Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sex and Religion

Vítejte na stránkách jednoho z mnohých perverzních šílenců, kteří existují jen a pouze pro psaná slova a obdiv čtenářů. Dobrá, tak ta psaná slova jsou o něco významnější.
Kdo jsem? Jeden z mích přátel říká, že dítě, neboť by se cítil jako pedofil, pokud by si semnou začal, druhý, že něco neuvěřitelně perverzního, vulgárního a úchylného a třetí tvrdí, že je nemožné mne nemilovat. Vyberte si, nebo přiřaďte svůj vlastní názor. Nicméně, já mu určitě věřit nebudu.

Musím Vás varovat. Mé povídky nekončí dobře.
Přestože píši o lásce, nedokáži psát telenovelu, jež chytí za srdce. Nejde mne číst a nejde mne pochopit. Občas to dělá starost i mě samému.

Tuto stránku jsem založil den poté, co zemřel jediný člověk z mé blízkosti, kdo se o mé psaní zajímal, kdo i přes to, že mu v televizi běžel seriál, vstal a nechal si předčítat výplody mé zvrácené fantasie. Člověk, který mne donutil vzít pero a psát pro noviny.
Prosím, berte tyto stránky jako poctu tomu člověku, který tu pro mne byl už od mého narození. Který mne nikdy nepouštěl a přestože se mnou v mnohém nesouhlasil, věřím, že mne hluboce miloval. 

Tyto stránky nemají vypovídat o době, nebo o člověku, který je psal. Mají být poctou pro neexistující dokonalost.
A nejsou určeny k pochopení.

 

bez-nazvu-4.jpg

 

Měl jsem tě párkrát v posteli,
Než jméno poznal jsem a tvář,
Tak jako hlas,
jak netělesnou zář,
V níž zříme, uctíváme anděly.

Když pad jsem k
tobě na polštář,
Nádherné nic však
oči viděly
Jak duše v níž se láska rodí
Chce tělo, bez
něj nedokáže být
Bezmocná bez něj
od přírody
Láska se musí tělem přiodít

Otázku číms dřív chtěl být
Ponechám lásce směle
Teď, když se usídlila
ve tvém těle
Vidím ji ve tvých očích,
rtech i čele.

 

 

S vůní Tvých vlasů

23. 12. 2010

Anotace: Dnešek je vskutku škaredým dnem - pořád sněží a silný vítr mi cuchá pečlivě nagelovaný účes. Myslím, že jsem si měl vzít o něco málo teplejší oblečení.
Jak o mne všichni ví, Gazetťákům se vyhýbám jako čert kříži a proto jim příliš neholduji. Proto tuto povídku chci věnovat Sayuri, která je miluje a jako balzám na její bolavé srdce ze včerejší smutné zprávy.
Budu se těšit na vaše komentáře!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: FanFiction | Komentářů: 0

Ve Tvých Očích

23. 12. 2010

 Anotace: Tuto povídku jsem napsal dnes, v hodině Fyziky a proto vypadá tak, jak vypadá. Přesto vám jis em dávám k nahlédnutí. Je krátká, ničím nezajímavá, fádní a nudná.

FanFiction na Versailles; Pairling Yuki/Yasmine You.

Užijte si to!

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: FanFiction | Komentářů: 1990

Naslouchej dešti

23. 12. 2010

Anotace: Vzpomínám, že tuto FF jsem psal ve společnostu své bývalé kamarádky *melancholické vzpomínky*. Je psána na oshare kei skupinu - SuG a na páreček Takeru/Masato. Jelikož jsem přesvědčen, že není nijak obscénní, dávám omezení jen +15.

 
Celý příspěvek | Rubrika: FanFiction | Komentářů: 1

J-Perverz

23. 12. 2010

Anotace: mnozí z vás již toto dílo četli, či ne? inu, věřím v to *pokývá hlavou* přesto je sem dávám. Je obetované Inari - za to jí poděkujte! 

 
Celý příspěvek | Rubrika: FanFiction | Komentářů: 1

Být Malfoy

23. 12. 2010

Anotace: Ano, vím, že na toto téma bylo napsáno nespočet povídek *i-když tato je extrémně krátká a extrémně drasticky sešmoulovaná*…*proboha kde vzal to slovo.. no nic, jde šmoulit* Jup.. to mám ze South Parku - trauma z přejetí Šmoulinky parním válcem!
Je krátká, nic neříkající, dá se říct že filozofická a věnovaná mé spolužačce *usměje se*. Takže.. Pro lenku - avšak i Vy ostatní si klidně můžete počíst - proboha, kdy naposledy jsem psal něco na HP? Ahh áááno - ve třinácti!
 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Tales | Komentářů: 0