Jdi na obsah Jdi na menu
 


TEDDY

snimek-270.jpg18.9. TEDDY - dnes přijel krásný obrovský tchoří kluk narozený 6.5.2008. Trošku se bojí, je vyjukanej z nového prostředí, ale bude dobrej :-) . Přivezli nám ho majitelé. Teddy je v pořádku po zdravotní stránce :-), očkovaný.  Prozatím papkal whiskas, tak ho zkusíme naučit na fretčí granulky :-). Prozatím ho u nás necháme, cca měsíc, a když bude ok, může jít do adopce. snimek-273.jpg

23.9. Teddy byl ze začátku trochu smutný, jak to tak u freteček bývá, ale už si zvyká :-) hopsá za Luckou a velmi rád si hraje.. bude to skvělý společník :-) 

3.10. Teddy je pohodový freťáček a je připravný jít do nové rodiny :-) je moc mazlivý a hodný :-).

24.10. O víkendu si zájemci přijeli pro Teddyho, kterého měli rezervovaného... A  co on? potvůrka? Přemohl ho stres a strach a tak se bál, že je pokousal.. nešlo ale jen o štípnutí, ale Teddy si "dal záležet"... :-(. I přesto, že zájemci již mají s fretkami zkušenosti a věděli hned, jak Teddyho "odpojit", však nešlo ho v tomto stavu dát do adopce... Teddy není nijak agresivní... bude si muset však v novém prostředí a na nové lidi zvyknout, a pak bude mazlíček, stejně jako u nás :-). Teddy ho však můžeme nabídnout do adopce pouze pro zkušené chovatele, kteří s ním budou mít trpělivost :-)

7.11. Teddyho jsme nebrali na zámek, ale věříme, že i pro něho se brzy najde nová rodina :-)

8.12. Tak jsme zjistili, že Teddy akceptuje pouze Lucku a všechny ostatní hryže o 106 :-) Takže ho musíme vzít od Lucky, aby si také zvykal na ostatní, vezmu si k sobě tedy Teddyho do výchovy co nejdříve :-)

16.12. Chystám se si vzít Teddyho také do intenzivnější výchovy, jen co se mi trochu uvolní místo.. a bude čas. O vánocích, s tím počítám.. a pak se uvidí, jak se bude Teddy chovat :-)

4.1. K přestěhování Teddyho ke mě ještě nedošlo.. na Lucku je hodný, to pořád, ale než půjde do adopce, musíme ho socializovat i na jiné lidi, abychom nedopadli znovu jako sedláci u Chlumce - když zájemce o něho pěkně pokousal.. takže jen co se mi trochu uvolní místečko (mám v současné době 13 útulkových freťulí naskládaných od podlahy až po strop a už se mi tam nevejde ani myš :-) ), tak Teddyho přestěhuju k sobě.. snad to bude už brzy.. :-) asi to vezmu "jedním vrzem" s trojkou (Štěpánka, Felix, Tadáš), a uvidíme.. Teddy už by potřeboval jít brzy do adopce, je u nás už dlouho :-), tak se na něho musíme pořádně zaměřit :-)

12.1. Tak... musím napsat, bohužel, že Teddy se vůbec nehodí k jiným fretečkám v rodině, útočí na všechny kolem.. takže pouze jako jediná fretka v rodině :-)

25.1. Teddy zůstal po natáčení u mě.. dle plánu.. zatím se jeví jako pohodář :-) Včera běhal doma, přišel se ke mě mazlit, všude lítá, hraje si, opravdu pohodář.. Myslím, že může jít do adopce, ale přeci ještě pár dní počkáme, pak budu moci o jeho chování napsat více  :-)

26.1. Teddy mě velmi překvapuje.. měla jsem strach ze změny, s tím, jak se ke mě bude chovat, když byl zvyklý na Lucku a všechny ostatní se snažil kousnout, ale Teddy se ke mě chová naprosto pohodově.. bez problémů si nechá vyčistit klec, dát granulky, vzít do ruky, proběhnout, pohladit.. Když by to vydrželo, mohl by jít brzy do adopce.. Ještě mu chci ale tak 14 dní dát šanci mě kousnout :-) A pokud jí nevyužje, může jít :-)

31.1. Tak musím konstatovat, s radostí, že Teddy je naprostý miláček.. Je tedy náádhernýýý... největší klučík co právě mám.. dlouhý jak tejden :-) a má neskutečně obrovskou hlavu.. a boží kukuč :-) včera si ho doma spletli s Arnoštkem, a tak ho mazlili a mazlili.. a Teddy jen tak maličko štípnul :-) Jeho zatím největší "problém" je, že si neumí hrát.. nezná sílu stisku, a když si hraje, tak někdy kousne maličko víc.. ale ne zase moc, krev neteče, jen o ten milimetr by mohl stiskout míň a bude to super.. je velmi hravý, vydrží si hrát a blbnout hodiny.. chodí za mnou jako pejsek, a co tedy ještě je u něho výjimečné.. strašně vysoko skáče.. z místa dokáže vyskočit do výšky cca půl metru.. a skáče strašně rád... takže máme takovou hru.. já mávám utěrkou a on na ni skáče :-) většinou mi doskočí na nohy :-) otočí se a zase skáče znovu.. strašně ho to baví :-). Pak není moc masový.. raději si jako pamlsek dá piškotku :-) tu si odnese a někde v klidu si ji chroupe.. je to takové velké zlato :-)

2.2. z Teddyho se stal mazel.. pořád žasnu nad tím, jak je obrovský, krásný a hodný :-) není divoký, neškrábe na klec, nesnaží se z ní dostat, jako třeba Tedík, Teddy je prostě hodný freťák :-) Myslím, že když by měl hodně volnosti, lásky a mít si s kým hrát, že by se hodil i k odvážnému začátečníkovi :-)

10.2. Teddy je opravdu zlatíčko :-) hodný v kleci, skotačivý venku, prostě je super :-) je obrovský a nádherný... takový sama ruka, samá noha a má obrovskou hlavu :-) prostě maxi fretka :-)

13.2. Zlatíčko Teddy je super.. dá se normálně nosit na rameni, chovat, prostě super komunikativní fretka.. V pátek se přestěhoval zpět k Lucce, "zkouškou" na změnu prostředí a lidí prošel na výbornou :-), takže i v adoptivní rodině by nemusel mít problémy :-)

23.2. Teddy už jen čeká na novou rodinu.. věříme, že bzry si ho najde :-)

7.3. Teddy stále čeká.. má trochu tu nevýhodu, že už mu budou letos 4 roky.. není nejmladší, ale stále má před sebou snad krásné 3-4 roky života, které může strávit v nové milující rodině, než u nás v útulku.. Najde svou rodinu brzy? Moc moc mu to přejeme :-)

20.3. Teddy je úžasný medvídek.. je tak oddaný, tak hodný, moc bych mu přála milující rodinu. Najde se? :-)

26.3. NAŠLA SE !!!! Včera se na něho byla nová rodina podívat, a moc se jim líbil.. a tak Teddymu balíme kufířk a v pátek se stěhuje.. Jsem si jistá, že se bude mít skvěle !!! díky moc.

28.3. A myslím, že nová rodina se má na co těšit !!! Teddy je skvělý.. obrovský, krásný, milý, hodný, společenský freťák :-) Moc mu novou rodinu přeji :-)

29.3. Teddymu se nedá odolat !!! včera jsem si hrála s Carmen a Teddy začal tak nádnerně jemně škrábat skrz klec na mé rameno a tak jakoby žadonit, ať ho pustím ven, že jsem nemohla nevyslyšet jeho němé prosby.. Byl úžasný, lítal, hrál si, blbnul, všude po celém patře domu, a vždy se na mě jen přišel podívat, co dělám :-) Je opravdu skvělý.. neskutečně milý :-) prostě andílek :-). Zítra už má jít domů.. Mám ho moc ráda, a nový domov mu přeju strašně moc :-)

30.3. Tak Teddík přišel na to, že to funguje.. včera běhal a běhal, a když přišla řada na jiné fretečky, on se vrátil do čisťounké klece, zase "začal hrabat"... a tak uklízel se mnou :-) prostě se mu fakt nedá odolat.. neustále mě překvapuje, jak je každá fretečka jiná, každá jinak komunikuje, jinak se chová, a každá je prostě originál :-) Teddy je fakt bombastický.. už dnes si pro něho přije slečna Eliška s rodinou.. bude mi to jeho "hrabání" chybět.. :-) Ale vím, že bude dělat radostí jí, a to je super.. i Teddy si to zaslouží. Elišce moc díky :-)

02.04. Teddy v pátek odjel do opravdového domova !!!! Eliška ho má  moc ráda, už v sobotu mi psala sms, jak Teddy lítal, ustlal si v posteli a jaké je zlatíčko :-) Mám z toho velkou radost :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nikolkavavrichova@seznam.cz - Pomocte mi najít pro ségru malou přítulnou hodnou krásnou tulivou fretku

Pomozte mi najít pro ségru fretku jak se napsla nadpis tak tam máte at mi pomůžete najít malou přítulnou hodnou krásnou tulivou fretku hele třebe černou bílou nebo černobílou hnědobílou nebo hnědo černo bílou třebe i hnědou na tom nezáleží jenom prosim pomocte mi najít nějákou fretku bydlim lhotecká 488 pečky ale telefon nevim napsala sem vám e-mailovou adresu nikolkavavrichová@seznam.cz přidejte si mně a napište mi za kolik by ste tu fretku chtěli ae jak sem psala malou přítulnou hodnou krásnou tulivou jo tak sme dohodnuti a to j evše napsala :Nikola Vavřichová

Jana - radost!!!

Zdravim Vas.. jsem opravdu moc rada, ze se konecne nasla rodina, ktera si ho vzala a Vam moc dekuju za ochotu a trpelivost.. neustale jsem sledovala prispevky od Vas jake dela pokroky.. ted se konecne dockal a doufam ze bude idealni spolecnik nove rodiny.. jeste jednou DIKY! =o)

Jana - Jak se dari..

Zdravim Vas, jak se Teddymu dari? Doufam, ze si zvykl rychle a moc nesmutnil.. Jeste jednou moc dekuji, ze jste si ho k sobe vzaly.. =o)

Lucka - Re: Jak se dari..

Dobrý den, Jano Teddy byl první dva dny trochu smutný, ale teť už je v pořádku běhá zamnou jako pejsek je to zlatíčko a vůbec nekouše:-).

Věra W. - Re: Re: Jak se dari..

Dobrý den,
jak mu chutná fretčí strava ? Jsem ráda, že už není tak smutný, jako když jsme u vás byli. Těším se na zprávy, jak si vede. VW

Mirka - Re: Re: Re: Jak se dari..

Hezký večer, jak se daří Teddymu? Jsem sestra od Jany a zajima nas,jak se mu daří. :-)
Děkujeme :-)

Lucka - Re: Re: Re: Re: Jak se dari..

Dobrý den, Mirko
Teddík je zlatíčko nejrači si hraje s pískací kravičkou a na honěnou :-) a když už toho má dost příjde se pomazlit a jde spinkat.Škoda jen že je takové ošklivé počasí a nemůžeme jít na prochásku to má nejrači:-) potom vždycky usne jak miminko.Bezproblémů papá všechno od granulek pro fretky až po pamlsky typu okurka, sušené maso, pasta pro kočky nepohrdne ničím je to mlsoun.

Mirka - Re: Re: Re: Re: Re: Jak se dari..

jj toon rád, třeba v listí, když se v tom mohl hrabat a i ve sněhu :-) škoda, že teď není.

MARTINA BUCHAROVÁ - TEDDY

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je teddy vhodný pro začátečníky.Vím že tu píšete že je pouze pro zkušené chovatele,ale v komentářích zase že je to zlatíčko.

Alena - Re: TEDDY

Dobrý den.. no, jak se to vezme.. Teddy je zlatíčko, ale zatím jen na Lucku.. zatím k adopci není, chci si ho vzít ještě "do parády". Až bude naprosto OK ke všem, může jít do adopce. To prozatím nelze. Bohužel k adopci teď máme pouze Safiru a trojici albínků Štěpánku, Felixe a Tadeáše, kteří musí jít společně. Ostatní fretky jsou ve výchově či v léčbě či zamluvené.

martina bucharová - Re: Re: TEDDY

děkuji za ozvání.Stejně by jsme si ho mohli vzít až někdy v březnu,protože do té doby nemáme klec.Fretku hledám už nějakej ten pátek,proto kdyby jste věděla o někom kdo prodává fretku(nejlépe tchořovitého zbarvení),byla bych moc ráda ,kdyby jste mi dala vědět:)

Alena - Re: Re: Re: TEDDY

Dobrý den, já Vám bohužel s tímto moc neporadím. V "normálním" obchodě s fretkami se moc nepohybuji, a tak opravdu nevím. Ale co tak občas sleduji inzeráty, fretek je všude stále dost. Občas někdo i inzeruje, že daruje hodnou fretku z nedostatku času.. tak je možno sledovat tyto inzeráty a kontaktovat přímo majitele. Je možné, že v březnu budou k adopci fretky i u nás, ale těžko předem na takto dlouho říci. Hezký večer.

mates:) - Re: Re: Re: Re: TEDDY

Děkuju.Vím,na takové inzeráty narážím často ,ale většinou až odněkud z moravy.Poblíž Turnova (kde bydlím),nebo alespon v libereckém kraji skoro nikdo fretku neprodává:(.A ještě jednou děkuji že jste se mi ozvala:)

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 24
Celkem: 2833328
Měsíc: 29991
Den: 1147