Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jakou barvu máte nejraději?

11. 2. 2012

Ahoj. Jak se máte? Já dobře a teď si popovídáme jakou barvu máte rádi. Já mám nejoblíbenější čtyři. Popořadě: Fialovou, modrou, černou a bílou. Modrou mám ráda od malička. Jednou jsem byla ve školce a paní učitelka mi dávala na výběr dva barevné papíry. V modré barvě a v červené barvě. (To jsem oblíbenou barvu ještě neměla.) Asi  dvě minuty jsem se na ně tak dívala a potom jsem si vybrala - MODRÝ!  Ostatní barvy jsem začala mít ráda později, kdy už jsem byla větší. Ale když o tom tak přemýšlím..! Každá barva je pro něco dobrá. Třeba mě osobně fialová uklidňuje, zelená dodává energii... Mám ráda hodně barev a žádná mi nevadí!

Začala jsem s takovou jakoby teorií spojenou s barvami. Zkuste si představit jméno nebo číslo a když si ho představíte, představte si ho v nějaké barvě. Zkusíme si to zde:

 

Aneta    Žaneta     Tomáš     Vítězslav

Já vůbec nevím, jestli jsem tuhle... teorii laugh vymyslela já, nebo něco podobného někdo už vymyslel, ale myslím, že ano, že někdo už podobnou věc vymyslel... Právě nedávno jsem něco takového slyšela. Že někdo, nějaké náboženství asi, posuzují lidi podle jmen a barev, ve kterých si jejich jména představí.

Já, moje teorie, je taková, že třeba - jak které jméno mi jde dát do nějaké barvy. Nebo taky - jak kdy. Například: Dnes si dokážu představit jméno Marek. Je v hnědé barvě. Vy si ho možná představíte v jiné barvě, nebo vůbec. Nebo vůbec Vám třeba nepůjde nad touhle teorií přemýšlet (v jaké barvě je třeba Adam). Já si jméno Marek třeba za měsíc nebudu moct představit v nějaké barvě. Prostě nevím proč. Souvisí to s náladou? Rozcvičením mozku? Opravdu: jak komu a jak kdy jde tohle představování jmen v barvách. Stejné je to s čísly:

 

4 <--- (mé šťastné číslo)        1         10         | 7 |        <-------

 

U sedmičky si neumím představit žádnou barvu. Momentálně. Myslím, že bychom mohli ukončit tento článek. Je tošku v chaosu. Pokud byste chtěli, napíšu článek jen o tomhle. Omlouvám se, jestli jste nic z toho nepochopili, ale já jak myslím, tak to prostě píšu. laugh Tak AHOJ! smiley 

 

 

vzornik.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář