Jdi na obsah Jdi na menu
 


Probuzení k čemu? – Euring. Dr. Bohumil Kobliha

17. 10. 2013

 

Dávný přítel mi z vlasti 8. 8. 2013 napsal: „Na politiky, politické strany, jsem zanevřel a čekám na předčasné volby – zda se občané ČR probudí.“

Jenomže probuzení k čemu? Byli jsme po dvacet let vmanipulováváni do situací a systémů, které pro nás, jak jednotlivce, tak národ, nepracují, či jsou dokonce proti všemu, co jsme kdy byli a jsme. Co má volič dělat, když je teď na tom tak špatně, že si musí o dovolené oddechnout „bez zpráv o politice a bez novin“? Je ze všeho unaven a dokonce chce otočit kormidlem do sargasového moře, z vody, ze které jsme se po generace pracně (i krvavě!) dostávali. A slyším překvapující názor: „...já bych byl klidně pro monarchii. Volby stojí spousty peněz a poslanci se ani nedočkají konce toho jejich volebního období, kují pikle a ve státě je bordel.“

V Anglii se říká: Zpět k rýsovacímu prknu. Musíme zauvažovat, do čeho jsme od Velké francouzské revoluce (1789-94) a zrodu moderních republik vklouzli. Kde je heslo: rovnost, svornost, bratrství? Kde je občanská svoboda, po které stále prahneme? Vždyť ta je podmínkou existence a zdravého růstu lidského rodu. Do čeho jsme v domnění vyššího a lepšího stupně řízení organizované společnosti byli vmanipulováni a proč?

Je faktem, že všechny systémy lidské organizace časem zastarávají a degenerují. To je dáno poznáním, touhou po lepším a někdy technologickým vývojem. Původní ideje bývají také – a to většinou – zneužity chrapounstvím a hrabivostí živlů bez skrupulí. Ti vymýšlejí, jak systémy přetvořit k tomu, aby jim mohly sloužit. Kolikrát byl a je zneužíván Ježíš?

Od monarchií jsme se krvavě i méně krvavě oprostili po zkušenostech, že vládce, vládnoucí rodina, ztrácí časem schopnost soudně řídit stát a vládnou nakonec „rádcové“ a „poradci“. Ti většinou, bez zodpovědnosti, děkají to, co se hodí jim (či jejich voličům!), bez ohledu na prospěch pro stát, monarchu samotného a definitivně bez ohledu na lid. To se přece stalo ve Francii koncem osmnáctého století a v Rusku v devatenáctém. Připomeňme pak konce monarchů samotných, počínaje gilotinou a konče kulkami do hlav celé rodině, pokud se monarchové nespasí útěkem do exilu. Zapomněli jsme, že i sedláci museli vzít vidle a jít „na pána“? Máme se k tomu vracet jen proto, že se nechceme poučit z historie, nebo jen pro únavu?

Dnešní královské rodiny nemají pro řízení věcí veřejných prakticky význam. Tak je ve Velké Británii. Z půlživotní zkušenosti zde vidím, že vláda se historií (dokonce i císařstvím) spíše jen propagačně honosí a za „království“ se prakticky jen schovává. Co chcete? Máte království. Máte hodnou královnu! Ani hodná královna – co zmůže...? Všechno dělá parlament a vládne se v systému „parlamentní demokracie“ prostřednictvím politických stran.

Obecně evropansky, abychom se dostali z monarchie, vzali jsme vzor z dávného Řecka a přijali, po nejméně dvou stoletích úsilí a zápasů, model demokracie. Vycházeli jsme z toho, že prostí a rozumní lidé chtěli dobro pro všechny. Opomenuli jsme ale zkušenost, že lidstvo je od pradávna a permanentně pod vlivem nejrůznějších „šamanů“ a receptů sloužících jejich osobním cílům. Z demokracie řeckého typu uhnětli „parlamentní demokracii“ s politickými stranami. Politické strany od počátku svého vzniku tedy zajisté straní a zákonitě rozdělují. Od obce až po kraj a národ.

Strany uvnitř svého vlastního uspořádání a pravidel hry (výběr kandidátů!) umožňují být nástrojem prosazování cizích zájmů a jsou hnízdem korupce! Znásilňují individualitu poslanců a svobodu jejich rozhodování „stranickou poslušností“ - například v Anglii parlamentní funkcí „biče“ (Whip). Strany jsou používány zákulisními loutkovodiči k prostrkávání „poslanců“, lidí pro „každé počasí“ a dle jejich potřeb.

Politické strany jsou záměrně utvářeny a dotvářeny pro rozdělení a rozdělování. Ve volbách pak rozhodují jen líbivá hesla volebních kortešů.

Sám systém politických stran je po počátku nedostatečný a v důsledcích špatný. Ve špatném systému se nemůžeme dobrat dobrého konce!

Musíme ale zřejmě projít utrpením nových poznání, než se dostaneme k tomu, že strany a „parlamentní demokracii“ jako SYSTÉM musíme odložit do historie k monarchii a diktaturám všeho druhu. Do té doby nečekejme, že se ze současných problémů snadno dostaneme. Tak dalekosáhlé změny nelze dosáhnout přes noc.

Jaké je zde řešení? Jak se zachovat v nadcházejících volbách ČR ve velmi obtížné situaci u nás i ve světě? Současný parlament, jak vidíme, je těžce zkorumpovaný do „prava“, což přineslo jen léta národního i občanského hoře. Je toho příliš, čeho se máme a musíme postupně zbavit. Těch, kteří patří do řady k vytřídění dle sokolského rytmu „čepelem v tu zrádnou hruď“, nám vyrostlo korupcí zvenčí, je jich na tucty. Ale i ti by měli nabytými zkušenostmi a poznáním prohlédnout.

Evropa je v krizi a důsledky vyvolaly potřebu se dostat z tohoto moderního žaláře národů inteligentně. V Británii tedy byla založena závažná nezávislá strana UKIP (United Kingdom Independent Party) s programem výstupu z EU, protože do volebních programů stávajících stran nebylo možné prosadit a propagovat osamostatnění Británie. UKIP používá stávajících možností, jak z bryndy. Podobně postupuje Skotská národní strana, aby se oprostila od dávno pro Skoty neužitečného spojení s Anglií, a žádá referendum o tom na příští rok. Ovšem to se stále děje v systému stran a problematické „parlamentní demokracie“, kde je tak snadná všeničící korupce těmi, kteří si změny nepřejí.

Prospěšný byl a je typ demokracie, kde poslanci, zástupci občanů, jsou skutečně posláni/vysláni do vrcholného řídicího orgánu (parlamentu) přímo občany bez mezičlánku stran. Čestný, pracovitý a inteligentní jedinec, jehož osobnost, národní českou, slovenskou či československou orientaci a charakter známe, bude daleko méně náchylný ke korupci.

Místo, abychom volili strany, budeme uvažovat a dávat hlasy osobnostem, které hájí naše národní dobré a znají naše občanské potřeby. Nezávislý kandidát může mít v dané situaci větší šanci než skvělá osobnost zatím v ranku strany, kde mohou být kvality znehodnoceny.

Londýn, 8. 9. 2013

Euring. Dr. Bohumil Kobliha

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Probuzeni v realitě voleb 2013:

(Muller, 29. 10. 2013 15:05)

Vážený pane autore,
zdravím a děkuji za námět k přemýšlení. Stávající situace, jak ji vyhodnotili občané ČR je bohužel obecná realita ČR. Realitu po volbách 2013 ukazuje řada grafických malůvek i přesných statistických tabulek a pro ilustraci, jak k teorii zde nahoře - od Vás ! - to vypadá 95. let po 28.X. 1918 - zde dole např:
http://volby.idnes.cz/ nebo celý blok informací z TV dílny:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/predcasne-volby/

