Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nebeští sprejeři… - Ing. Vladimír Veselý

2. 6. 2011

Sprejerství je nešvar. A to i přesto, že některá „díla“ ojediněle dosahují docela slušné grafické úrovně. Zpravidla ale poškozují „podklad“ těchto děl, kterými jsou plochy i předměty určené pro zcela jiný účel a uvádění do původního stavu je často velmi nákladné. Tomu se ale vymyká kreslení na obloze pomocí kondenzačních linií za proudovými letadly ve velkých výškách, v poslední době vylepšenými místo barev speciálními přísadami, obecně známými jako chemtrails. Ty ovšem nejsou určeny pro zpestření vzniklých obrazců, ale spíše pro „zpestření“ života lidí, na které ty chemikálie shora padají, nebo jimž upravují počasí a díky tomu i životní prostor nebo jejich domovy.

Lidstvo se totiž naučilo díky hledání způsobů, jak válčit, i jiné způsoby než horkou válku, která kromě zmenšování počtu lidí na planetě a exploatace zastaralých zbraní ničí i hmotné statky, jejichž ztráta není žádoucí. Jsou proto hledány způsoby válčení pomocí „tichých zbraní“. Jedním z těchto způsobů je už od dob Nikoly Tesly používání elektromagnetického vlnění, od extrémně nízkých po extrémně vysoké kmitočty, a jejich psychických i tepelných účinků. Doplňkem těchto způsobů pak jsou zbraně chemické, které mohou jako drogy doplňovat nebo plnit samostatné „úkoly“.

Je prokázáno, že lidskou mysl lze číst i ovládat různými způsoby. Od hypnózy, ve které může být člověk přinucen konat to, co by v bdělém stavu nikdy neudělal, až po přímé chemické dopování opiáty a jinými látkami se známým účinkem. Takové látky však je nutné nějak do těla ovlivňované osoby dostat. A tady přicházejí ke slovu zmínění nebeští sprejeři. Kondenzační stopa za proudovými letadly může být snadno „vylepšena“ rozprašovanými chemikáliemi, které dopadnou na atakované území. Jako když se práškuje „Jóžin z bažin“. Jsou k tomu využívány i běžné civilní dopravní linky (na internetu se objevil i snímek takového zařízení v letadle, lze-li tomu věřit).

Každopádně však lze věřit vlastním očím. Běžná kondenzační stopa je normálně dlouhá několik desítek délek letadla a mizí nejpozději za několik minut. Sprejované stopy se však drží i několik desítek minut a očividně se rozplývají v různě tvarované pásy, chuchvalce až nízkou oblačnost, ze které mohou vypadávat srážky či kroupy. Nebo také chemikálie, zejména mikročástice sloučenin těžkých kovů, jako antimon, arsen, železo a mangan, způsobujících halucinace, zapomnětlivost, schizofrenii, skleslost, bolesti hlavy, nespavost, malátnost, slabost a emoční poruchy. I o tom je na internetu dostatek informací, jejichž věrohodnost není sice zcela zaručena, ale i část toho by měla být varováním.

Je proto s podivem, že naše vlády to nejen nekomentují, ale také neprověřují. Vede to k domněnce, že jim takový stav ovlivňování obyvatelstva vyhovuje, nebo že přímo v tom spolupracují. A to i přesto, že i oni nejsou ušetřeni důsledků této činnosti. Snad jsou jim nabídnuty nějaké protilátky, ale podle projevů například premiéra, ministra Hegera i jiných lze soudit, že jejich soudnost je značně ovlivněna. Zúčastňují se dokonce války proti vlastním občanům, aby z nich vydolovali prostředky na válku v Afghánistánu a jinde, jichž se díky přehnané vděčnosti našich ministrů zahraničí a obrany Americe jako válčící strana (na vlastní náklady) zúčastníme. Každý jen trochu soudný člověk pochopí, že to je jeden z hlavních důvodů našich ekonomických potíží. Naši popráškovaní ministři zřejmě ne. A popráškovaní občané se nebouří, spolknou i zametení s tím spojené aféry a vládní krize pod koberec.

Taková politika je ale bohužel v celém globálně zkapitalizovaném světě a není z ní proto prakticky úniku. Spolu s plíživě prorůstajícím islámem (i Barack Obama byl v jeho duchu původně vychován) změní se život na naší Zemi. Budeme v potu tváře vydělávat v rámci NWO na své vrcholné vládce a po ztrátě pracovní výkonnosti se hlásit povinně do krematoria, abychom nerozšiřovali řady „zbytečných jedlíků“. Lidé se bouřit nebudou, naopak budou volat: „Jen řežte hlouběji a vyšší daně!“ Vždyť i podobně zpracovaní kuvajtští vojáci vítali americké vojáky jako své spasitele.

Člověk sice zůstane na vrcholu potravinového řetězce, ale bude mu odebráno sebepoznání a invence. Stane se biorobotem, pokorným sluhou, a najde svůj Ráj. Nebude se bát smrti, jako u Mayů k obětování určení jedinci, mající za poctu, že jim za živa bude vyříznuto srdce z těla. K tomu všemu může přispět to nebeské sprejování a k takovým koncům může (ale nemusí) vést. O tom rozhodnou za nás jiní.

31. 5. 2011
Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kdo kreslil na obloze v Roswellu,USA?

(dtto, 21. 6. 2011 16:14)

http://www.lidovky.cz/v-roswellu-jsme-nasli-ufo-hlasil-agent-fbi-fgx-/ln_zahranici.asp?c=A110410_120806_ln_zahranici_mtr

http://www.youtube.com/watch?v=WM9Lo18K15k&feature=player_embedded

V Roswellu jsme našli UFO, hlásil agent FBI
10. dubna 2011 12:08
WASHINGTON/PRAHA - Americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) zveřejnil nové, dosud tajné dokumenty, ve kterých agenti hlásí výskyt UFO. Podle nich byly v Roswellu v Novém Mexiku nalezeny hned tři létající talíře.

Tisíce dokumentů se objevily v online databázi FBI zvané The Vault, píše britský Daily Mail. Mezi nimi je například memorandum zvláštního agenta Guye Hottela. Ten v roce 1950 nahlásil nadřízeným, že "tři létající talíře" byly objeveny v Novém Mexiku. "Byly popsány jako kruhové objekty se zvýšeným středem, o velikosti cca 50 stop v průměru," uvádí Hottel v memorandu.

Online databázi FBI najdete ZDE

Agentovým zdrojem, který ho na talíře upozornil, byl roswellský letecký vyšetřovatel. Ten se domníval, že stroje byly nalezeny právě v Novém Mexiku proto, že vláda má v této oblasti vysoce výkonný radar a je pravděpodobné, že ten zasahuje do ovládacích mechanismů samotných talířů. Identita tohoto vyšetřovatele byla v memorandu zcenzurována. Zvláštní agent Hottel ve vyšetřování případu nepokračoval.

Zveřejnění nových dokumentů pravděpodobně nahraje milovníkům různých konspiračních teorií. Roswell v Novém Mexiku se proslavil díky takzvanému roswellskému incidentu. V roce 1947 se poblíž tamější vojenské základny údajně zřítil létající talíř. Vláda oficiálně tvrdí, že šlo o meteorologický balon. Milovníci konspiračních teorií a ufologové ale prohlašují, že vláda tím jen zastírá, že u Roswellu se prokázala existence mimozemského života. V troskách se totiž měla najít i těla mimozemšťanů. Ta prý ale vláda, stejně jako trosky talíře, někde skrývá.

Jeden z dokumentů, který se objevil v databázi FBI a který má potvrdit pravdivost roswellského incidentu z roku 1947 (pro zvětšení klikněte na obrázek)
Jeden z dokumentů o UFO v Roswellu, který FBI zveřejnila ve své databázi

Zveřejnění dokumentů FBI přichází jen měsíc poté, co se k podobnému kroku odhodlala britská vláda. Ta zveřejnila tajné záznamy o 35 případech zachycení UFO.

Podobné obrázky by jistě ozdobily stránky SN!

Děkuji, Muller

režisér CHAUN s pracovníkem polské TV potvrzují:

(dtto, 21. 6. 2011 16:07)

http://www.youtube.com/watch?v=L8E7IqaTkVM&feature=player_embedded

buďme styloví, tento film už patří na stránky svobodných novin, abychom měli pozemšťany i vesmírnou konkurenci pěkně na obrázku v dobrém rozlišení a se zvukem
UFO v Polsku - rozhovor Igora Chauna s Robertem Bernatowiczem, 28. 5. 2011
Nahráno uživatelem Gossscha1 dne 17.06.2011

režisér CHAUN s pracovníkem polské TV potvrzují:

(dtto, 21. 6. 2011 16:06)

http://www.youtube.com/watch?v=L8E7IqaTkVM&feature=player_embedded

buďme styloví, tento film už patří na stránky svobodných novin, abychom měli pozemšťany i vesmírnou konkurenci pěkně na obrázku v dobrém rozlišení a se zvukem
UFO v Polsku - rozhovor Igora Chauna s Robertem Bernatowiczem, 28. 5. 2011
Nahráno uživatelem Gossscha1 dne 17.06.2011

více EXOPOLITIKA 20.06. 2011

(MULLER, 21. 6. 2011 15:54)


