Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Amálka (nyní Meggie)

1. mail

Dobrý den,

dojeli jsme dobře, jen ještě ve vlaku zvracela. Je trošku vystrašená. Když do ní člověk mluví, tak utíká, když si ji člověk nevšímá. tak spíš ze zvědavosti příjde. Je zajímavé, že si hned od počátku oblíbila nejvíc mého muže, ke kterému hned přiběhla. Pudlík si jí vůbec nevšímá, borderky za ní pořád dolézají, ale Meggi se nedá, umí si udělat pořádek.
Dnes jsme s ní ještě zašli na veterinu, tam hned poznali, že je to havaňáček a moc se jím líbila. Objednali jsme jí na 4.3. na kastraci, tak doufám, že se do té doby nezačně hárat. Až udělám fotečky, tak nějaké pošlu.

 

2. mail

Zdravím,

tak dneska ráno Megginka začala přibíhat s vrtícím ocáskem a už se dožaduje pozornosti a začíná se vnucovat. Jinak je strašně moc hodná.  Zase písnu a konečně se pokusím udělat nějaké fotečky.

 

3. mail

Zdravím,

posílám alespoň 3 fotečky Megginky. Je to úplné sluníčko, se psy je úplně v pohodě, nebo spíš naši hafani si na ni obdivuhodně rychle zvykli. Už jí neobtěžují. Akorát naše kočka je úplně hrozná. Pořád na ní útočí, bojím se, aby jí něco neudělala. Je to už čtvrtý den, ale beze změn. Jak jí vidí, tak hned na ní útočí a jako by se snažila Megginku vyhnat. Doufám, že se to srovná.

 

4. mail

Dobrý večer,
tak pár info k Meggince. Už je ve svém živlu, na zahradě lítá jak střela. Spí s dcerou v pokoji a vždycky usíná na jejím břiše. Je vidět, jak si užívá přítomnosti člověka, které se jí asi doposud nedostávalo. Užívá si mazlení a drbání. Tlačí se do klína. Jen se bojím, že z ní dcera udělá závisláka. Kočka Amálka si už na Megginku zvykla. Už si jí nevšímá. Takže je všechno v pohodě.

 

5. mail

Zdravím,
pár info k Meggince. Už si hezky zvykla, po zahradě běhá jako blesk, provokuje kluky ke hrám a dokonce začala navštěvovat kurzy poslušnosti. Chodí do skupiny se štěňátky, protože je nepopsaný list, bez jakýchkoliv dovedností, ale i zlozvyků. Je moc moc šikovná, akorát, jak už jsem psala minule se strašně upla na dceru. Je to takový její ocásek.
Mějte se krásně, přidávám pár foteček. Zase písnu

 

6. mail

Zdraví Megginka.

Tak Meggi byla 4. na kastraci. 5.3. jsme byli na kontrole a 16. jdeme vytahovat stehy. První den moc plakala, ale dneska je už to lepší.
Je to moc statečná holčička.

 

7. mail

Jinak je Meggi totální závislák, teď si ji beru na dopoledne do práce, protože když je sama tak strašně vyvádí a škrábe nám stěnu a dveře. Doufám, že to nějak můj šéf přežije. V práci je hodná, akorát se hrozně bojí lidí, tak když někdo vejde do kanceláře, tak se utíká schovat.
Kastraci přežila celkem v pohodě, ve středu jdem vytahovat stehy.

 

8. mail

Zdravím,

Posílám pár foteček a info o Meggince.
Je to náš malý miláček. Doma nebo na procházce mezi svými lidmi je to úplně pohodový pejsek. Jen se strašně bojí cizích lidí. Ale to se jí nelze ani divit. Pokud doposud žila zavřená někde ve stodole.
Je zajímavé, nemá problémy s malými ani velkými psy, ale je zajímavé, že má radši větší psy. Ty přímo vyhledává a hned je s nima kamarád. S malými pejsky moc nekamarádí, očichá je a už běží zase za svým člověkem.
Megginka nám úplně změnila život a jsme moc rádi že ji máme.

 

9. mail

Dobrý den,

nedá mi to, abych Vám neposlala odkaz na pár foteček a videjko s Megginkou. Je to malý čertík. Už se plně aklimatizovala a je moc, opravdu moc spokojená. Snad už si ani na ty hrůzy, které prožila, nevzpomene.


http://dankase.rajce.idnes.cz/Jaro_2011/

 

10. mail

Dobrý den,

ani si nedokážete představit jak jsme za Megginku vděční. Nejenom proto, že nás hřeje pocit, že jsme udělali dobrý skutek, ale hlavně díky tomu jaká Megginka je. Je to naše sluníčko, miláček, beruška. Sice u ní přetrvává trochu strach z  lidí a hluku, ale pomalu se nám to daří odbourávat. Meggi s námi a borderáky chodí na cvičák, kde jí všichni krmí piškotky a hladí jí.
Doma je to naprosto pohodový pejsek. Nic neničí, neštěká, krásně v klidu čeká, až příjdeme ze školy a práce. A když pak příjdeme domů, tak se z ní stává malý kašpárek. Provokuje ke hrám nejenom nás, ale i naše kluky. Na zahradě běhá jako šílenec, hraje si s hračkami, nosí balonek. Jen ji nemůžeme odnaučit jednomu zlozvyku, požírá hovínka. Nejenom svoje, ale i ty, které náhodou najde. Samozřejmě se jí snažíme v tom zabránit, ale vždycky nějaké hovínko popadne a uteče s ním do uctihodné vzdálenosti a tam ho rychle zhltne. Ptali jsme se na to i na veterině, jestli jí náhodou něco nechybí, ale veterinář říkal, že je to zlozvyk, že je zažité z té množírny, že někdy mohla mít hlad.
Mám pár foteček i nějaké video, ale ještě jsem neměla čas je zpracovat. Pak dám vědět.
Mějte se krásně.

 

11. mail

Po nějaké době opět zdravíme. Megginka je pěkné číslo, miluje vodu, vběhne do každé kaluže a bláta. Někdy si myslím, že jsme si pořídili malé prasátko.:-D

14.5.2011 jsme Megginku přihlásili na Vořiškiádu. Jinak neustále socializujeme a zvykáme na cizí lidi.

 

12. mail

Zdravíme z Ostravy,

včera byla Megginka na výcviku přímo na policejním cvičišti. Všichni přítomní z ní byli unešeni.  Každý na ni mluvil a chtěl se s ní polaskat. Ona si ale od lidí drží odstup.  Ale věřím, že se to ještě srovná.
Už jako mnohokrát se budu opakovat, ale ona  je tak  neskutečně hodná a miloučká. Je to doma strašně veselý pejsek. Nad jejími kousky někdy zůstává rozum stát. . Našim velkým pesanům nemá strach vytrhnout hračku z tlamy a utíkat s ní pryč a pak opět s hračkou přiběhně a provokuje ke hrám.
Posílám odkaz na pár videi:
http://dankase.rajce.idnes.cz/Hratky_na_zahrade/

 

 

13. mail

Dobrý večer,

dneska jsme byli s Megginkou na vořiškiádě a umístila se na 1. místě  v dlouhosrstých pejscích. Všem se strašně moc líbila.
odkaz na fotečky:    
http://dankase.rajce.idnes.cz/1.Voriskiada_Ludgerovice/.


 


 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na obrázek...

rscn7040.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Meggy

(Radka, 1. 7. 2011 12:51)

Krásný příběh jedné fenečky,moc hezky se to čte.Meggy musí být neskutečně šťastná,děkuji vám za ní,udělali jste z ní krásného a šťastného pejska! Ať vám dělá nadále jen a jen radost ! Radka