Jdi na obsah Jdi na menu
 


sezona 2012-2013

Příspěvky

16. závod - 24.3.2013 Liberec

25. 3. 2013

Posledním závodem sezony 2012/ 2013 se pro náš klub stal závod v Liberci - Ještědská brusle. Jednalo se o závod s velkou tradicí, letošní ročník byl již 36. Nejúspěšněji reprezentovala náš klub Renča Šebestová, které se povedla velmi pěkná jízda, za kterou si po právu zasloužila první místo (10). Gratulujeme. Medailové posty patřily také Anetce Zwettlerové, která obsadila místo druhé.  V závodu se dále představila Eliška Bublíková - 6.místo (14), v kategorii Nováčci stejné umístění získala Sárka Parkosů, Adélka Kůrků byla v této kategorii 7. Velmi pěkné umístění se povedlo také Aničce Tomášků, která ve své první závodní sezoně udělala obrovský výkonnostní pokrok a v tomto závodě obsadila 5. místo (14).  V Liberci se představil také její bráška Štěpánek, který obsadil místo 16. "Bramborovou" medaili získala Alička Kovářová (Nováčci B) a Kačenka Horňáková (Nováčci ml. B). Natálka Semirádová v kategorii Nováčci mladší B obsadila místo šesté.

 

15.závod - 9.3.2013 - Most

12. 3. 2013

V sobotním závodě v Mostě startovaly za náš klub jen dvě závodnice. Svojí povinnosti reprezentovat klub se zhostily zodpovědně a do závodu vstupovaly s velkým nasazením a nadšením. Medailová úspěsnost byla 100 %. Jako první vybojovala třetí místo Zuzka Švecová a krátce po ní se na ledové ploše přestavila Anetka Zwettlerová, která vybojovala místo druhé.  Na závěr je nutno poděkovat paní Přesličkové, která holčičky v závodě vedla a především paní trenérce Andrejičové, která je dobře připravila.

 

14. závod - 3.3.2013 Veselí nad Lužnicí

5. 3. 2013

V neděli 3.3.2013 jsme se zúčastnili mezioddílového závodu ve Veselí nad Lužnicí.

 

13. závod - 23.2.2013 Tachov

24. 2. 2013

Máme 4 nové kovy!!!

Tak jako v loňském roce, tak i letos se nám v Tachově dařilo. Získali jsme dvě zlaté medaile a dvě bronzové. Post nejvyšší pro náš klub získala Anetka s Renčou, bronzové medaile si do své sbírky přidala Sárinka s Maruškou. V závodu dále startovala Zuzka (5/10), Terezka Poláků (6/8), Terezka Řeřábků (5/8).

 

12. závod - 17.2.2013 Brno

20. 2. 2013

V nejvyšší krasobruslařské soutěži, tedy v soutěži Českého poháru se představila Editka Horňáková, která obsadila 19. místo (30).

 

11. závod - Kralupy nad Vltavou - máme 1. místo

20. 2. 2013

V sobotu 16.2.2013 jsme startovali na závodech v Kralupech nad Vltavou. Nejúspěšnější závodnící byla Anetka Zwettlerů, která získala zlato!!!

Moc gratulujeme.

V tomto závodě se dále přestavili v kategorii Nováčci mladší B - Zuzka Švecová - 4. místo (24), Kačka Horňáková - 17. místo (24), Natálka Semirádová - 18. místo (24). V kategorii Nováčci B se kromě vítězky závodu představila také Anička Tomášková - 6. místo (18) a Alička Kovářová - 12. místo (18). V katagorii Nováčci A obsadila Adélka Kůrková 5. místo a Sárinka Parkosová 8.místo (11).  V kategorii nejmladší žačky A se představila Renča Šebestů - 8.místo (10) a kategorii Nejmladší žačky B Eliška Bublíková - 12. místo (24).

