Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moře... Spousta vody a nic z toho!

6fcddee084_55946373_v1.jpg

Moře, co to je? Jenom spousta vody a nic z toho... Ano, lidi jezdí k moři na dovolenou, ale proč vlastně? Něják mo to nedochází.
Já osobně jsem byla u moře dvakrát v životě a stačilo mi to. Jenom jsem se tam nudila. Řekla bych, že lidi tam jezdí, aby si zaplavali, ale stejně tak si můžou zajet tady v ČR někam k rybníku. A myslím, že to vyjde na stejno.
A já osobně rybníky preferuju více, než nějáký moře. Navíc, u moře je na mě moc horko. A u rybníka je to podle mě stejně lepší.
A ještě lepší jsou potoky, který se vinou někde, kde jsou koně, protože pak člověk jako já, který miluje koně zabije hned dvě mouchy jendou ranou. A to, že může jezdit na koni a poton se brouzdat v potoce.
Já osobně jsem totiž spíš ten typ, co bude brouzdat v potoce a stavět hráze, než že by vyloženě plaval. Neříkám, že plavat neumím, jenom mě to něják moc nebaví. Protože je to prostě nuda plavat sem a tam. Z toho žádná zábava nekouká. A nepochopím, jak to třeba moji matku může bavit.
To máte totiž tak, u nás doma to dopadá tak, že matka dycky chce jet k moři a já to poslední dobou bojkotuju, protože bych si tam jenom četla. A pak by mě tak akorát sprdli, proč jsem jezdila, když si stejně čtu a že to můžu dělat i doma. Ale to, že jsme říkala, že jet nechci, na to všichni zapomenou. Takže to proste teďkonc bojkotuju.
A letos se mi to povedlo. A dopadlo to tak, že matka si může jet kam chce a já pojedu na týden do Brightonu do Anglie na jazykový kurz. To bude zajímavé. Hehe, prázdniny, na který pojedu vlastně sama. A nebude to tábor. Takže se na to docela těším. Bude to zajímavá skutečnost.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář