Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vítejte na našich stránkách

Tohle je náš mazlíček Jewel Sant Tulip - po domácku Kim.Kim je zlatý anglický kokršpaněl, ČLP/AC/34125, narozen dne 20.5.2008.

jewel___nov_foto.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Zdravotní vyšetření  - DKK 0/0 ( HD - AA) 

                               - prcd - PRA - A ( parents)

Kim - Jewel Sant Tulip se narodil 20.5.2008 v Trojanovicích v chovatelské stanici Sant Tulip. Od července téhož roku s náma spokojeně žije ve společné domácnosti. Je to veselý pes vyrovnané povahy. Účastnili jsme se řady výstav a ocenění najdete v sekci Výstavy v hlavním menu.

 

 

Kynologii a chovu psů se aktivně věnuji 13 let. Tento koníček pokračoval studiem střední odborné školy veterinární a posléze studiem vysoké školy veterinární se získáním titulu MVDr. 12 let se aktivně věnuji upravě a střihání domácích mazlíčků. Mého prvního kokršpaněla jsem si osvojila z útulku a na něm jsem postupem času zjistila, co obnáší mít tak aktivního psa, jako je kokršpaněl. U něj jsme postupně z agresivity přešli do submisivnějšího chování a spokojenému soužití v lidské smečce. Proto jsem při výběru jeho následníka v mém srdci vybírala povahově vyrovnaného jedince, který nám bude dělat jen radost. Kim je veselá kopa. Neustále nás překvapuje svou veselou a milou povahou. Chová se přátelsky k lidem, dětem a ostatním psům. Miluje vodu a les, proto chodíme na dlouhé procházky do lesa a využíváme příjemného osvěžení v rybnících. Kim je vášnivý aportér. Rád se vrhá do vody  za míčkem nebo klacíkem.