Jdi na obsah Jdi na menu
 


Goong

9. 12. 2010

V roce 2006 je Korea monarchií, královská rodina je terčem zájmu i kritiky médií a občanů (samozřejmě v tom jsou peníze). Současný král je bohužel nemocný, ale i tak se snaží plnit svoji reprezentativní funkci. Oblíbenost by také královské rodině mohla zařídit svatba prince a dívky z "prostého lidu".

Na to myslel bývalý král, když zasnoubil teprve narozenou vnučku svého nejlepšího přítele a budoucím následníkem. A tím se stal Lee Shin, arogantní, namyšelený a k sežrání. Jeho fanklub má neščetně členů, ale on věnoval srdce jen jedné.

Baletka Min Hyorin, éterická bytůstka, která, ale místo svatby s prince uteče za moře na baletní soutěž, kterou vyhraje.

A kdo se má stát princeznou? Chae-kyung je potrhlá, hezounká, milá a no strašně sympatická. To že si má vzít fajírka Shina ji vůbec netěší a on se jí život v paláci ani nesnaží ulehčit. Jedniný kdo jí pomáhá je Yul, Shinův bratranec a bývalý korunní princ (jeho táta umřel a jeho vykopli z paláce), který se vrátil z Anglie i se svou pomstychtivou matinkou.

Ta se snaží získat, to co jí kdysi bylo odebráno, tedy korunu pro jejího syna a pomstu pro ni. Yul se jí nejdřív brání, ale potom se zamiluje do Chae-kyung a sobecky si ji chce přivlastnit. Jenže ta je zamilovaná do svého právoplatného manžela.

Jenže Hyorin docvakne, jakou to udělala chybu a vrátí se, aby mohla získat shina zpátky, jenže ten už jaksi našel zalíbení ve své ženušce, i když jí to neřekne.
Než se Shin a Chae-kyung dají opravdu dohromady, čeká je dlouhá cesta, spousta nesmyslného žárlení, nedorozumnění a královských problémů.


****

Každopádně tohle dorama o 24 dílech jsem dala za 4 dny:D A jako u každého seriálu, který si mě získá jsem se rozčilovala a nadávala. Kupodivu postava, která mě nejvíc srala (jo až tak) nebyla pomstychtivá máti, ale král. Bože, kdyby to nebylo z roku 2006 osobně si tam dojdu a zabiju ho!

Krom toho se honosí i vyjmečně poslouchatelným OSTem
Stahovat : ZDE
Online : No to si už musíte najít:D
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář