Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mediální masáže

Nutno přiznat, že znalosti našich občanů o Kubánské republice, o této krásné zemi v Karibském moři, jsou velmi malé a často překroucené. Vcelku se není čemu divit. Každý občan České republiky je každodenně podrobován intenzívním mediálním masážím. Z prorežimní tzv. veřejnoprávní televize, ze soukromých televizí i z rozhlasu, z česky psaného tisku vlastněného zahraničním (převážně německým) kapitálem i z elektronických médií je zaplavován spoustou informací, které však k objektivitě a pravdivosti mají daleko.

 

K diskusím ve sdělovacích prostředcích bývají představitelé opozice málo zváni a když ano, jsou napadáni, zesměšňováni, uráženi a překřikováni, stejně jako každý, kdo projeví jiný názor než jaký hlásá oficiální propaganda. Všude vládne cenzura i autocenzura. Nechybí výhrůžky i fyzické útoky, šíří se politický rasismus. Jiný názor se netoleruje, diskuse se nepřipouští, naopak antikomunismus je v módě a dobře se za něj platí.

 

Systematické mozkové masáže probíhají samozřejmě za vydatné pomoci ze zahraničí. Česká republika se dostala vinou vládních lokajů zcela do vlivu mocnějších zemí, především USA. Naše republika ztratila suverenitu a "česká" vláda hájí zájmy cizích mocností, nikoli národa, který ji zvolil. Hájí zájmy zahraničního kapitálu. Tomuto stavu se souhrnně říká demokracie.

 

Kromě různých jiných lživých kampaní jsou velmi rozšířené i ty, které mají za úkol šířit nenávist mezi národy, narušit jejich dobré dřívější vztahy. O těchto zemích se náš občan v oficiálních sdělovacích prostředcích nemá šanci dozvědět pravdu a je vydatně zpracováván spoustou lží a pomluv.

 

Jedním, nikoli však jediným otřesným případem napadání suverénních států jsou útoky proti Kubánské republice. Stejně jako Rusko, Bělorusko, Venezuela, Bolívie, ale i spousta dalších zemí, je terčem útoků, protože se na základě vůle drtivé většiny obyvatel rozhodla jít jinou cestou než světový četník a jejich politika není v souladu se zájmy zbrojních a surovinových koncernů. Každá agrese, která se uskutečňuje ve jménu kultu dolaru, je zdůvodňována "bojem proti terorismu" a "porušováním lidských práv". Jsou na Kubě porušována lidská práva? Ano, ale v mučírnách USA v okupovaném Guantanámu!

 

Proto chceme alespoň částečně tuto informační mezeru vyplnit.Spojené státy americké by chtěly udělat z Kuby další svůj stát, svou kolonii. Chtěly by ji přeměnit v zemi bordelů, kasin a heren, kam by se pupkatí zbohatlíci jezdili bavit. USA se nikdy nepodaří podrobit Ostrov svobody!

 

Šiřte pravdu o Kubě!

Venceremos!
Zvítězíme!