Dále k těmto výsledkům preferencí veřejnosti i Vám k přemýšlení a to otázkou: Byla ČSR T.G.M. jen provizoriem k tomu, aby česká monarchie, kvetoucí v době Karla IV. a rozvrácená již v generaci jeho syna Václava IV. Pak roky živořila v občanské válce husitské a jejím doznívání skrze řadu bojů s martyriem 30.ti leté války a pak cca 300 let určitého klidu, ovšem pod "knutou" rakouského státu, Vídně? A co pouhých pár let obnovy Československa po 17.11.1989 - 31.12.1992? Neukázala se monarchie oním ideálem, který sice hledáte - ale současně odmítáte? Neboť zoufalí voliči si volí opět monarchu. Tedy správně "monarchu" pana Babiše, faktického vítěze voleb 2013... Stejní, co lkali pro tatíčka ("monarchu"!) T.G.M., pak tatíčka "Iljiče a spol" jako pan Pavel Kohout, velebitel tatíčka "monarchy" Stalina, pak CHARTA 77 dále už jen od 1990/92 přes Otce "monarchu" ZAKLADATELE ČR + ODS - V. Klause, dříve OF, nyní už ZASE skrz Bobo a spol. a i KSČM dokonce má nyní 2013 už 0,42 procenta voličů...
Nebo se vrátíme k počátkům ČSR a zejména A. Švehlovi například zde:
Koho volit.
Publikováno 12.10.2013 | Autor: brazda
a vybírám:
Koho tedy volit. Pro mne je rozhodnutí jednoznačné. Budu volit politické hnutí ANO Andreje Babiše. Prostě proto, že svým bohatstvím, svými schopnostmi může aktivovat různé podnikatelské záměry, které mohou být našemu hospodářství prospěšné.
Já jen ZDE dodávám, že právě tento autor potvrzuje mou úvahu, že rozumní lidé stále hledají zástupného monarchu, bohužel často tam, kde jím pracháč - není! Tak raději prostudovat knihu o Rudolfu Beranovi:
http://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-10-2013/nova-kniha-o-rudolfu-beranovi.html

Probuzeni v realitě voleb 2013: 2) -svobodnenoviny.eu

(svobodnenoviny.eu, 29. 10. 2013 15:22)

http://svobodnenoviny.eu/centralny-nakup-volicu-a-jeho-dusledky/#more-3305 “Centrálný nákup” voličů a jeho důsledky …
Publikováno 10/29/2013
Andrej Babiš se stal českým Obamou. Dokonalé reklamní heslo “YES, WE CAN!” převedené na “ANO, BUDE LÍP!” podpořené koblihami zdarma a charismatem lidového miliardáře, který se vypracoval “pílí, pracovitostí a odvahou”, navíc s mnoha dílčími handicapy v podobě nedokonalé češtiny či stigmatem kolaboranta s KSČ a spolupracovníka StB, které však dokázal svým odzbrojujícím veřejným projevem přetavit spíše v politováníhodné plusy své multifunkční osobnosti, vyhovující většinovému postkomunistickému smýšlení voličů, stejně jako Barack Hussein svůj původ, nesrovnatelně vysoký rozpočet volební kampaně a naprostá rezignace voličů, natolik toužících po změně, na jakýkoliv reálný politický program či vize spasitele Andreje, vynesly nakonec jeho hnutí ANO do parlamentních výšin jedinečné důležitosti.

Tento fakt svědčí o jediném. Politické strany, v tradiční podobě ideologického boje, jaké jsme je znali, končí. Nejdůležitějším aspektem volby občana již zdaleka není nějaká racionální úvaha nad jasně vyprofilovaným cílem a programem partaje, ale velikost marketingové masáže, osobnost leadera a množství reklamních pastiček v ulicích a médiích. Babišovo hnutí toto uchopilo dokonale, mělo dostatek prostředků na realizaci, a proto se stalo faktickým vítězem voleb.
A to i přes to, že strýko Andrej opakoval v podstatě jen tři zásadní věty: “Centrálný nákup. Štát budeme řídit ako firmu. Som neni spolupracovník ŠtB.” K tomu nakoupil několik známých tváří, které je dokázaly zopakovat a zasponzoroval k vyjádření podpory i pár sportovců. Když přidal při rozdávání koblížků babičkám svůj malinko vyplašený úsměv bohatého chalana, kterého ty prachy, co mu všichni cpou do kapes tak nějak serou, bylo jasné, že stačí jen občas v televizí přidat pár slov o tom jak zatočí se stávajícími politickými zloději a jeho politické dílo se dokonale zdaří.

Co na tom, že právě ti političtí zloději, o kterých tak zaníceně hovoří, mu vlastně dříve dopomohli k jeho současnému postavení i majetku. Možná to byly jiné figurky, ale šachovnice zůstala stejná. Stejná byla i pravidla hry. Jaký může mít zájem vítěz na nějaké změně?
...
více. http://svobodnenoviny.eu/centralny-nakup-volicu-a-jeho-dusledky/#more-3305

doplňky k životopisům některých kandidátů KSČM v Praze - 10. X. 2013

(Bohuslav HUBÁLEK, 24. 10. 2013 19:57)

VOLBY 2013, říjen = doplňky k životopisům některých kandidátů KSČM v Praze. 10. X. 2013
http://www.doklad-hubalek.cz/2013/10-rijen/10_volby_2013x_KSCM.htm
1/ Vědomě klamou veřejnost tvrzením o skvělé životní úrovni, která tu byla za režimu KSČ/Komunistické strany Československa. Jenže jejich » budovatelský mýtus « se průkazně bortí při jsoucích skutečnostech,
které dokazují, že: a/ Reálné mzdy i starobní důchody jsou až třikrát větší v evropských státech kde nebyla » vláda lidu «, Marxův a Engelsův třídní boj, statisícové justiční zločiny ( leninsky organizované komunistickým státem ), násilné vyvlastňování podnikatelů, řemeslníků, zemědělců, zadrátovaní hranic, ..... .
b/ Neobstojí výmluva, že zbrojení v rámci Studené války brzdilo ještě větší růst životní úrovně (do 1/3 Západu).
Jenže demokratické státy Evropy musely rovněž zbrojit; před hrozbou reálné komunistické agrese. Pro ochranu své svobody, i pro ochranu své životní úrovně.
c/ Je nutné mít na paměti, že před nastolením režimu KSČ, v únoru 1948, Československo patřilo mezi nejvyspělejší evropské státy. Hned za Švýcarskem a Švédskem. TOHLE VŠAK KOMUNISTÉ ZAMLČUJÍ, A ZAPOMÍNAJÍCÍ VEŘEJNOST VĚDOMĚ KLAMOU! ZVOLÍTE JE ?
2/ Průkazná fakta k několika KSČM pražským kandidátům do PSP ČR/ Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR; jak mám zdokumentováno z příslušných dopisů, nebo z veřejných zdrojů:
a/ 1. místo kandidátní listiny = Mgr. Marta SEMELOVÁ, 53 let, pedagožka, Praha, členka KSČ; známá svými stalinistickými postoji, tedy i obhajobou zločinů komunismu v Československu, v SSSR, a jinde.
b/ 2. místo kandidátní listiny = Ing. Jiří DOLEJŠ, 52 let, ekonom, Praha, člen KSČM; liberálně obojaký vyznavač Marxe a Engelse, tedy i jejich genocidně-teroristického třídního boje. Na jehož základě byly také u nás a jinde rozmetány rodinné vztahy a demograficky ochromen populační rozvoj statisíců » třídních nepřátel «. Citace ze zprávy České tiskové kanceláře/ ČTK, 29. září 2009 10:30 = úterý: Kauza loterijní zákon: Dolejš a Milota odcházejí z vedení KSČM
Praha 29. září (ČTK) - Jiří Dolejš a Čeněk Milota dnes rezignovali na funkce místopředsedů KSČM. Vedení strany jejich rezignaci přijalo. Dolejš, který je poslancem, má podle ústředního výkonného výboru (ÚVV)zvážit odchod ze sněmovny. Dolejš ale novinářům řekl, že se poslaneckého mandátu vzdát nehodlá. Předseda sněmovní frakce KSČM Pavel Kováčik však očekává, že k výzvě, aby mandát složil, se dnes připojí i poslanecký klub strany. Dolejš i Milota čelí podezření, že byli ochotni přijmout peníze za to, že změkčí novelu loterijního zákona. Oba nařčení odmítají. ...... MfD vyslala za představiteli politických stran člověka, který se představil jako majitel sítě heren Jackpot. Nabízel jim milion korun za to, že uvedenou novelu upraví ve prospěch loterijních firem. Dolejš a Milota prý byli ochotni tyto peníze přijmout. Milota stejně jako Dolejš vinu odmítl, Dolejš v sobotu uvedl, že rezignaci odmítá, protože by mohla být vnímána jako přiznání viny. ...
Poznámka B.H. = PŘÍPAD VYŠUMĚL, NEBYL SOUDNĚ PROJEDNÁVÁN.

