Jdi na obsah Jdi na menu

Browser Game

                                                             

GREPOLIS

 V této browser onlinové hře je tvým úkolem vystavět svou malou polis až k velké metropoli, vybudovat mocnou armádu a loďstvo, a nakonec dobýt vzdálený ostrov. Na tvé cestě ke slávě a cti bys měl také pamatovat na bohy z řeckého Panteonu: Diova, Héřina, Athénina nebo Poseidónova přízeň rozhodne o tvém vítězství či porážce.

http://cz.grepolis.com/

 TRAVIAN

Travian je online hra pro kterou stačí mít obyčejný prohlížeč. Hraješ s tisíci hráči jako náčelník malé vesnice a vedeš obyvatele ke slávě a vítězství.

 http://www.travian.cz/

SHAKES A FIDGET

Shakes & Fidget je klasická online multiplayerová MMORPG hra, kterou lze hrát přímo v prohlížeči bez nustnosti instalace dalších programů. Hru Shakes & Fidget můžete hrát bezplatně. Hra vyšla původně v Německu. V roce 2010 byla přeložena do dalších jazyků včetně češtiny.

http://www.sfgame.cz/

DIVOKÉ KMENY

je browserová hra, která se odehrává ve středověku. Každý hráč je vládce jedné malé vesnice, kterou má přivést ke slávě a moci.

http://www.divokekmeny.cz/

THE WEST

Prozkoumej novou zemi, zažij vzrušující dobrodružství a napínavé duely!
Čeká na tebe The West!

http://www.the-west.cz/

DARKORBIT

DarkOrbit je kultem mezi vesmírnými hrami: Miliony hráčů brázdí galaxie – neúnavně hledají zdroje a jsou vyzbrojeni na každou bitvu.

http://www.darkorbit.com/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ADa - Glory Market

18. 6. 2014 19:47

http://www.marketglory.com/strategygame/Dison

A game where the virtual currency can be converted in REAL MONEY!
Join Dison's empire