Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 

Psí škola vznikla v roce 2006 v Ml. Boleslavi, v roce 2010 jsme zřídili pobočku v Liberci.

 

 

Ke psům přistupujeme individuálně, pevně stojíme za hravou formou učení a dostatečnou komunikací mezi námi a klienty. Upřednostňujeme individuálnější výcvik před skupinovým cvičením. Takové cvičení naleznete téměř všude, obvykle za nízkou cenu, ovšem na úkor kvality výcvik. Ve velké skupině není dostatek času na každého klienta a pes se neustálým čekáním (pokud se vůbec na takovém cvičení věnuje instruktor každému zvlášť) otráví a výcvik je pro něj nepříjemnou a nudnou záležitostí. 

 

Jsme odpůrci bezmyšlenkovitých tvrdých metod, které kupodivu i dnes velmi často naleznete v kynologických klubech i psích školách. Výcvik by neměl být založen na strachu a ponížení Vašeho psa, výcvik je o touze spolupracovat, o zábavě a poznávání.

Nezáleží na tom, zda máte pejska s nejlepšími předky či křížence, každý si zaslouží být ovladatelný, abyste mu mohli dopřát co nejvíce volnosti, kterou potřebuje.

Aktivní kynologii se věnujeme již řadu let, stala se z ní vášeň a není cesty zpět, jen blázen by ale opustil cestu, kde se mu jde dobře. Od roku 2006 naší školou prošlo přes 2400 psích klientů a složili jsme přes 700 zkoušek z výkonu. V dnešní době, kdy psí školy vznikají jedna za druhou, je těžké rozpoznat odborné služby, za nás hovoří naše výsledky a letité úspěšné fungování.

Těšíme se na Vás ať už s čivavou, křížencem či dogou :)

 .... Váš pes stojí za to ....

Team psí školy Váš pes

Obrazek

 

 Rychlý kontakt: Iveta Sadílková - Ml.Boleslav - 737819218

                                  Ludmila Nosálková - Liberec - 724967191

                                   e-mail: vas-pes@seznam.cz

 

      optimalizace PageRank.cz