Jdi na obsah Jdi na menu
 


Myšlenky zločince 2.díl

12. 3. 2014
 
Odpověď na nedávnou diskuzi
 Jsem naštvaný a smutný, jak si tady každý manipuluje se slovy a používá jí jako dvojsečný meč, přitom má strach. Ne ze mě, ale sám ze sebe, ze svého okolí, co by na to řekli ostatní. Ve své pýše se bojí, že bude odsouzen okolím, protože žije se mnou, se mnou se stýká, protože je věřící a Bible to píše jasně…. Jste jako stádo slepých ovcí vedených na porážku! Oni rádi říkají, že nečistí budou uvrženi do ohně pekelného, ale je spousty lidí, kteří hřeší, ale mají čistá srdce, nikdy nikomu neublížili, nechtěli ublížit - ale jsou souzeni lidmi. Ani si neuvědomují, že ohavnost tenkrát znamenala nečestnost. Leviticus 20:13 Kdyby muž spal s mužem jako s ženou, oba se dopustili ohavnosti; musejí zemřít, jejich krev padni na ně. To samé se píše o cizoložníkovi nebo o dítěti, které neposlouchá rodiče, také je budeme zabíjet? Pro vás , pro křestany, Bůh miluje lidi takovké, jací jsou. Jenom vy to neumíte.
 
Hříchem byla chamtivost, nikoli homosexualita. A mimochodem, termín homosexualita se objevil až několik set let po napsání bible. Spousty křestanů má jen negativní odpovědi pro druhé, pro sebe nikoli.
Bibli napsali a interpretovali smrtelníci a mnohé z nich ovlivnila doba, ve které žili. Věřící nepomáhají lidem, ale jenom sami sobě, ve své sobeckosti nejdou ven, nýbrž jen dovnitř. Potírají slova Pavla o tom, jak mají přivádět ovečky a evangelizovat, spoléhají se jen na to, že mají rodiny uvnitř sebe a z nich vyjdou nové ovečky. Jsou výjimky, to nepopírám, ale je jich tak uboze málo!!!!
 
Být jiný je hřích. Být cikán, být bezdomovec, být homosexuál je hřích. Jsou odsouzeni k věčnosti v pekle. Kdyby se chtěli změnit, mohou se uzdravit ze svého zlého života. Když chtějí odolat pokušení, mohou být zase normální. Kdyby se jenom snažili a nezabralo to, měli se snažit více. Demagogie a hnusné pomluvy ….
 
 
Pokaždé, když označujete někoho k věčné záhubě, pokaždé, když někoho označujete za hříšného a perverzního, pokaždé ničíte jen sebevědomí toho druhého. Je to jen Vaše ignorace a strach z odlišnosti. Vaše amen umlčuje modlitby Vašich dětí, modlitby, které žádají Vaše porozumění a přijetí a Vaši lásku. Vaše ignorace a strach umlčí tak modlitby i těch ostatních, odlišných, protože své děti jste nenaučili milovat a přijímat, nýbrž jste je naučili opaku. Nenávisti, strachu a odsuzování. Takže až budete říkat amen, myslete, protože Vaše děti Vás slyší, protože Vás slyší ostatní.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář