Jdi na obsah Jdi na menu

Bambusové pleny

Bambus je nejrychleji rostoucí rostlina, která roste v tropickém, ale i subtropickém mírném pásmu. Mrazuvzdorné odrůdy se můžou pěstovat i u nás.  Tato rostlina má mnohostranné využití.  Bambus se využívá například v domácnosti, vyrábí se z něj nádobí či příbory, ze štípaných stonků se pletou koše, rohože nebo tašky. Víte, že  z bambusových vláken  se dokonce vyrábějí pleny pro děti?

Bambusové vlákno je antibakteriální, protiplísňové a antistatické. Když si vezmete tkaninu do ruky, tak vám budete připadat chladivá, ale dokáže udržet teplo, proto bambusová plena v létě miminko osvěží a v zimě naopak zase zahřeje. Kvalitně provedená plena z bambusu zachytí až 90 % škodlivých UV paprsků. Věčně počůrané miminko nebude potřebovat tolik plen,plenka absorbuje až 4x více vlhkosti než jakákoliv jiná plena.

Při nákupu látkových či bambusových plen se ušetří velká částka oproti jednorázovým plenkám. Pro srovnání-za jednorázové plenky jsou náklady pro dítě do dvou a půl roku-23.500,-Kč, za bambusové či látkové-10.909,-Kč. Pratelné látkové či bambusové pleny se podobají jednorázové plence svých vzhledem i manipulací.

Obchod s bambusovými a látkovými plenami vám nabízí kalhotkové, látkové i bambusové pleny VŠE V JEDNOM. Veškeré zboží z obchůdku je velmi kvalitní a certifikované a je určené především pro absolutní komfort vašeho děťátka! Do obchůdku se podíváte přes můj oblíbený odkaz.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář