Jdi na obsah Jdi na menu

11.kolo 2.ligy - St. Huť - ŽENY A 13:16 (7:7)

Další výsledek:

Chomutov - TJ Plzeň - Újezd 10:23 (5:12)
Sestava:
Brána: Šebová Iveta
Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Lásková Zdeňka
Útok: Davídková Kateřina (5), Dardová Anna (4), Houfková Hana (4), Štenglová Kateřina (3)
 
V pátek na státní svátek dne 14. 4. 2017 jsme se vydaly k našemu prvnímu utkání jarní části soutěže za soupeřkami do Staré Hutě. Cílem bylo obhájit vítězství z obou zápasů, které jsme s děvčaty sehrály na podzim. 
Od prvních minut se jednalo o velmi gólově vyrovnané utkání, avšak herně jsme měly nad soupeřkami navrch. Bohužel jsme ale neproměňovaly jasné gólové akce, a tak se o poločase stav utkání zastavil na skóre 7:7.
Do druhého poločasu proto vstupujeme s jasným cílem – zvítězit, což se nám ihned v úvodu druhé půle daří plnit. Utíkáme soupeřkám na 5 - ti brankový rozdíl. Po pár minutách se ale bohužel opakuje situace z prvního poločasu, kdy nedokážeme překonat brankařku, nebo střely končí v tyči, čehož využívají naše soupeřky a pomalu stahují náš náskok. Do konce utkání se však o vítězství již nenecháváme připravit, vstřelujeme branky z velice povedených akcí a vítězíme v poměru 16:13. 
Na výsledku nás už jen může trápit nízký počet vstřelených branek v porovnání s počtem střel na branku a také počet inkasovaných gólů, které téměř všechny a ze stále se opakujících systémů vstřelila jediná útočnice soupeřek, kterou jsme po celou dobu utkání nedokázaly ubránit. 
 
Kateřina Davídková, kapitánka družstva
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 870601
Měsíc: 9701
Den: 224