Jdi na obsah Jdi na menu

Oslava a výročí

ff.jpgBudete zanedlouho slavit narozeniny, životní jubileum, promoci, výhru ve sportce, konec svobody, výročí atd. a přemýšlíte co a jak? Chcete pozvat rodiče, příbuzné, sourozence, známé a kamarády a máte obavy, aby zábava nebyla na bodu mrazu a chcete, aby se všichni perfektně bavili? Nabízím Vám své služby profesionálního DJe, který pro Vás a ostatní udělá první, poslední.
 

Jakou hudbu hraji?
Dlouhodobě je nejvíce osvědčený výběr hitů z 80. a 90. let jak z Česko - Slovenské, tak i ze zahraniční produkce, ale samozřejmě hraji naprosto vše. Nejčastěji se jedná o žánry Rock, Pop, Latino, Taneční hudbu, Funky, R´N´B, Rock´n´roll, filmové a pohádkové songy. A samozřejmě v případě zájmu pro (nejen) starší generaci dechovku. Vše je jen a jen na domluvě.

 

Vždy se ale můžete spolehnout na to, že volím hudbu tak, aby si zatančili úplně všichni. Velice rychle reaguji na dění a věkové kategorie na parketu a dle toho přizpůsobuji následující písně.

Je naprosto přirozené, že nikdy nebudou spokojeni všichni. Proto střídám jak žánry, tak časové období i rychlost hudby a tvořím tím určité série, ze kterých si vybere právě tu jeho opravdu každý.

 

Hraji pro Vás, ne pro sebe!
To, na co kladu jeden z největších důrazů jsou písničky na přání. Protože DJ, který si hraje jen to, co se líbí jemu samotnému nikdy nebude dobrým DJem. Kvalitní DJ vás musí vnímat jako nejvyšší prioritu a bez problémů dokázat zahrát Vaše oblíbené hitovky. A proto se nikdy nestane, že Vaši žádost odmítnu a skladbu vám nezahraji.


Co Vám nabízím?

- od r. 2001 zkušenosti na akcích po celé ČR

- profesionální až rodinný přístup a kultivované vystupování

- nejlepší hudbu od 60. let po současnost

- archiv čítající desítky tisíc skladeb všech hudebních žánrů

- písně na přání

- hudební produkci bez přestávek

- světelné efekty pro dokonalou párty atmosféru a oživení interiéru

- hraji do té doby dokud se chcete bavit

 

Vaše spokojenost je pro mě velice důležitá a proto se ptejte, pište, volejte a já Vám maximálně vyjdu vstříc, ať je vše co nejvíce podle Vašich představ.