Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 3. 2015

Ladislav Hojer

 

Ladislav Hojer  byl český sadistický vrah  a kanibal, který mezi lety 1978 až 1981 zavraždil na území Československa celkem 5 žen.

Narodil se 15.3.1958, dle časopisu Astro 29/2000  15:30 UT 

hojer--radix.jpg

Poškozené citové planety, Luna a Venuše, v 5.domě /m.j. dům milostných vztahů/ / ve znamení Vodnáře, resp. Venuše na hrotu 5. a 6.domu, T-kvadratura s ohniskovými planety Jupiter a Neptun. Saturn ve 4.domě - narušené dětství v původní rodině, 

 

Pluto ve 12.domě často přináší zkušenosti s institucemi, v jeho případě s vězením.  všechny tyto problematické astrologické indikace mohou být vysvětlením jeho osobnosti.  Omezené duševní schopnosti: Silně poškozená konjunkce Jupiter/Neptun ve 3.domě.

 

Podle znaleckých posudků z oboru psychiatrie, sexuologie a psychologie byl primitivní psychopat, amorální, asociální osobnost se schizoidními rysy a agresivními tendencemi. Trestného jednání se dopouštěl při neporušeném vědomí a s rozmyslem znesnadnit svoje odhalení. Byl schopen své opakované jednání brzdit a korigovat. Jeho postoj k obětem svědčí o bezcitnosti a brutalitě, o absenci aspoň dodatečného soucitu, výčitek svědomí či lítosti. Trestnou činnost nelze vysvětlit vrozenou, v dospívání se projevující deviací ale navyklým, dosažením úspěchu zafixovaným způsobem úchylného pohlavního ukájení, v němž krutost vůči oběti je účelová a prvořadá.

 

hojer-cakry.jpg

 

Viditelná obrovská nerovnováha mezi Idou a Pingalou je předpokladem nerovnováhy ve všech složkách jeho osobnosti. Hlavně ve fyzickém a intelektuálním temperamentu. 

Jeho krutost naznačuje Luna v konjunkci s Marsem v 5.domě - lásky, koníčky. 

 

14..png