Exopolitics Czech Republic Vítejte na exopolitika.cz

Úvodní stránkaThe Analyse: Why Meier´s Pleiadians lie and feint
The Analyse: Why Meier´s Pleiadians lie and feint
20.06.2011 17:46

The Analyse: Why Meier´s Pleiadians lie and feint

Czech Exopolitics brings the groundbreaking, in-depth analyse of Dana Rasinova, who since 1997 was dealing with the case of contactee „Billy“ Meier. She has been a member of FIGU for some years, which is an organization created around Billy Eduard Albert Meier (BEAM).

Introduction

In this analyse I´ll try to explain what leads me to the conclusion that Pleiadians (Plejarans/Plejaren) of Swiss contactee Billy Meier, don´t tell us just true deliberately. I assume that they explicitly and strategicaly lie, feint or deny. I cannot exclude they may have good and serious reason to do that.

This analyse is not at all intended for skeptics who have not understood yet that Billy Meier is the real contactee. This text they will probably conseder as particularly absurd. I stem from the fact that Billy Meier provided sufficient number of proofs of various types (metal samples, photographs, beamship video footage, biological samples), dozens of eyewitness and diverse of additional circumstantial evidence confirming the veracity of his contacts (for example: the exact prediction of events concerning Earth which have been done). This analyse is intended for people with open minds, who already have a bit of knowledge about Meier´s issue.

Also I´m not saying that I am necessary right in all items of the study. However my seggestion is to lead others to think it over at least. It is also possible that for some of the readers, information of this analyse are not going to be new.

To be sure: Based on the given evidence and on my personal experience as well I think Meier is surely the real contactee – this cannot be doubted anymore. In no case I belong to the debunkers and adversaries of the FIGU mission like the biggest debunker „American Colonel“ living in Prague Kal Korf who „exposed“ Meier as swindler with Meier´s photographs which – according to Korf - are a pure „model factory“ – models suspended on fishing line. Moreover my knowledge is that, the spiritual teaching put forth by Meier, has an enormous positive significance for global earthlings. This teaching has addressed me and I appreciate it a lot. I also agree with an idea that Billy Meier is the prophet of New Era. However there are some things I cannot agree. It is his specific information about ufology, policy and military activity on Earth. Here are some of them:
1) He is believed to be absolutely the only one contactee with extraterestrials on Earth

The Pleiadians standpoint

Pleiadians during their interaction put forward inconsintent claims regarding the existence of other contactees except him.

A) First in 1975 they claimed that except Meier there are existing many different contactees all over the globe and the physical and telepathic contacts with extraterestrials occur. In the 38th Contact from 1975 we can learn that there are contactees with considerable meaning: Daniel Fry from USA who was allowed to fly in flying saucer. Prof. Joao Freitas de Guimares from Brazil who also obtained permit to fly....

Česká TV potvrzuje?

(dtto, 21. 6. 2011 16:00)

Australská armáda ztratila dokumenty o UFO

vloženo: 7. 6. 2011 10:32, autor: rza
Sydney - Australská armáda ztratila své tajné dokumenty o pozorováních UFO. Požádal o ně v souladu se zákonem o svobodě informací australský tisk. Po měsících hledání ale armáda oznámila, že záznamy jsou ztracené nebo zničené, až na jeden, který se věnuje pozorování podivných jevů v okolí vojenské střelnice Woomera v odlehlé buši.
3. 3. 2011



Příznivci UFO se radují, FBI odtajní některé materiály

Po dvouměsíčním hledání tajných dokumentů musela australská vláda s pravdou ven, dokumenty o UFO se ztratily. "Dokumenty se nedají dohledat, velitelství letectva si myslí, že jsou zřejmě ztracené," uvedla Natalie Carpenterová z oddělení pro svobodu tisku.

Jediné, co úředníci našli, je jeden dokument o pozorování UFO v okolí vojenské střelnice Woomera. Všechny ostatní armáda buď zničila, nebo ztratila. Vznikají tak spekulace, zda se vláda nesnaží zahladit stopy o mimozemských civilizací.

Australská armáda navíc už od roku 2000 ani případy UFO neeviduje, vyzvala Australany, aby se s oznámeními o nevysvětlitelných jevech na obloze obraceli na policii.
http://www.ct24.cz/svet/126472-australska-armada-ztratila-dokumenty-o-ufo/