Jdi na obsah Jdi na menu

2.ICE HOCKEY CHAMPIONSHIP

1. 10. 2011

Podzimní hokejový turnaj

hokej.png

2.ICE HOCKEY CHAMPIONSHIP

wp_000250.jpg

 

 

 

                                                                                         Po domluvě Fieldhause, Hold Shift a HCT se v pátek 30.9. uskutečnil turnaj před Penny.

Již před zahájením turnaje byla cítit mírná nervozita a očekávání od všech mužstev. Očekávalo se, že dorazí dobří hráči, ale nikdo nečekal že tým HCT posílit útočník se zámořské NHL. Navíc pár minut před zápasem se pořadatelé dozvěděli, že do turnaje přibude ještě jeden tým a tak to vypadalo jako malý turnaj o mistry Třebechovic. Nakonec zde byla rekordní návštěva okolo 30 účastníků což je velice pozitivní zpráva.

   wp_000261.jpg

 

 

 

 

 

První zápas byl rozlosován, kostky byly vrženy a na první utkání se proti sobě nemilosrdně postavili tým Fieldhause a nováček, který si říkal  G-Dicks.

   Tým Fíldu podcenil začátek zápasu a „Fílďáci“ najednou zjistili, že to asi tak jednoduché nebude.Skoro celý zápas byly pod tlakem a tudíž se to podepsalo na výsledku 0:5 .

Ke druhému zápasu turnaje se už připravoval tým HoldShift a HCT. Hráči obou týmů do zápasu vlétly odvážně, útočili a tlačili se dopředu dlouho byl stav nerozhodný 1:1 , ale nakonec tým HCT urval výhru a HoldShift tak zbyly jen oči pro pláč.

Hráči HoldShift se ale zanedlouho oklepali, protože co jim také jiného zbývalo když proti nim stál silný novaček tým G-Dicks, který suveréně vyškolil FieldHause.

Jenomže  zápas s G-Dicks se jim vůbec nepovedl a příčina ? Nikdo neví, ale dost pravděpodobná teorie je to, že jim předchozí zápas vzal příliš sil a tak si tým     G-Dicks připsal další vysokou výhru tentokrát v poměru 0:6 .

 

Zápas o třetí místo:  

Turnaj se již blížil pomalu, ale jistě do finiše a tak další na programu byl zápas o třetí místo mezi Fieldhause a HoldShift. Již od začátku utkání bylo jasné, že utkání bude vyrovnané a budou rozhodovat chyby v obraně a další drobnosti. První branku vstřelil tým fíldu a připsal si tak první branku na turnaji. Utkání mělo spád a z obou stran se bylo opravdu na co koukat . Když už těsně před koncem zápasu stále tým fíldu držel výsledek 1:0 tak už málokdo čekal, že se těsně před koncem prosadí tým HoldShift a pošle tak zápas až do samostatných nájezdů!

Fíldhause smutnil s vyrovnání HoldShift , ale při nájezdech si zpravil chuť proměnil 3 nájezdy ze 4 pokusů a vybojoval tak skvělé třetí místo a pro HoldShift tak zbyla poslední bramborová medaile. Nevadí HoldShift, třeba někdy příště.

 

Finálové utkání !!

Všichni netrpělivě očekávali finálové utkání mezi týmem HCT a G-Dicks, které mělo být vyvrcholení celého turnaje. Lístky byly beznadějně vyprodané a tribuny byly narvané k prasknutí.

Oba týmy nastoupili na hrací plochu a čekali na hlavního rozhodčího až vhodí míček do hry. Po zahájení utkání do sebe hráči řezali jak jen to šlo. Bylo to taky přece finále takže to bylo ještě v toleranci. Šlo vidět, že oba týmy byly po zásluze ve finále, jelikož byla vidět z jejich hry obrovská kvalita, zkušenost a hlavně přesnost  fanoušci ocenili každou hezkou akci potleskem zápas byl v poločase nerozhodný 0:0 a to vypovídalo o tom, že oba týmy mají nesmírně dobrou defenzivu. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu takže i po druhém poločase platil stav nerozhodný 0:0 a na řadu muselo přijít prodloužení. Bylo velice zajímavé na šance, ale za zmíňku určitě stojí akce        G-Dicks, kterou musel zkoumat pan videorozhodčí, který po domluvě s hlavním rozhodčím a hráči nařídil trestné střílení. Mělo rozhodnout, jenomže skvělí brankář v bráně HCT fantasticky střelu nohou vykopl těsně vedle branky a tak zápas pokračoval. Jenže při rozehrávání buly pořadatelé špatně pochopili, že zápas bude ještě pokračovat a tak se utkání muselo dohrával po tmě.  V prodloužení se již nic zásadního nestalo a tak na řadu přišli samostatné nájezdy. Hráčům G-Dicks se ještě nelíbilo verdikt hlavního sudího na předchozí akci po, které byl nařízen nájezd,  atak si vyměnili pár slov s hráči HCT a hned po tom nájezdy mohli začít. Oba gólmani chytali excelentně, atak na řad musela přijít na řadu náhlá smrt. Tým G-Dicks se prosadil zatímco HCT nedalo takže o vítězi turnaje bylo rozhodnuto. Stal se jím nováček G-Dicks  !!!!

Tomuto týmu moc gratulujeme a těšíme se na další turnaje a všem ostatním týmům moc děkujeme za účast.Téže děkujeme fanouškům turnaje.


Celkové pořádí jednotlivých týmů:

 

1) G-Dicks

wp_000253.jpg

 

                                                               

2) HCT

wp_000259.jpg

                                                              

3) FieldHause

wp_000255.jpg

                                                              

4) HoldShift

wp_000257.jpg

 

Fotografie: Balza

Text: Kuba

Fotky stáhnete na http://www.uschovna.cz/zasilka/D4YBZFUZV3M2KFAM-EKX

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HoRáC - (*!*)

3. 10. 2011 15:51

Nejlepší pecka jako vždy...

Šoufek - Názor nechvalně známeného pochválka článků pouličních gangů..

2. 10. 2011 13:13

Jedná se o všeříkajícíc a atmosféruzachycující článek, jež promění několik minut života v parádní počteníčko. Děláte dobrou práci chlapci! Keep it up, sky is the limit, Free Tibet!