Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.Kouzelník z Black island

7. 10. 2010

Kouzelník z Black Island

Ano bylo to, to co si Lingo a Lypha mysleli. Hlavní loď černého námořnictva La Fée.

A hned se ozval varovný výstřel. Ale pouze my si mysleli, že je varovný…. Lidi na palubě lodi La fée věděli, co tento výstřel znamená. A my se to také dozvěděli. Pět minut po výstřelu se vynořili z pozadí této majestátní lodi, torpédoborce, letadlové lodě, přepravní lodě…..

Zatím na NeptunuX45:Velitelský můstek: „Kapitáne spěšná zpráva od guvernéra Lyphy.“ozval se důstojník. Dopis kapitánovi:Z levoboku útočí armáda černých. Již je v dosahu radarů. G.Lypha „To není dobré. Zpravte o této události vrchního důstojníka bojové paluby. Seržante! Příkaz pro vrchního strojníka:Ať se připraví k otřesům lodi. Posádko, na bojové stanoviště!!!!!!!“udával rozkazy kapitán Arronax. „Chci, aby sem přišli Lypha,Lingo,Ringo,Argon a Qind.Rychle!“a tak jsme všichni sešli na velitelský můstek. „Nechci aby se vám něco stalo a tak, odjedete v miniponorce.Hodně štěstí.Důstojníku!Doveďte skupinu k dokům!“dirigoval opět své lidi kapitán. „Mohu ještě jednu otázku?“ zeptal jsem se. „Ano.“odpověděl kapitán. „Jaké místnosti jste nám zatajil? Doky a kabiny pro posádku.“odpověděl kapitán. „Děkujeme.“ řekl Lingo. Nasedli jsme do miniponorky Neptun mimi. Já jsem si sedl ke kormidlu.Měl jsem hodně zkušeností a Ringo si vzal druhé kormidlo. Náhradní. „Můžeme?“zeptal se Ringo. „Nikdy nebo navždy!“vykřikl jsem. A zapnul jsem šroub, motor zavrčel.Za dva dny:Miniponorka Neptun Mimi: „Haló?“ozval se hlas Rina. „Co se děje?“ozval se rozespalý Lypha. „To jsem snad usnul?!“řekl jsem. „Nóó už to tak bude. Vystřídal tě Lingo.“řekl Ringo. „Ale chtěl bych vám oznámit,že jsme u nějakého ostrova, který není na mapě.“řekl Lingo. „Na ten ostrov se vydám já s Argonem.“řekl Ringo. „Dobře.“ řekli jsme my,ostatní. Za hodinu:Tady máte karabiny, pití, jídlo,revolvery značky Colt. A Lingo otevřel poklop od ponorky.

„Jede rychle, na mimino.“řekl Ringo.

„Tak čau.“řekl Argon. „Prosim tě,pokud se nevrátíme do dvou dnů,tak odjeďte.“řekl ještě Ringo.

Atak šli,šli ,šli a ani si neuvědomovali že usínají.A ráno,když se probudili byli v skromném doupěti.

„Dobrý den óóó malověrní bůh my sem seslal pomocník a otroky………Bla Bla ………“dopověděl větu Ringo staříka který se zde zrovna objevil. Tak ty chceš zesměšňovat kouzelníka Abrakaka!Abrakus maus!“vykřikl ten Abrakak. A hned po pronesení kouzelné formule se proměnil Ringo v krysu………