 

10. závod - 2.2.2013 Nymburk

3. 2. 2013

V první únorový víkend jsme se zúčastnili závodu v Nymburku. Hned na úvod soutěže jsme se museli potýkat s technickými nepříjemnostmi. Závodu se nemohla zúčastnit Sárinka, neboť platnost razítka od lékaře v její průkazce skončila před 5 dny, v nemocnici v Nymburku lékaři odmítli vystavit potvrzení, že je aktuálně zrdravá a na zaslání faxového potvrzení od lékaře ze Strakonic pořadatel poskytnul pouze 10 minut, což se v napjaté situaci před závodem nepodařilo stihnout. Takže v kategorii Nováčci A měl náš klub pouze jediné zastoupení a to Adélku Kůrků. I ta se bohužel během jizdy musela potýkat s nepříjemnostmi v podobě nevolnosti, která jí nedovolila ukázat, to co jindy Adélka v tréninku v pohodě předvádí. Další zastoupení jsme měli v kategorii Nováčci B, kde Alička Kovářů obsadila čtvrté místo. Velkým úspěchem je i 7 místo Marušky Šefrnů, která ze zdravotních důvodů omezila trénování a tento závod byl v této sezoně jejím prvním oficiálním.  "Bramborová" medaile se v konkurenci 12 závodníc podařila získat také Zuzce Šveců. Závěrečné vystoupení za Strakonický klub měla ve svých rukách, respektive nohách Markétka Michálků, která obsadila místo.

 

9. závod - 27.1.2013 Mladá Boleslav

30. 1. 2013

Další kov pro náš klub

V tomto nedělním závodě se představila desítka našich závodníků. Svou velkou závodní premiéru mimo zdi našeho stadionu zde zažil Štěpánek Tomášků. Prokázal pro závodníka velmi důležitou schopnost zachovat klid a závod si pohodově užíval. Měl zde podporu své sestřičky Aničky, která startovala v kategorii Nováčci B. Tento závod byl pro ni druhou závodní zkušeností v závodu ČKS. Podařilo se jí obsadit 15 místo (23), což je s ohledem na krátkou dobu, kdy se krasobruslení věnuje obrovský úspěch. Ve stejné kategorii, tedy v Nováčcích B startovala také Alička Kovářů, která obsadila 5 místo, v kategorii Nováčci A se podařil velký úspěch Sárince Parkosů, která obsadila 3 místo. Kristýnka Vojáků obsadila místo čtvrté a velkou bojovnost prokázala také Adelka Kůrků, která si v rozjížďce narazila prst a i přesto odjela pěknou jízdu, za kterou si vyjela páté místo. V závodě nás trochu potrápily pády.  Nejvíce jich v kategorii Nováčci mladší B předvedla Zuzanka Šveců, která ve své jinak pěkné jízdě třikrát upadla a tak obsadila šesté místo (11). V této kategorii startovala také Kačenka Horňáků, pro kterou byl závod rovněž premiérovým závodem mimo náš klub. Obsadila deváté místo. V závodě se představila také Eliška Bublíková a Terezka Řeřábková.

 

8. závod - 12.1.2013 Louny

16. 1. 2013

Prvním závodem v tomto roce se pro náš klub stala Lounská bruslička. Zde nás reprezentovala v kategorii Nováčci mladší B Zuzka Švecová, která obsadila 5 místo (15). Další z kategorií, ve které jsme se v závodě představili byla kategorie Nováčci, kde v kategorii B startovala Anetka Zwettlerová, která svou pěknou jízdou vyjela medailové umístění a obsadila 2 místo (12),  v této kategorii se představila i Alička Kovářová, která obsadila 6 místo. Ve stejné věkové kategorii, ve skupině A nás reprezentovala Adélka Kůrková a Sárka Parkosová, které obsadily 6 a 7 místo (8).

 

7. závod - 28.12.2012. Strakonice

6. 1. 2013

Již po čtvrté jsme se stali pořadateli mezioddílového závodu ve Strakonicích. Již tradičně se konal o Vánočních svátcích dne 28.12.2012. Spolu s naším klubem se závodu zúčastnili také kamarádi bruslaři z Českých Budějovic, Veselí nad Lužnicí, Soběslavi a Příbrami. Na tomto závodě se také poprvé soutěžně představili naši členové z náboru, v kategorii Přípravka nás reprezentovala Eliška Straková, v nováčkách mladších B se závodu zúčastnili Kačka Horňáková, Natálka Semirádová a Zuzka Švecová, v kategori Ukaž co umíš do 8 let jsme měli nejpočetnější zastoupení - vítězkou závodu se stala Adélka Kůrková, druhé místo patřilo Kristýnce Vojákové. Dále se zde představila Maruška Šefrnová, Anetka Zwettlerová, Sárinka Parkosová, Anička Tomášková a Alička Kovářová. Editka Horňáků s Renatkou Šebestů prověřila své síly v kategorii Nejmladší žačky A, Eliška Bublíků, Terezka Poláků v kategorii B a v kategorii Ukaž co umíš nad 8 let nás reprezentovala Markétka Michálků a Terezka Řeřábků.