360 umi pouze cist hry z Xbox1 (nektere)a xbox 360,pouze original.Je to jako chtit,aby Trabant jel rychlosti,co dosahuje Ferrari.

Hry z PS2 taky nejdou spustit na PS1 atd.je to proste NESMYSL.

Jinymi slovy,Xbox proste nepozna PC hru,jeji spoustec a naopak.

Je mozne hrat online multiplayer,kdyz mam stribrne clenstvi?

Normalne ne,ale dnes se mi prihodila zajimava vec,po dohrani multiplayeru ve hre Modern Warfare 2 sem se odhlasil a prihlasil na synovcuv profil a byl sem v menu multiplayeru.normalne me to pustilo dal a mohl sem jak zalozit party,tak i hrat online vlastne zdarma.

Jsou hry,ktere sou prelozeny do cestiny v cestine i v NTSC verzi?

 

Ano,ale pouze hry,ktere maji na krabici napsano Microsoft Game Studio,jsou to hry:Crackdown 1+2

Musi byt pro USB Flash disk je potreba mit pripojeni na Xbox live?

Ano,pro stazeni aktualizace pro nakonfigurovani USb flash disku.

Je mozne migrovat z migrovaneho uctu(pokud uzivatel migroval ze sveho puvodniho us nebo uk uctu na cz) a pak toho litoval?

Ano nyni to jiz jde,drive ne,nyni uz jde migrovat na jakykoliv region.vzdy jednou za 3mesice.download history-historie stahovani by se mela zachovat.Z me zkusenosti prechodu z australskeho na UK ucet se vse zachovalo.postup,jak migrovat ze stavajiciho uctu na jiny je zde:www.wastingdouglasstranky.info/migracepodruhe.html

Tento vyse uvedeny odkaz neboli navod neplati,tato moznost uz nelze.Dekuju mockrat Microsofte.

K posledni otazce ohledne "nestahovani hry Battlefield 4"v sekci Game on demand-hry na prani-koupe plne verze hry v elektronicke podobe.Tato hra,jak jsem v diskuzi uvedl,jeste nebyla pridana.pro vysvetleni uvadim vysvetleni ikon v prehledu v marketplace

V prvni rade,vzdy je potreba se poradne podivat na VELIKOST SOUBORU-HRY,KTERY CHCEME ZAKOUPIT-STAHNOUT.Jestlize soubor ma velikost 108kb a ne nejakych 8-9Gb,tak to ASI nebude plna hra,ale neco zcela jineho.Ikdyz je popis v anglictine na vsech i ceskem uctu xbox live,je logicke,ze to nebude plna hra.penize vam tezko Microsoft vrati zpet.takze priste"2xmer,jednou rez"

 

ikonypromarketplace.jpeg

 



 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Xbox 360 live

fero košice,26. 1. 2017 18:25

Poprosim o radu.Ak mam 2.spravene profili na xbox live.A ch cem hrat hru z oboma profilmi na jednej konzole.Napr.Call of duty multiplayer co.op. Moj profil mam zaplateni na xbox live a ten druhy nie! Keždy profil musi mat zakupení xbox live zvlast ak chceme hrat na jednej konzole.Dopredu Dakujem!

smazat historii hry z profilu

Lenka,28. 2. 2015 15:01

Ahoj, jde nějak z profilu odstranit hraná hra?? Syn hraje forza 1 a závody už jsou příliš náročné.. lze hrát od začátku a nezakládat přitom nový profil?? Díky

Re: smazat historii hry z profilu

WastingDouglas,28. 2. 2015 15:27

Ano jde. Smazanim savu-uložené hry na hardisku. System setting/storage/hardrive/games/Forza Motorsport a primo ve složce s hrou je soubor, ktery obsahuje postup ve hře. Najet na nej a delete. Tim se postup a vše získáne smaze a po opětovném spuštění hry hra nedetekuje ulozrny postup a zacne hru od začátku. Pokud je profilu vice, je potreba smazat save, kde je owner a jmeno profilu.pri smazani jibeho savu se může smazat jiny postup pro jiny profil.

prodej konzole i se staženými hrami

Thunder,31. 1. 2014 12:58

zdravím, mám dotaz ohledně her stažených z xboxlive. Mám v plánu prodej konzole a zajímá mě, jestli když smažu veškerá data z konzole a nechám tam jen hry zakoupené z xbox live(plné hry a arkádovky), tak jestli je nový majitel konzole bude moci normálně hrát. Něco jsem se snažil pohledat a chápu to tak, že licenční práva se stahují ke konzoli, na které hra byla stažena a ne na profil, takže by to teoreticky mělo fungovat.předem děkuji za odpověd.

Re: prodej konzole i se staženými hrami

admin,31. 1. 2014 13:30

No to bych nedelal. Nemazal bych nic. Pokud:
1.je zakoupeny veskery zakoupeny obsah zakoupen na jednom profilu a na oné jedine konsoli.
2.pokud chcete uplne prodat konsoli a nekupovat novou, rozhodne bych tam ten profil a ulozene pozice nechal.
3.pokud novy majitrl vytvori na konsoli pouze offline profil, nemusel by mu obsah fungovat bez přítomnosti profilu ktery dany obsah zakoupil.
Platí :pokud na jednom profilu a prvni konsoli cokoliv zakoupim, bude to fungovat na vsech profilech na dane i konsoli. Pokud ale někdo bude chtít daný obsah hrát na jiné konsoli a presune nebo skopiruje dany obsah na paměťovou kartu nebo spiae USB flash disk, bude obsah fungovat pouze pokud
bude konole a profil ktery obsah na puvodni konsoli zakoupil připojen na Xbox live. Jinak se vsechny arkady prwstoze jsou plne budou tvarit jako trial.
Priklad:u konsole xbox 360 fat-velky premium nebo arcade-fat byla arcade hra zdarma. Po vlozeni do jiného xboxu se dana hra chovala jako trial.
Takze radím pokud chcete definitivne skobcit s xboxem, nic nemazte a speciálně ne profil. Plne xbpx 360 hry nepujdou spustit, hra sice se nachazi fyzicky na harddisku, ale systrm lozna, ze dana hra byla zakoupena na danem profolu ktery neni přihlášen nebo neni vubec na konsoli přítomen. Pokud jste daval na svem profilu a teto konsoli licence transfer, zakoupeny obsah zůstává na dane konsoli po dobu 3mesicu od aktivace licence transfer.
Toro slouzi k preneseni licence vseho na danem profilu z jedné konsole do jiné.pokud je konsole poškozena nebo v opravě u Microsoftu vyměnili zakladni desku, takze konsole ma jine sériové číslo. Pak dany obsah bude fungovat prave po aktivaci licence transfer.
NIKDY U NIKOHO ZNAMEHO NEZADAVEJTE NA VASEM PROFILU LICENCE TRANSFER, POKUD TO NENI VASE KONSOLE. TIM ZTRATITE ZAKOUPENY OBSAH-LICENCI PRO ZAKOUPENY OBSAH NA VASI KONSOLI.

Re: Re: prodej konzole i se staženými hrami

Thunder,31. 1. 2014 16:12

děkuji za rychlou odpověd. Abych to upřesnil, tak se xboxu zbavuji úplně, jelikož jdu do next genu, bohužel však od konkurence. Nechal bych v konzoli klidně vše, ale jde mi hlavně o to, aby pak můj profil nebyl využíván k hraní atd. Přeci jen je to moje zhruba 6ti letá identita :). Navíc člověk nikdy neví, Když bych někdy v budoucnu koupil xbox a chtěl fungovat pod svým starým profilem, tak by mohl nastat problém.

Re: Re: Re: prodej konzole i se staženými hrami

WastingDouglas,31. 1. 2014 16:31

Hm,tak to je na vas,jde o to,ze pokud chcete aby dany obsah na konsoli fungoval,ten profil tam musi byt.Jediny reseni je v tom,proste dany obsah bud nechat a smazat profil nebo komplet profil i se savy stahnout na flesku.a co se tyce next genu,budete toho litovat.sel bych radeji do xbox one,ma uz ted pocestene tituly a budou dalsi.playstation 4 neni zas tak dobra konsole,jak se o ni vsude pise.programovat je velmi slozite a ma znacne omezeny obsah a hlavne hry nebudou lokalizovany v takove mire jako na xbox 360 nebo one.krome Fify,NHL a "uzasneho" Gran turisma,co jsem cetl s ceskym dabingem,nevim na co je tam cesky dabing,ci to byl stupidni napad nic moc neni.a pokud se nedej boze neco stane s konsoli a nenajdete paragon nebo danovy doklad.co pak?u xboxu neni nutne mit doklad o koupi.staci zavolat na xbox linku 800/142 356 z pevne linky nebo telefonniho automatu a rict o co jde a prijede kuryr,odveze konsoli a pak ji zase priveze.navic paradni system ovladani hlasem je bezkonkurecni.co ma playstation 4 uzasneho krome Gran turisma v cetine?ktery zase musite koupit v cesku,jinak bude anglicky,pokud a o tom pochybuju se nejedna o multilanguage-multijazykovou verzi jako je to aspon myslim u NHL.a snad jeste Batlefiel 4 je pocesten.hry nejsou a nebudou ve FULL HD.xbox 360 hry umi full hd na stejne TV.Nerikejte ze jsem vas nevaroval.Odporny nezabezpeceny prohlizec,horsi jak Internet Explorer na Windows XP,coz je znama,aspon pro me 6verze,co neumi blokovat vyskakovaci okna a ma pouze jedno okna,neumi otevrit v panelech.Jdete do PS4 jenom kvuli tomu,ze je o 600-ceny v Britanii levnejsi nez xbox one.ale jak rikam a jak jsem rikal jinym budes toho trpce litovat.jeden najednou odesel od xboxu a sel na ps3,vydrzel 4mesice a pak se vratil zpet a pry never more-nikdy vice.Ja sam jsem si objednal z USA Nonja Gaiden Sigma pro Playstation 3,protoze to mela byt udajne exclisivni verze novy pribeh,ale prdlacka kvedlacka,podvodnici.proste konverze z mikrosoft xbox-z prvniho xboxu,takze po tomto zjisteni,hned jsem to poznal jsem hru zpetne prodal a od ty doby mi nesmi nic od Sony do baraku.Tv od SONY vypada jak dashboard od playstation,domaci kino od sony to samy.proste smejd.
Pridavky pro hry nerozeznaji jinou verzi.kdyz mam PAL verzi hry a neco se s ni stane,save muzu smazat pokud koupim NTSC verzi hry u xboxu je to jedno.
toto se stalo,znamy zlikvidoval dodnes nevim jak Elder scrool oblivion pro playstation 3,objednal jsem jinou prave z USA a hra nepoznala save a musel to hrat od zacatku.u xboxu je to jedno,vyjimka je u Mafie 2 tam to rozeznava jak save tak archivment.ja mam ceskou i anglickou verzi a kazda hra ma svuj save a archivment.viz detail meho gamertagu

pjde nebo ne ?

tomas260,30. 12. 2013 8:07

Půjde xbox360 připojit i na starší televizi nebo je potřeba koupit nějakou novou a na tu to půjde určité ?

Re: pjde nebo ne ?

WastingDouglas,30. 12. 2013 8:13

Ano pujde,ale rozhodne to nedoporucuju.Obraz bude znacne necitelny,lepsi je zakoupit LED TV nebo pripojit k LCD/LED monitoru aspon 24palcu a s DVI nebo HDMI vstupem.pripojovat xbox 360 kobycejny televizi je skoda.snizuje se pozitek z hrani.vim to z vlastni zkusenosti.nez jsem hral na lepsi televizi,nemohl jsem na obycejny televizi pripojeny pres Cinch precist u hry Tenchu Z,jakudelat nejaky ty specialni utoky.po pripojeni pres HDMI na DVI kabel do LCD monitoru jsem vse precetl bez problemu.je to znatelny rozdil.

Nestahuje

Green ,15. 12. 2013 17:24

Ahoj, zakoupil jsem si hru BF4 a už mi odečetly z účtu peníze ale hra se pořád nechce stáhnout stahlo to jen nějakej malej soubor, kterej mě zavede na xbou do stahování ale hra se furt nestahuje nevíte co stím ?

Re: Nestahuje

WastingDouglas,15. 12. 2013 18:00

Omlouvám se za pozdní odpoved, ale píšu to uz pres pul hodiny jestlize to stahlo nějaký pidi soubor, nebude se jednat o hru, ale nějaký přídavek nebo online pass, ale pokud vím tak ty se EA uracili dávno zrušit. jinak vse je v download history, system settings, account - samozřejmě je nutne dany účet mit pripojen na xbox live. doenload history. vzdy plati, pokud polozka má možnost:Download again a zároveň Play now, pridavek nebo hra je kompletně stažena. Me se dost casto stava, ze se stahování asi ve 35% zastaví, nebo to vypada, ze je hra stazena, ale přitom je nedokoncena, jako "Unknow game, unfinished download" označený zlutym vykřičníkem. nejlepší je smazat toto nedokončené stahovani  a pres download history stshnpit polozku znovu. ALE pozor, ted se dívám na drtail hry a stahl jste, jak jsrm tusil pouze Battlefield 4 premium, clz je vlastne přístup ke vsem DlC co byli vydány a ještě budou. proto je
ten soubor tak mrnavy, protože ma pouze 108kb.coz je jasné ze to nrni hra. to je vam bez samotné hry nanic.
detail, ale pouze v angličtině je zde. sokonce na ceskem účtu nejsou schopni tech par věciček přeložit, aby tomu všichni rozuměli.

http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Battlefield-4-Premium/58f1fa12-bf62-44e6-b7fc-44ebc40cd79b?cid=SLink

Navic hra jako taková NENI NA ZADNEM ÚČTU V GAMES ON DEMAND. Klesla by prodejnost DVD verzi. aspon podle mého.Jedna o nějaké ptemium členství
Jedna se o pristup ke vsem DLC nejake skiny a jine ptákoviny.takze 1200+ v luftu. na ceskem stoji 1200+ nějaká ta daň, na uk stoji 40liber X 31korun.taky pekna pálka plus VAT, coz je naka jejich daň

Re: Re: Nestahuje

WastingDouglas,16. 12. 2013 20:27

Podivejte se na zacatek teto sekce,pridal jsem foto ikon a vysvetleni,co ktera znamena.v markerplace na xbox.com,kde se da nastavit stahovani do fronty a po zapnuti xboxu se obsah zacne stahovat.Jinak priste
"2x mer,jednou rez"

Stahnout fotky

Adam ,14. 12. 2013 18:00

Nevite jak mam stahnout fotky z xboxu do pc?

Re: Stahnout fotky

WastingDouglas,14. 12. 2013 19:23

Nevim,jake fotky chcete stahovat,ale toto nejde.fotky jsou pouze prohlizet,nebo pouzit fotky jako thema pro dashboard,ikdyz se dost roztahne a bude videt polovina fotky.

Géčka

Jan H.,1. 12. 2013 13:22

Chci se zeptat, jak lze nakupovat hry za Géčka, která nasbírám při hraní různých her? Zpočátku se mi hry nabízely, nyní už je tam nevidím v nabídce. Děkuji J.H.

Re: Géčka

WastingDouglas,1. 12. 2013 13:29

Nevim, kde jste tohle vzal, ale je to nesmysl. Gecka jsou gamerscore,body ziskane za neco co ve hre splníte. a ne něco za co se daji vyměnit nebo nakoupit hry. je videt, ze si pletete gecka s ms pointy.

Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

Veronika,17. 5. 2013 16:19

Prosim vas jak mužu přetahnout z xboxu na dalši x box hry co mam uložene?Jde to?

Re: Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

admin,17. 5. 2013 17:06

Ne,toto nejde,kazdy xbox ma zaznamenano,ze na nem byla hra ulozena,musite proste smazat danou hru,ktera je ulozna na danem prvnim xboxu(myslim nainstalovanou hru-jeji data,ktere se instaluji z disk DVD-originalni hra a to zduraznuji,neco jineho je herni save neboli pozice,to potom jde,ale je potreba se savem presunout i herni profil,ktery je spjat s danym savem,protoze proste a jednoduse bez herniho profilu je save k nicemu.
Cili k otazce:hru naistalovanou na jednom xboxu nelze NIJAK presunout na jiny xbox,aniz by sla spustit,musis se znovu naistalovat,stejne jako ulozena hudba na jednom hardisku nepujde jen tak spustit na jinem xboxu.Na druhem xboxu se musi znovu ULOZIT cili naistalovat.a co se tyce arcade her,jsou to ty jednoduche hry obvykle ulozene na hardisku od vyrobce,tak tam je to stejne-Ikdyz presunte nebo skopiujete danou hru v plne verzi na flasku a pak na jiny hardisk,hra ihned pozna,ze je na jinem xboxu a bude se chovat jako TRIAL,omezena verze neboli demo verze.
stejne plati pro pridavky,kdyz nekdo k nekomu prijdu a prinesu sebou svuj profil,kde mam zakoupeno rekneme plnou hru a nekdo dalsi chce tuto hru hrat,pujde to ji hrat,pokud bude na JEHO KONSOLI PRIHLASEN MUJ PROFIL,jakmile se odhlasi hra se bud nespusti vubec nebo se bude chovat jako trial.Upozornuji,ze hry stazene z internetu pro xbox 360,at plne nebo arcade nepujdou nijak na xboxu 360 spustit,takze je zbytecne to zkouset nebo se me ptat.je to nelegalni a hrozi za to zabanovani -zablokovani konsole,protoze toot je poruseni autorskych prav a podminek sluzby xbox live.Snad je ma odpoved dostacujici.kdyby ne ptejte se dal.rychlejsi je to pres me nove stranky:http://www.wastingdouglasstranky.info.vpravo dole je mala bublnika s napisem Otazky.

Re: Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

Daniel,17. 8. 2013 18:34

Ano jde to stačí když jsi dáte hry na flash disc (pokud máte flash disc dosttečně velkou pamět) nebo na HDD (hard disc) ale musíte mít připojení XBOX LIVE pro stazeni aktualizace potom stačí najet v nastaveni na nastavení systému je to ten privní čtvereček.Potom dáte DEVICE nebo pamět a dáte games potom na to kliknete a dáte MOVE najede vám tabulka s uložištěma zvolíte flash disc a jenom počkáte až se to přesune pak stačí dát flash disc do XBOX najet na MY GAMES a můžete hrát
ALE MUSÍTE MÍT AKTUALIZACI PRO FLASH DISC NA OBOU XBOXECH

Re: Re: Jsou Přetahnout z Xbox 360 Hry na Dalši xbox 360?

WastingDouglas,17. 8. 2013 22:06

Jak jsem jiz uvedl,hra pujde presunout,ale na jinem xboxu ji nespustite,protoze si to pamatuje,na jakem xboxu byla hra naistalovana.je to jako vzit slozku Windows s naistalovanym windows a skopirovat ji na jiny hardisk a cekat ze pujde spustit normalne.nepujde,je potreba vse naistalovat znovu,stejne jako u xbox 360 her.