Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas Znojmo/Únanov 1. a 2.12.2012

První prosincový víkend jsme cestovali na dva zápasy na Znojemsko. Úkol zněl jasně. Dovést si ze dvou zápasů minimálně jednu výhru. Počítali jsme však, že ji ukožistíme ve Znojmě, kde nás čekal večerní zápas.

Znojmo, do té doby v žebříčku na posledních pozicích, nás překvapilo sestavou, ve které hrálo. Zaskočeni nejenom tímto faktem, ale hlavně prostředím, ve kterém se hrálo, jsme nečekaně prohráli 7:10.

Nic se nedalo dělat. Jestli jsme chtěli udržet krok se špicí, museli jsme v neděli v Únanově vyhrát. Tentokrát jsme hráli s týmem, který naši soutěž vedl. Tady použiju slova jednoho našeho kamaráda: "Byla to těžká písemná práce". V neděli se probudil týmový duch našeho mužstva. 3 hráči udělali po dvou bodech, jeden 3 body + jedna vyhraná čřtyhřa.Po více jak 3 hodinách jsme zvítězili 10:8 a opět jsme splnili náš cíl, vyhrát alespoň jeden zápas z víkendu.

Jelikož jsme hráli zápasy od sebe vzdálené 5 km, řekli jsme si že přespíme ve Znojmě. Ubytovaní jsme byli v malebném penzionu Kaplanka. Kvůli počasí se žádné romantické procházky po městě nekonaly. Zašli jsme na večeři a pak jsme se odebrali do našeho penzionu, kde jsme hráli do ranních hodin "čtyřhry". Ale tentkorát ve "ŠNOPSu".

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét


Poslední fotografie


Výsledky posledního kola



Ježov B - Rohatec B 8:10

Rohatec C - Lužice B 16:2

Statistiky

Online: 2
Celkem: 221989
Měsíc: 3034
Den: 53