Jdi na obsah Jdi na menu
 

JUSTIN A SELENA V CUKRÁRNĚ BEZ PENĚZ

5. 9. 2011

 

JUSTIN A SELENA V CUKRÁRNĚ BEZ PENĚZ

STARS: Justin a Selena v cukrárně bez peněz - foto
Zdroj: Isifa.com

Zamilovaný páreček Justin a Selena si o víkendu vyrazili na zmrzlinu a málem žádnou neměli. Justin si zapomněl peníze!

Na vyhlášenou zmrzku se vydali do Candy Kitchen v Bridgehampton, v New Yorku, ale při placení zjistili, že jsou oba bez peněz. 
Naštěstí je zachránil jiný host – jejich fanoušek, který pozoroval jejich dilema, jak situaci vyřešit. Peníze na zaplacení jim zkrátka půjčil.


Za jejich prázdné peněženky možná mohla i předchozí návštěva sportovního obchodu, kde společně utratili skoro 700 dolarů. Prodavač z Candy Kitchen se na ně ale nezlobil: „Oba byli tak strašně roztomilí, hlavně Selena. Justin ji neustále oslovoval ´babe´ a ona pro něho měla taky nějakou něžnou přezdívku, jen si už nemůžu vzpomenout, jaká to byla,“ vzpomíná s úsměvem na setkání se slavným párem. „Bylo ale něco hodně roztomilého,“snažil se vzpomenout. 


Justin si teď dal malou pauzu od nahrávání nového alba a snaží se ho ještě více vypiplat. „Řekl jsem si, že budu teď pracovat jenom sám. Je to moje hudba, můj vlastní styl. Není to country nebo rock, moje hudba je docela jiná. Myslím si, že můj hlas se do žádné z takových škatulek ani nehodí.“


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář