Jdi na obsah Jdi na menu

Jak budeme meditovat

 
 
 

Očekávat možnost v každém okamžiku si zvolit kým a jak chceme v tomto světě být. Právě tady a teď můžeme vkročit do vědomí své pravé hemisféry. Tento přítomný okamžik...přímo tady a právě teď. Prostor, kde není žádné švitoření, práce ani stres.

 

tantra--meditale--transformation--love--universe..jpg

Vědomí se vám najednou začne přesouvat z běžného způsobu vnímání reality do jakéhosi esoterického prostoru, odkud sami sebe můžete pozorovat. Pozorovat, jak se v těle vše zpomaluje, vaše vnímání se zužuje a vy se tak můžete soustředit na své vnitřní procesy.

Nedokážete definovat, kde začínáte - kde končíte..určit hranici svého těla, a protože nedokážete určit hranici svého těla, budete cítit, jak jste rozpínající a všudypřítomný v jednotě se vší energií kolem vás. Pocítíte stav radosti, štěstí, tělesné pohody a vědomé lásky.

 

Jsem průvodkyní tantrických masáží a meditací, pro jejich krásu intimity, komplexnost, mystiku a celkovou léčebnou alchymii.

Nechám vás vědomě vstoupit do prostoru, kde budete rozeznávat vizuální a sluchové podněty, a zpracovávat emocionální pocity. Různá omezení a emocionální bolesti nasbírané za odžitá léta se budou rozpouštět…vy pocítíte lehkost, lehkost ve svém těle a octnete se v tiché mysli pohlceni všudypřítomnou energií.

Čím častěji se rozhodnete zapojovat obvody hlubokého vnitřního klidu, tím více míru budete vyzařovat ven do světa. Dostane se vám klíč pro vlastní uvědomění o stavu čistoty, lehkosti, naprosté lásky a k žití v harmonii s posvátným vědomím.