Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pivní lázeň a relax v ovesném loži

10. 1. 2011

Říká se, již velmi dlouho a asi ještě dlouho bude, že každý Čech je pivař. Proč také ne, držímepivni-lazne.jpg si dobrou přední pozici ve světových žebříčcích, co se spotřeby piva týče. Proč ale užívat pivo jen zevnitř? Pivní lázně jsou skvostným zážitkem, který nás obohatí jak po duševní, tak po fyzické stránce. Je to skvělá relaxace v teplé vodě, v bylinách, chmelu, bohaté a husté pěně a hlavně v kvalitním koupelovém tmavém pivu. Jemné oleje uvolní ztuhlé svalstvo a nabíjí ho energií. Z mysli se odplaví všechen stres – otravný šéf, zdlouhavá firemní jednání, to vše se odplaví za pomoci pivní lázně. 


Co Vás čeká:
Spojení Pivní lázně BBB a ovesného lože je originální chráněná procedůra.

Pivní lázně na 5 dní mimo víkend

-         ubytování 4 noci (ve ½ lůžkovém, TV)

-         plná penze: začátek obědem a konec snídaní, snídaně formou bufetu

-         originální pivní lázeň BBB (20 min. pivní lázeň, 30 min. relaxace ve slámové posteli)

-         originální slámová lázeň BBB (20 min. slámová lázeň, 30 min. relaxace ve slámové posteli)

-         originální mléčná lázeň BBB (20 min. v mléčné koupeli)

-         originální pivní masáž nohou

-         sauna a vnitřní bazén

     Hlavní složkou „pivní lázně“ je voda o teplotě 35 + 2°C. Voda je poté obohacena přísadami ze kterých se vaří pivo jako jsou kvasnice, chmel, sladový šrot atd.


     Po „pivní lázni“ následuje relaxace a odpočinek v délce 30-45 minut na lůžku z ovesné slámy, kde se tělo vypotí a uvolní. Teplota lázně se pohybuje kolem 37°C, proto by lidé trpící vysokým krevním tlakem, křečovými žilami apod. měli být opatrní a měli by si nechat teplotu lázně takovou, aby se cítili dobře, což ostatně platí pro všechny termální koupele. Osoby, které právě absolvují nebo absolvovali chemoterapii, by se měli „pivní lázně“ zříci.

  

14 400 Kč