Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zelené pro Severuse

zelene-pro-severuse-3.jpg

14. 12. 2016
 
Drazí fanoušci HP,
máme před sebou první Vánoce, které bez přítomnosti velkého mistra Alana Rickmana s námi Severus oslaví pouze v našich srdcích. Oslavme je společnou vzpomínkou – dejme mu dárek, který si přál „Always“. Společně s Lowris jsme se rozhodly uspořádat událost na uctění památky pana Rickmana a jako poděkování Severusovi za všechny roky, které nás provází.
 
Zelené pro Severuse
 
Námět zadala Lowris: „Severus žije. Ginny a Harry James Potter posílají do Bradavic svou dceru Lily, která zdědila po své jmenovkyni a babičce nejen zrzavé vlasy a zelené oči, ale též veselou, nespoutanou, zdravě drzou povahu.“
 
Napište mini povídku, jak takové setkání může probíhat. Jak se s ním vypořádá Severus, Lily, případně Harry, dodržte kánon či si ho upravte dle potřeby. Žánr zvolte svůj nejoblíbenější, romantický, tragický, komediální, parodický, slash (se zadáním mírně problematičtější, ale kdo chce, cestu si najde), het, mentor, crossover, drabble, songfic, cokoliv – máte strach, že váš oblíbený nebude zastoupen? Napište ho! Obáváte se, jelikož jste dosud nic nezveřejnili? Pak si opakujte – když něco miluješ, není co řešit :-)
 Na délce textu nezáleží. Stejně tak se může jednat o verše, fanart, klip na YT, tvůrčí fantazie je vítána v jakémkoliv provedení.
Kontaktovat mne můžete na FB, zde či na email.
  
Oslavme Vánoce se Severusem a Lily, vstupme s nimi do Nového roku, dejme Severusovi k narozeninám zelené oči!
 
 Skvostně zelené narozeniny, Severusi 
 
Pro její krásné oči od Didymé
Zelené pro Severuse od Skřítě  //  Zelené pro Severuse od Skřítě Epilog
Veverka od Astry
Zítra bude vše jinak od Pinguin
Zelené pro Severuse od Akumanie Devil
Když smíš mít oboje od Issabelly
Když si srdce usmyslí od ESTI VERA
Navždy od Megreaderbone
Zelené pro Severuse od Salazaret
Zelené pro Severuse od AQeris
Hvězdy v očích od Lowris
Fanvideo od Alice
 
 

 Děkuji všem, kdo se zapojil - a klidně zasílejte další, kdykoliv!

Sama jsem bohužel nestihla dopsat, můj příspěvek se tu objeví o něco později. Omlouvám se.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zelené pro Severuse

(AQeris, 7. 6. 2018 22:09)

Ahoj Alice, nemám facebook a nenašla jsem na tebe email, tak píšu sem. Ani nevím, jak se mi to přihodilo. Rozhodně jsem to nijak neplánovala. Ale už je to tak, napsala jsem zelené pro Severuse. Je to kratičký, nemám betaread a já vážně nic nepíšu. Ale když už jsem to jednou vyplodila, tak bych to s tvým požeháním sem vložila. Jaké budou další kroky? Kam ti to můžu poslat?
Děkuji, AQeris

Námět

(Esti Vera, 5. 2. 2017 13:53)

Ahoj, na tenhle projekt jsem narazila až teď a říkala jsem si, že se taky přidám, i když trochu později (třeba k 21. únoru, kdy se narodil Alan Rickman). Ten nápad je vážně skvělý. Už mám rozepsanou povídku, jen jsem si špatně zapamatovala zadání a vypustila jsem tu část, že se mají setkat v Bradavicích. Můžu svůj příspěvek i tak poslat, až ho dopíšu? Moc ráda bych se zúčastnila, protože mám Klíč strašně ráda a taky se mi tenhle projekt zalíbil, jelikož si myslím, že přesně něco takového si Severus zaslouží :)
S pozdravem, Esti Vera

Re: Námět

(Alice, 10. 2. 2017 20:41)

Ahojky, Esti Vera :-)
Mně úprava zadání vůbec nevadí a věřím, že ani ostatním čtenářům. Budu velmi šťastná, pokud mi své dílo dovolíš zveřejnit zde jako dárek Severusovi <3
Jakmile ho budeš mít, pošli mi ho prosím na email - budu se těšit! A děkuji za tvou lásku k Severusovi :-)
Prozatím se měj velmi krásně, ať se ti daří s tvorbou i v životě :-)

Můžu se přidat?

(Skřítě, 20. 12. 2016 0:25)

Ahoj, milá Alice jsem tu nové. Klíč neznám dlouho, ale na dlouho by bylo vysvětlovat, jak jsem se k němu dostalo a jak moc jsem si ho zamilovalo. Bylo mi naznačeno, že je slušností dávat zpětnou vazbu k příběhu jako alespoň drobné vyjádření vděčnosti. Nejsem v tom ale dobré, a tak jsem si řeklo, že bych mohlo poděkovat zapojením se do tak laskavého projektu. Nikdy jsem ale takto nic veřejně nepublikovalo, a tak jsem nejisté i přes Tvé ujištění. Můžu tedy? Mám? A jak? ... Kam? Děkuji a.. Těší mě.

Re: Můžu se přidat?

(Alice, 20. 12. 2016 5:42)

Ahojky, milé Skřítě :-)
Zpětná vazba není povinností, není ani otázkou slušnosti :-) Svých "mlčenlivých" čtenářů si cením a vážím stejným dílem. Pochopitelně mne vždy potěší jakékoliv vyjádření, zda příběh potěšil, přišel ve správnou chvíli; je to dárek od vás mně. A ty by nikdo neměl vyžadovat ;-)
Ale jsem nesmírně nadšená z tvého zájmu o Zelené pro Severuse!!! Jak velmi jsi, milé Skřítě, vítáno! <3
Svůj výtvor, jakýkoliv, pošli nejlépe na můj email oreally.alice@gmail.com :-)
Budu se nesmírně těšit <3

Re: Re: Můžu se přidat?

(Skřítě, 21. 12. 2016 1:36)

Ach... Děkuji Ti mnohokrát! Pošlu a moc rádo. Hned jak to půjde.
Přeji krásný den :)