Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj v malé kopané "O pohár starosty obce"

4. 7. 2011

 

V sobotu 2. července 2011 se na fotbalovém stadionu TJ Sokola Chomutice uskutečnil již 5. ročník turnaje v malé kopané „O pohár starosty obce“. Všichni s napětím očekávali, jaké bude počasí. Vyplní se skutečně předpověď a vydrží alespoň jeden den bez deště? Od rána se na obloze ukazoval jeden mrak za druhým, ale díky celodennímu větru se déšť Chomuticím vyhnul.
Účast byla sice menší než loni, a tak se na turnaji upravil hrací systém jinak, než byli někteří ze stálých účastníků zvyklí.  Kolem  deváté hodiny se rozehrály první zápasy. Fotbal je to velmi strhující a pod vedením zkušených rozhodčích, kterým tímto děkujeme za jejich čas zde strávený, je to pro milovníky fotbalu skutečný požitek. Samozřejmě, že při hře dochází i k občasným slovním potyčkám, ale to už tak k hernímu zápalu patří. Je to takové okořenění hry.
Malý oddech hráčům zpříjemnily vystoupením aerobiku děvčata z Tělocvičné jednoty Sokola Ostroměř. Hráči si tak mohli alespoň trochu oddychnout a nabrat síly do dalších utkání.
Pomalu a jistě se den přehoupl do druhé poloviny a v tabulce se začínalo rozhodovat o finalistech. O pohárová umístění se svedly urputné boje, které nenechali jednoho diváka klidným.
Odměnou pro nejlepší byly krásné poháry, šampaňské a soudky s pivem, které spolu se starostou této obce panem Zdeňkem Rajmem předával předseda TJ Sokola Chomutic Miroslav Kloutvor mladší.
Konečné pořadí bylo následující:
1.      Místo    TEXLA Ostroměř
2.      Místo    RANNÍ SHOW LIVE (Jičín, Lázně Bělohrad)
3.      Místo    „SUCHÝ“ TŘTĚNICE       
Nejlepším střelcem s počtem 12 vstřelených branek byl vyhlášen Lukáš Čížek z družstva Ranní show live . Nejlepším brankářem pak byl díky vynikajícím zákrokům ve finále vyhlášen Martin Macháček, který tuto cenu získal již podruhé.
Po celý den tu byla připravena i zábava pro děti v podobě nafukovacího skákacího hradu, dětského pískoviště, skluzavky a houpaček.
Kdo měl žízeň nebo hlad, mohl se posilnit jak alkoholickými tak nealkoholickými nápoji a doplňovat tak pravidelně pitný režim, který se nesmí podcenit. K snědku tu bylo připraveno mnoho dobrot – párky, klobásy, vepřová kýta, hranolky, hamburgery a jiné.
Večer pak pokračoval v příjemném prostředí a skvělé zábavě. Ta se tu rozjela naplno a vydržela do ranních hodin. Pobavit se přišli hlavně mladí, kterých se tu sešlo skoro 70, což je pro pořadatele velkým úspěchem s ohledem na počasí.
Chtěli bychom proto využít této možnosti a ještě jednou poděkovat všem, kteří nám pomohli s přípravami tohoto turnaje. Dále pak také všem, kteří nám celý den strávený na turnaji ale i po něm zpříjemnily.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozvánka na turnaj

(Hojda, 22. 6. 2012 14:16)

Dobrý den chtěl bych vás pozvat na Mlázovický pohár turnaj v malé kopané!

28.-29.července 2012
Městečko Mlázovice(30 km od HK)
Dvoudenní turnaj malé kopané (4+1) v areálu koupaliště spojený s večerní PÁRTY od 20:00!


Slož team snů a přijeďte nám ukázat, jak se hraje fotbal...

- 40 teamů
- Hodnotné ceny
- Večerní - noční program
- Koupaliště zdarma hned u hřiště
- Kýta na ohni a spousta piva
- Možnost ubytování v místním hotelu Hradec
- nebo jen vlastní stan hned u hřiště
- startovné 1000,-

pro přihlášení teamů a další podrobné info volejte nebo pište:

Jan Kobližek tel: 776880090 email: jan.koblizek@gmail.com
Martin Hodyc tel: 736114143 email: martin.hodyc@gmail.com

těšíme se na vaši účast...

turnaj

(alexandr goral, 14. 5. 2012 22:36)

chceme se zůčastnit Vašeho turnaje.Kontaktní e-mail alexandrgoral@seznam.cz jméno mužstva Stará Garda Milovice