Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brumbál:proč ho Severus Snape zabil?

Proč vlastně Snape zabil Brumbála? Snape byl s Brumbálem už dávno před tím domluven na jeho zabití. Když Brumbál našel prsten (viteál) neuváženě si ho nasadil na prst a jelikož měl prsten velkou sílu a moc jeho ruka onemocněla a zčernala.Toto onemocnění se mu dostávalo do celého těla. V Harry Potterovi 6. můžete vidět Brumbálovu zčernalou ruku - když harry vystoupí z vlaku.

Nakonec se ukáže že Snape byl hodný a Harry Potterovi pomůže.Podle mého názoru vše sovisí s tím že když byl Snape mladý miloval harryho matku Lilli.Potom žárlí na otce harryho - Jamese P. Proto pořát k Harrymu cítí nenávist.Jak už jsem zmiňovala Snape Harrymu pomůže a to tak že v 7.dílu herrymu vyšle jeho patrona - laň která Harryho dovede k rybníku pod jejímž ledem byl   ukryt Nebevírův meč (dájí se s ním zničit viteály).Proč by Snape dával tento meč pod le20090721_139-10-potter-1-1-.jpgd? Protože se domluvil s Brumbálem na tom aby ho ukryl někam tak aby bylo těžké pro Harryho ho dostat- vše je součástí výuky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Čeština jde do kopru.

Gamster, 31. 8. 2021 22:23

Jamese P. Proto "pořát" k Harrymu cítí nenávist. ❄️

Re: Čeština jde do kopru.

Akinna, 17. 7. 2022 19:19

Tyto stránky jsem dělala, když jsem byla malá, mám je z nostalgie, dnes doučuji češtinu :D ale je vtipné, že i v roce 2021 má někdo potřebu to okomentovat. Děkuji za zájem o mé stránky :D