Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čita

p1010072.jpg p1010073.jpgDeisy  - adoptovaná

Luna - adoptovaná

Čita - není z důvodů kousání k adopci, zůstává v útulku

6.3.2016

p1010072.jpgDnes přijely již přes týden avizované fretečky, 2 ségry staré 2 a třičtvtě roku a jedna holčina, které budou letos 4 roky. Ségry jsou na sobě velmi závislé a do nové rodiny mohou jít pouze spolu. Jsou to Deisy - vlevo na obrázku a Luna. Luna je kastrovaná, Deisy kastrace ještě čeká. Deisy je moc hodná, Luník si ráda někdy někoho, koho nezná, kousne. Ale ne moc :-)

p1010073.jpgČita je nesvětlejší ze všech a také nejvíc kousavá. Na tu musíme zatím opatrně, zkusíme ji více zvyknout na lidi, aby si také mohla najít nový domov. A to nejlépe k fretečce, se kterou by se snesla, aby nebyla sama. Na to není zvyklá. I když s holkama pelíšek moc nesdílí, ale samotné by jí bylo smutno.  Však nejdříve musíme také na kastraci. 

10.3. Holky se zatím moc neprojevují.. řekla bych, že jsou vyjukané z nového prostředí, moc nechtějí ani běhat, jsou zalezlé ve své kleci.. a jen tam.. takže mazlíme, aby si zvykly na nové lidi a prostředí a trochu se otrkaly.. jinak jsou moc čistotné.. jsou to zlatíčka :-)

22.3. Holky si u nás zvykají docela těžko.. Deisinka je v pohodě a je to miláček, zatímco Luník tedy společnost lidí vůbec nevyžaduje, když ji vezmu do ruky, tak ječí jako pominutá. Zvykáme si na pastu, tak snad se toto brzy zlepší. Nejhůř je na tom Čita, která prostě přestala jíst.. a tak krmíme kaší. Naštěstí jí kaše chutná, a tak se snad brzy Čitunka srovná :-)

19.4. Deisy a Luna jsou docela v pohodě, a relativně hodné, dají se vzít kdykoliv do ruky a i mazlit. Čitunka je divoška, která mě vždycky moc ráda kousne a tuhle jsem jim rovnala poličku v kleci, neváhala, přiskočila a prokousla mi nehet.. mrška.. takže musíme ještě hodně čekat. Spíš to vidím, že Deisy a Luna budou moci jít do adopce společně a Čitunce najdeme jinou kámošku :-) Uvidíme časem, zatím s adopcí těchto holek nepočítám. 

24.6. Holky už jsou všechny po kastraci, v tomto měsíci byla na kastraci Deisy i Luna :-) vše zvládly v pohodě a tchoří holky jsou obě moc hodné a miloučké. Čita je však stále stejná a řekla bych i zákeřná potvora, která nevynechá jedinou příležitost, aby se nepokusila mě kousnout. Holky tedy rozdělíme, do adopce mohou jít, a to i začátečníkovi, holky Deisy i Luna, společně, a Čitunce se pokusíme najít společnost nějaké "stálice" u nás v útulku, aby jí samožné nebylo smutno, ale do adopce to opravdu není... to by byl "danajský dar", tedy spíš adopce. 

Takže holky Deisy a Luna hledají společně super nový domov :-)

27.12. Luna odjela do nového domova k jiné fretečce a Deisy odjela do nového domova 23.12.16. 

Čita zůstává v útulku. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šárka - Čita

Dobrý den chtěli by jsme zaslat nějaké peníze a nějaké hračky Čitě do útulku bylo by to prosím možné? Děkuji za odpověď sarinka.burdova@seznam.cz

Adéla Konečná - Adopce Čity

Dobry den,chtela bych vědět více co se tyka adopce právě zmíněné Čity.pokuď by bylo možné na email Didi.konecna@seznam.cz Děkuji

Michal Blažek - Adopce Bjorn a Conni

Dobrý den líbí se mi Bjorn a Conni mel bych zájem jen potřebují vědět co vše k adopci potřebují. Muj meil michal2550@seznam.cz děkuji za odpověď Blažek Michal

Alena - Re: Adopce Bjorn a Conni

dobrý den, psala jsem e-mail.

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 24
Celkem: 2834106
Měsíc: 30067
Den: 1301