Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Veverka

1. mail

Dobrý den,

musím Vám sdělit, že Veverka si krásně zvyká, zatím s ní není žádný problém - je prostě SUPER. Dcera jí odpoledne bere na dlouhé procházky s koníkama a tak je vždy vyběhaná a doma klidná. Už jí ani moc nezajímá naše korela ani králíci. Kočky byly v pohodě hned, protože se psíků moc nebojí a tak před ní neutíkaly a to jí nebaví. Mám pocit, že se i ona již začíná cítit jako doma, protože už začala i hlídat. V příloze Vám posílám fotky. Bohužel, více se mi jich nechce odeslat. Ctěla bych Vás ještě požádat, zdali by jste mi mohla poslat odkaz na stránky na registraci čipu.

Přeji hodně úspěchů ve Vaší činnosti.

S pozdravem

Olga Petrásková 

 

2. mail

Dobrý večer,
 
omlouvám se za pozdější odpověď, ale nezbývá mi na PC moc času a tak do schránky chodím jen občas. Veverka se již zabydlela na 100% a se vším všudy. Od naší starší fenky se naučila respektovat hranice pozemku. Jen občas jí "bzíkne" v hlavě a prostě uteče. To potom neposlechne ani když jsme metr od ní. Myslím, že to je ještě jejím mládím a rozverností. V těchto okamžicích mám strach, aby nevběhla na silnici (stalo se to asi třikrát a naštěstí nic nejelo). Naposledy takto vyběhla za psíkem ze sousedství, kterého si velmi oblíbila. Jinak jí máme moc rádi a myslím, že i ona nás. Hlavně dceru, když je doma, tak se od ní nehne.
Věřím, že se věkem ještě zklidní a pak již bude úplně v pohodě. V příloze posílám foto :-), jen se mi jich tam nechce vejít více.

 

 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na ZDE

 

veverka.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář