Jdi na obsah Jdi na menu
 


medicinální houby - pomocná a doplňková metoda všech nemocí včetně rakoviny

Medicinální houby

Konečně se můžeme radovat z toho, že na náš trh vstoupily kvalitní produkty z východu, které pomáhaly lidem od nepaměti.

Máme dnes spoustu kvalitních přírodních produktů, které pomohou v kompenzaci vážných nemocí a hlavně všechny jsou bez vedlejších účinků.

Nabízíme terapie houbami  Reishi, Maitake, Shitake....Tobolky Vám odborně doporučíme a následně prodáme.

Doporučujeme užívání konzultovat s ošetřujícím lékařem.

Nebojte se nových /vlastně starých metod/ .

 

          Ivana Tyllerová

 

 

                      Dva čerstvé příběhy z mé praxe

Paní H - V březnu 2016 4 cm nádor v tlustém střevě. Byla doporučena operace a následná onkologická léčba. Paní neměla o klasickou léčbu zájem. Nasadili jsme medicinální houby na rakovinu tlustého střeva. Koncem července 2016 mě paní telefonovala, že dle ultrazvuku má střevo čisté.

 

Paní Ř  - v květnu 2016 v naší poradně během klasické masáže zjištěn fialový puchýř na patě. Paní o něm ani nevěděla. Vzhledem k umístění jsme paní odeslali na gynekologii. Byl zjištěn 5 cm nádor na děloze. Klasickou léčbu slečna prozatím odmítla.

Nasadili jsme medicinální houby na 3 měsíce. 2.8.2016 paní telefonovala, že nádor beze zbytku zmizel.

Tímto zjištěním nechceme veřejnost nabádat k vyhýbání se klasické léčbě. Nemáme právo a ani nejsme kompetentní zasahovat do standartní léčby.

Na druhou stranu jsme si vědomi toho, že existují pacienti, kteří odmítnou klasickou léčbu a nedělají se sebou nic. Dle našeho názoru je lepší těmto lidem vyhovět a přistoupit na požadavek zkusit to v naší poradně.

Za své zdraví je však každý odpovědný sám....