DOMOBRANA proti exekutorům a inkasním agenturám

( Tomáš Frček frcekt@seznam.cz 607 886 636, 24. 10. 2013 19:33)

DOMOBRANA proti exekutorům a inkasním agenturám
1. října 2013 v Mezirolí
Ústavní zákony České republiky nechrání občana před absolutní likvidací soukromou inkasní agenturou a exekutorem. Umožňují jim vstup do obydlí (v rozporu s Listinou základních práv a svobod, hlava druhá, oddíl první, čl. 12/3) a zabavení veškerého majetku i obydlí v situacích, kdy exekuce není v poměru s vymáhanou škodou a nebo dokonce když je morálně nepřípustná, jelikož dlužník se nachází v dluhové pasti – jestliže jeho výdaje překračují jeho příjmy z důvodů, které nemůže ovlivnit.
Díky tomu, že politici za posledních 23 let rozkradli ČR a zaprodali ji cizáckému kapitálu a bankám, které zde páchají lichvu a vyvádí finance mimo naše území, je ČR oslabena a není schopna čelit světové hospodářské krizi, která vypukla ke konci roku 2008 a již pátým rokem je národ v dluhových pastích exekvován komandy inkasních agentur a exekutorů, kteří tuto zrůdnou činnost konají jako soukromí podnikatelé, jsou podporování státní legislativou, samosoudci a ve výkonu i policií ČR.
Vzhledem k 6 000 000 exekucí od roku 2009 a tisícům sebevražd ročně se jedná o genocidu na českém národu. Podle Listiny základních práv a svobod, hlava druhá, oddíl druhý, čl. 23 OBČANÉ MAJÍ PRÁVO POSTAVIT SE NA ODPOR KAŽDÉMU, KDO BY ODSTRAŇOVAL DEMOKRATICKÝ ŘÁD LIDSKÝCH PRÁV A SVOBOD – hlava druhá, oddíl první, čl. 11/1) KAŽDÝ MÁ PRÁVO VLASTNIT MAJETEK, čl. 12/1) OBYDLÍ JE NEDOTKNUTELNÉ, NENÍ DOVOLENO DO NĚJ VSTUPOVAT, BEZ SOUHLASU TOHO, KDO V NĚM BYDLÍ.

Na páchané bezpráví jsem v dopisech upozornil vládu ČR, prezidenta ČR, poslance a senátory zastupující Karlovarský kraj. Odmítli situaci řešit, nemohou prý soukromým cizáckým podnikatelům – bankám/lichvářům nic nařizovat, takže zde vlastně vláda ani prezident nevládnou a lichva tj. výše úroku, není v trestním zákoníku konkrétně definována!
Hospodářská krize v ČR sílí, již víme proč. Pracující přichází o práci (cca 2 000 lidí měsíčně, a to ještě neskončily sezónní práce). Důchodci, matky samoživitelky, tělesně postižení nemají prostředky pro důstojný život, živnostníci jsou bez práce, jsou houfně exekvováni včetně svých dětí, manželek a rodičů. LIDÉ PŘICHÁZEJÍ O MAJETKY, OBYDLÍ A JSOU TRVALE VYŘAZENI ZE SPOLEČNOSTI MAFIÍ SAMOSOUDCŮ, EXEKUTORŮ A VĚŘITELŮ Z ŘAD CIZÁCKÝCH I DOMÁCÍCH LICHVÁŘŮ (BANK).
Veřejnoprávní média, na příkaz mocných o této situaci neinformují, překrucují fakta: 1 500 000 Čechů žije nyní pod hranicí chudoby (neberu do úvahy fakt, že v Čechách máme 4x nižší platy a 8x vyšší daně než v SRN při stejných platbách za energie), 500 000 lidí se stalo neviditelnými a ukrývají se před exekutory, na 10 000 lidí již proto spáchalo sebevraždu, 17% národa nemá zaměstnání (600 000 z 3 500 000 práceschopných). Polovina z 1 000 000 živnostníků je zničena. PROTO VYHLAŠUJI DOMOBRANU: frcekt@seznam.cz 607 886 636
Dluhové pasti nelze řešit exekucí, stačí snížit splátky, tak aby je mohl dlužník splácet. Tomáš Frček
Účelem domobrany je masová blokáda výkonu nespravedlivé exekuce, domobrana tedy vyžaduje v daném místě telefonické propojení a dále napojení na širší okolí k svolání posil...

podpora autora k diskuzi co dát k: Zpět k rýsovacímu prknu a iniciativa znepokojených občanů

(Muller, 24. 10. 2013 18:58)

Iniciativa znepokojených občanů:
V posledních volbách se díky kroužkování odspodu podařilo od koryta odstavit řadu šíbrů, kmotrů a zlojedů.
V letošních volbách se opět ti bez skrupulí protlačili na první místa. Ti, kteří si dovolili odporovat, odmítnout kupčit s hlasy nebo z morálních důvodů odmítli uzavírat dohody "ruka ruku myje" byli opět odsunuti dozadu. Na nevolitelná místa odkud nemůžou "škodit".
Ukažme jim, že jsme tento trik opět prokoukli a zakroužkujme ty poslední. Zvláště u těch zavedených a klientelismem prolezlých politických stran. A je jedno jestli je to zrovna ODS, ČSSD, TOP09, ANO a další.....

Takže pro začátek... a pak můžeme filosofovat, zda monarchie, jako stabilní forma s trvalou hodnotou záštity veřejného prostoru MOUDRÝM a slušným monarchou či do dál....

Probuzení k čemu...

(Vladimír, 21. 10. 2013 10:16)

Plně souhlasím s negativním vlivem politických stran, které politikaří pro své sekretariáty a na občany kašlou. Český občan je však líný si sám vládnout, jako například Švýcaři, kromě případů, kdy už je nutná defenestrace. političtí usurpátoři si proto stihli prosadit takovou Ústavu, že mohou dělat, co se jim zlíbí. Snad jedinou cestou je prosadit občanskou neposlušností povinnost ratifikovat jejich rozhodnutí občanskou kontrolou, která ovšem musí být téměř anonymní a nenáročná na čas a náklady voličů. Pokus o něco takového je popsán i na stránkách těchto novin cestou poradního referenda s "negativní účastí". Nejlepší by to bylo pomocí jednoduchých, ale proti zneužití odolných volebních mobilů (což je již v dnešní době možné), nebo jinou cestou učinit průzkum nesouhlasu občanů, . Pokud by počet protestů přestoupil stanovenou mez, museli by politici buď změnit své rozhodnutí, nebo vypsat řádné referendum. Vyslechnout zprávu o chystaném rozhodnutí a stisknout tlačítko volebního mobilu je asi maximum, co lze od stádního občana, který chce, aby "ONI" vládli dobře v jeho prospěch očekávat. Takto fungující kontrola by byla dobrou zbraní proti kontrole penězi a hlavně dluhy, kterou ONI nyní provádějí. Teprve potom by bylo možné uvažovat o změnách Ústavy, o kterých je také ve zmíněných článcích řeč. Jinak to budou jenom výkřiky do tmy.

čemu... Francie: pravice s lidskou tváří... a Chantal - 21.10.2013

(Marine Le Pen, předseda Národní fronty, 21. 10. 2013 18:43)

Francie: Krajní pravice s lidskou tváří, Presseurop.eu: European …
Tisková zpráva Marine Le Pen, předseda Národní fronty 21.10.2013
Pasivita a ticho po sobě jdoucích francouzských vlád ukazuje na obecnou inteligenci naší země v amerických službách a je poučné. Zahrnuje celkový účet posledních dvou prezidentů v americké politice: Nicolas Sarkozy, nebo extremistického atlantisty Francoise Hollanda dát pod americkým vedení naší diplomacii, což dokládá i libyjský a syrský případ.

Velmi lpí na svobodě na internetu, Marine Le Pen připomíná svou ochotu zakotvit tuto novou základní svobody.

Francouzská vláda by měla přijmout okamžitá opatření k ochraně suverenity potřebnou ochranu komunikací, kde kdo špehuje.
Je třeba také dát svou svobodu a strategickou nezávislost v naší zemi tím, že okamžitě ukončí jednání o dohodě USA-EU21.10.2013 o volném obchodě a ohlásit odchod Francie z integrovaného velení NATO, negovat ostudné rozhodnutí Nicolase Sarkozyho.
Francie se stala ochotným vazalem Spojených státech od roku 2007, Francouzi a Národní fronta požadují, obnovit svou suverenitu.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Chantal_Poullain
http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/1201549
* Brigitte Bardotová nabízí pomoc Marii Le Penové
Vydáno dne 08. 03. 2012 Le Penová Bývalá herečka a modelka Brigitte Bardotová zaslala dopis starostům francouzských měst, ve kterém je vyzývá k tomu, aby pomohli předsedkyni Národní fronty Marine Le Penová
http://karelkrchnak.blog.idnes.cz/c/181230/Marine-Le-Pen.html
Marine Le Pen Svobodná publikace myšlenek a názorů je jedním z nejcennějších práv člověka: každý občan může tedy mluvit, psát a publikovat svobodně. Výjimku tvoří zneužívání této svobody a to v případech stanovených zákonem.
O co jde? Lidé již začínají mít plné zuby zkorupovaných politiků, jejich zbabělosti, se kterou se ke všemu staví. Lidé jsou již znechuceni bezmocností politiků. Lidé již nechtějí naslouchat prázdným slibům. Jako kdyby jsme potřebovali nové zvratky, a se zájmem chtěli sledovat nový boj o koryta.
Lidé začínají požadovat kompletní rozchod se současnou politikou, a chtějí, aby stát konečně dávál prostředky k zajištění bezpečnosti a vymáhání práva. Padni komu padni. Právo platí pro všechny stejně. Bez vyjímek. Bílej, žlutej, puntíkovanej. Všem stejně.

42-letá Marine Le Pen matka tří dětí, která převzala kontrolu nad Francouzskou Národní stranou v lednu, by získala v prezidentských volbách ve Francii 23 procent hlasů, současný prezident Nicolas Sarkozy jen zaznamenal 21 procent a vůdce Socialistické strany Martine Aubrywould by také získat 21 procent hlasů.