Jdi na obsah Jdi na menu
 


PRAVIDLA TURNAJE INTER CUP

 

PRAVIDLA TURNAJE INTER CUP

> Jedná se o fotbalový turnaj klubů z Brejku.cz.

> Turnaj je určen týmům z 1-3. ligy. Klub musí mít odehrány nejméně dvě celé sezony na Brejku.

> Minimální kapacita stadionu je 10 000 diváků

> Startovné v turnaji činí 800 000 Bk. Finance jdo do centrály Brejku, kde jsou k dispozici na vyplácení turnajových bonusů!

> Zůčastněný tým v turnaji musí mít své klubové logo

> Hracími dny je sobota a neděle. Termíny zápasů bude určovat termínová listina, zveřejněná minimálně týden před startem turnaje.

> Utkání se hraje v klasické sestavě jedenácti hráčů, počet cizinců v zápase je neomezen.

> Všechny zápasy jsou plánovány pořadatelem automaticky přes Brejk.cz.

> Týmy jsou rozděleny do čtyř skupin, podle koeficientu výkonosti stanovených Brejkem při dnu losování. Los probíhá seřazením týmů podle výkonosti, kdy nejlepší získává pozici A1, následuje B1, C1, D1, A2, B2... až nejhorší D4.

> Základní část turnaje má 4 skupiny (A-D) a čítají vždy čtyři týmy.

> Každé utkání trvá 90.minut. Vítěz získává 3 body, remíza je za 1 bod. Poražený tým je bez bodu.

> O pořadí v základních skupinách rozhodují body, pak vzájemné zápasy (zde může rozhodnout i počet vstřelených branek na hřišti soupeře), lepší celkové skóre, následuje víc vstřelených branek, víc vyhraných zápasů. Poslední variantou k určení postupujícího je lepší aktuální týmový koeficient na Brejku.cz. Pokud by byl i ten stejný (což je téměř nemožné), rozhodl by los.

> Po skončení základních skupin dojde k další fázi turnaje. První dva týmy ze skupin postupují do tzv. Čtvrtfinále, které má dvě skupiny. Nasazení bude sk.E - týmy A1, B1, C2 a D2, sk. F - týmy C1, D1, A2, B2. Horší dvojiceze základních skupin sehraje tzv. Skupinu padlých - sk. G - A3, B3, C4, D4 a sk. H - C3, D3, A4, B4.

> První dva týmy ze Čtvrtfinále sehrají Semifinále - E1 - F2 a F1 - E2, ostatní zápas o umístění.

> Vítězné týmy Semifinále sehrají boj o pohárek, proherci pak zápas o 3. místo.

> Vítězové skupin padlých sehrají duel o finanční odměnu, ostatní zápas o umístění dle pořadí v tabulce.

> Všechna utkání po skončení základní části, čtvrtfinále a skupině padlých budou vždy  odehrána na hřišti s větší kapacitou hlediště, s vypnutou výhodou domácího prostředí. Pokud se nerozhodne v normální hrací době, přijde prodloužení, případně penalty (pravidlo zlatého gólu neplatí). 

> Hrací podoba celého turnaje je znázorněna v sekci "37 .ročník"

> Vítěz získává do karty týmu na webu Brejk.cz, pohárek do síně slávy . Finanční odměna v turnaji je stanovena takto:

        1.místo - 4 000 000 Bk                       

        2.místo - 2 000 000 Bk

        3.místo - 1 800 000 Bk

        4.místo - 1 400 000 Bk

        5.místo - 1 200 000 Bk

        6.místo - 1 000 000 Bk

        7.místo -   800 000 Bk

             Vítěz Finále padlých - 600 000 BK

      

POZOR !!!

> Tým který se účastní turnaje se zavazuje, že v době utkání neklesne jeho stadion pod stanovenou kapacitu 10 000 míst. Pokud tak nebude, bude se brát nižší kapacita jako hrubé porušení turnaje, které se potrestá kontumací ve prospěch soupeřů, finančním postihem 800 000 Bk a následným vyřazením z turnaje!

> Případné kontumace končí výsledkem 3:0 pro aktivní tým. Výsledek 0:0 bez bodů, může být použit v zápase týmů, které porušili pravidla ve vzájemném zápase! Finanční postih za kontumaci zápasu činí 400 000 Bk (mimo prohřešek stadion)! - POZOR!!! - pokud kontumovaný tým pošle do 24 hod od zápasu písemné vyjádření do pošty, že nemohl nastavit sestavu, bude kontumace bez finančního postihu. Tato polehčující vyjímka však platí pouze 1X. Nedojde-li  omluva, dojde kestržení finanční částky.

> Tým, který bude v průběhu turnaje dvakrát kontumován, bude z turnaje vyřazen!  Pravidlo se týká i za kontumaci za nesprávné, či nenastavené mužstvo do zápasu!!! V případě hrubého narušení turnaje, který by zásadně narušil např.konečnou fázi, bude tým vyřazen a finanční postih bude stejný, jako v případě dvou kontuací!

> Vyřazenému týmu se automaticky kontumují všechny jeho výsledky a dochází ke změnám v tabulce!

> Případné finanční postihy se strhávají do centrály Brejku - nikoli turnaje!!! Potrestaný tým může být pokutován do max. výše 800 000 Bk (400 000 + 400 000 /nenast.sestavy, či 800 000 /stadion). Startovné však automaticky propadá do pokladny turnaje!

> Zůčastněné týmy mohou hrát v sezoně i jiný turnaj, ale podmínkou je aby se zápasy neprolínaly a nenarušily zápasy Intercupu! (Je tedy možnost hrát nějaký turnaj mimo SO a NE)

> Týmy jsou v průběhu turnaje poviny hlásit organizátorovi poštou případné důležité změny (název klubu, úprava kapacity stadionu, a pod.), tak aby nenanarušily chod turnaje. Zatajení důležitých změn, které mohou ovlivnit zápasy a návštěvnost, se budou brát jako hrubé porušení turnajových pravidel.

> Tým který zjistí, že mu byl nějakým způsobem zrušen naplánovaný zápas a nedostane od správce turnaje informaci o případném zrušení zápasu, je neprodleně povinen oznámit tuto skutečnost poštou. Pokud tak neučiní a naplánuje si případný přátelský zápas bez oznámení a ten následně odehraje,bude jeho zápas též kontumován! Tato situace se bude brát jako hrubé porušení turnajových pravidel!

 ********************************************************************

> Všechny zůčastněné týmy se svým přihlášením do turnaje zavazují, že  budou dbát pravidel, se kterými byli seznámeni zde na webu.

> Startovné, které činí 800 000 Bk bude vybráno po závazné registraci do turnaje, v mimosezonní pauze, nejpozději však v den losování. Startovné hradí všechny zůčastněné týmy, včetně pořadatele. Ten se zavazuje, že vybranou částku na konci turnaje rozdělí dle stanoveného klíče, a že s vybranou částkou nebude nijak manipulovat!

> Tým který se závazně přihlásí do hry, bude mu řádně strženo startovné a účast v turnaji bude chtít zrušit, nemá nárok na vrácení peněz! Finanční obnos zůstává v turnajovém banku a navýší tak výherní hotovost. Výhry tak můžou nabýt vyšší hodnoty!

> Pořadatel turnaje manažer Capitan2012, smí před zahájením turnaje upravit pravidla, tak aby turnaj byl životaschopný (např. nepředvídatelné okolnosti - odstávka Brejku, zkrácení sezony a pod.).

> Pokud se nepodaří zaplnit turnaj týmy splňující stanovené podmínky, lze registrovat týmy v sezoní pauze i s nižší kapacitou stadionu, či nižší ligou tak aby byl turnaj hratelný.

> Pořadatel turnaje se zavazuje, že turnajový web bude funkční a aktualizován.

> Pořadatel se zavazuje, že jakékoli důležité změny (např, zrušení , či přeložení zápasu), bude ihned informovat poštou, tak aby kluby mohly sehnat jiné soupeře.

> Pořadatel není povinen hradit ušlý zisk za nesehrání zápasu.

> Hráči v případě nespokojenosti s chodem turnaje, či jeho pravidel, se smí odvolat ke správcům turnajů a adminům Brejku, jako nejvyšší instituci.

NA ZÁVĚR BYCH RÁD POZNAMENAL, ŽE HRAJEME PRO RADOST NEJEN SVOJI, ALE I DRUHÝCH. PŘÍPADNÉ KONTUMACE ZA NERESPEKTOVÁNÍ PRAVIDEL POŠKOZUJÍ SPOLUHRÁČE A KOMPLIKUJÍ HRU !!! UPOZORŇUJI, ŽE VYJÍMKY PRAVIDEL NEEXISTUJÍ !!!