Jdi na obsah Jdi na menu

Wizard

25. 8. 2010

 

1058494_f260.jpg

 

Ultimate Destroyer, vládce sil

"Wizards" jsou ti, kteří zvládli velmi "poslední forma síly", které Sage věž zdědila od ctihodného věku. Oni manipulovat síly na vyrovnání jejich tělesné slabosti.

Stejně jako meč dovednosti, jsou kouzla známo, že pochází z Lost Age, ale se sídlem teorie vidí čestné Věk 
jak vůbec poprvé, kdy magie stala propagace bojové dovednosti, a současné podobě kouzla byla vytvořena první generace 7 mudrců. Pokud meč dovednosti používat sílu s cílem maximalizovat fyzické schopnosti a ničivou sílu, magické schopnosti nejsou jen boj metody, ale také věda, která se používá v platnost do sebe manipulaci vnější síly při vytváření silné energie.

V prvních letech Nevareth, oni používali typ regulátoru síla nazývaná "Force Stick", které "zdědil" Ctihodný Age, ale jako Core technologii bylo získat a rozvíjet, se začala používat agresivní síla nazývaná správce "Orb".

Orb je jednoruký, což znamená, že Wizards mohou být vybaveny koule v obou rukou, aby zdvojnásobili své moci. To také vede k tomu, být schopen spustit více kouzla ve stejnou dobu.

Wizards investovat hodně úsilí, inteligence, aby se účinně kontrolovat Force. Současně, oni nemají moc fyzickou sílu nebo agility. Tak se raději nosí lehké brnění jako válečný Suit Set.Podle nepotvrzených teorií, se vyhýbají kovové brnění, protože jim brání v úzkém kontaktu s vnějším silám. Well-zkušených průvodců jsou řekl, aby mohli současně používat více kouzla s lehkostí, a způsobit obrovské škody jen pomocí jednoduchého kouzla.