Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přání Vánoční

 

van013.gif

 

Za oknem sype se sněhová nadílka,záclony provoní anýz a vanilka.
Vánoční koledy zpívají andělé,už jsou tu Vánoce - šťastné a veselé!

5.gif

Ježíšek pomalu zapřahá saně,za okny vidět je prskavek svit,
zavři teď oči a nastav dlaně,lásku a štěstí do nich si chyť.

van01.gif

Sníh tancuje nad chalupou,pod botama louže křupou.Voda mrzne v potoce a v kožíšku z jinovatky vchází vrátky do zahrádky usměvavé Vánoce.Šťastné a veselé!

van02.gif

Chci Ti jen za sebe poslat pár řádků,příjemné prožití vánočních svátků.Cukroví s vanilkou, šupinku pro štěstí a spoustu světýlek na vašem náměstí.

van03.gif

Krásný stromek, zlaté jmelí,za okny ať sníh se bělí.Stálé zdraví, pevný krok ať provází Vás celý rok.

van04.gif

Pod stromeček balík zdraví,vzácný poklad, jak se praví,lásku, štěstí, žádné hádky,spokojenost, hezké svátky,radost, úspěch, pevný krok a pak šťastný Nový rok.Veselé Vánoce přeje...

van06.gif

Nechť zvony zvoní a srdce plesají,nechť svíce hoří a číše cinkají,
ať šťastný je Tvůj každý krok,přeji ti krásné Vánoce a úspěšný nový rok.

van07.gif

Lásku a zdraví, štěstí a něhu,nechť Tobě přinese vánoční sen.
Přání své posílám na vločce sněhu,zachyť ji na dlani v ten Štědrý den.

van08.gif

Až svíce Vám na stromečku zazářía zvonky začnou tiše hrát,
já ač neviděna, Vám hodně láskya štěstí k Vánocům budu přát.

van09.gif

Na bílém obláčku andílek maličkýprstíčky rozsvítí sněhové hvězdičky,jednu ti posílá i s přáním od srdce,ať s láskou prožiješ letošní Vánoce...

van010.gif

Koledy už znějí z dálky,zvěstují nám krásné svátky.Svátky plné tajných přání,setkání a pousmání.Na Vánoce každý z nás do dětství se vrací rád.

van011.gif

Sešel se rok s rokem,kráčel rychlým krokem,a tak Vám zas po roce přejem krásné Vánoce.

van012.gif

Dejme si pod stromeček úsměv,ať slzy stírá a bolest hojí.Dejme si pod stromeček lásku a štěstí,vždyť to opravdu málo stojí...Nádherné Vánoce!

van014.jpg

Až rozzáří se světla svíček,až zpěvy zazní u jesliček,až narodí se Kristus pán,ať tiše vstoupí taky k Vám a svou maličkou dlaní,udělí Vám požehnání.

van015.gif

Krásné Vánoce s vločkami štěstí, zabalené kouzlem lásky, přikryté peřinou splněných snů a plamínky pohody v očích. Štěstí a radost pod stromečkem a vše nejlepší v novém roce přeje...

van016.gif

Vánoce jako od Lady,pod stromečkem poklady,i kdyby to drobnost byla,hlavně aby potěšila.V novém roce krásné žití,ať Vám šťastná hvězda svítí.

van017.gif

 

Na Vanoce spoustu snehu, na Novy rok lasku, nehu. Hodne slasti a ovoce, proste nejkrasnejsi Vanoce!! Vesele Vanoce preje..

van018.gif

 

Preji Ti co clovek nejvic potrebuje - ZDRAVI, to co clovek stale hleda - STESTI a to bez ceho nelze zit - LASKU. Krasne Vanoce preje....

van019.gif

Na Vanoce v krku kosti, na Silvestra zvratku dosti, na Novy rok bolehlav takovy Ti preji stav. Vidim to vsak cerne, budu na tom stejne.

van020.gif

Řiznul jsem zatacku, darky jsou na sracku, sane se mi zvrhly, soby mi zdrhly, tak at k tobe zitra prijde nejakej jinej kokot. tvuj jezisek

van021.gif

Vis kdo je v nemocnici? no prece jezisek,zasivaji mu tam prdel ,aby se na nas nevysral..Vesele Vanoce

van022.gif

Ze slamy jeslicky, skorapky na svicky, stromecek zari, at se ti dari. Krasne vanoce, pohodicku a jen doubrou naladicku. Vse nej.... v Novem roce preje ....

van024.gif

Jezisek nam rikal, ze by radsi pichal. Uziva si sexu v lese proto darky neprinese a tak na nej necekej, pohodu si uzivej. Vesele vanoce preje...

van025.jpg

Leti Jezisek s nadilkou, vrti pri tom prdylkou. Leti, leti primo k Vam, zizen pry ma jako tram. Pokud cekas nadilku, nech za oknem lahvinku. Krasne vanoce.

van026.jpg

Pada snizek tise z vyse, mraz na okna domu pise. Jezisek ted darky shani, aby splnil vsechna prani. At Ti darky na Vanoce nesou stesti v novem roce.

van027.jpg

Az k tobe jednou v noci prijde pan s bilymi vousy v cervenem kabate a narve Te do pytle,neboj se, napsala sem jeziskovi ze te chci pod stromecek.Vesele Vanoce..

van028.jpg

Az zazvoni se na zvonecek, hodne darku pod stromecek, more lasky zdravicka, samozdrejme stesticka. A co v novem roce? To same co na Vanoce Preje ..

van029.jpg

Jeste neni pozde, muzem to vyresit v klidu! muzem zustat prateli. Jinak Ti udelam dost velke problemy. Bude pozde, az se budes dusit! Tak zatim, Tvuj vanocni kapr.

van030.jpg

Ohen v krbu praska, v nasich srdcich klid a laska, z oblohy se sype snih, vlocky tanci v zavejich.

van031.jpg

Hvezdy pozdrav sneznych vlocek, mnoho darku pod stromecek na Silvestra svizny krok a pak stastny Novy rok .

van032.jpg

Krasne Vanoce s vlockami stesti, zabalene kouzlem lasky, prikryte perinkou splnenych snu a plaminky pohody v ocich. Stesti a radost pod stromeckem a vse nejlepsi v novem roce preje..

van033.jpg

Klidne se prejidej, klidne se ozirej, svatky si uzivej,.. stastne a vesele, na presrok zbydou nam jen hole prdele, ...

van049.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář