Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muzikál

 O Muzikálu We Will Rock You

V roce 2002, hudební nebo "rock divadelní", založený na písních královny, s názvem We Will Rock You , se otevřel u divadla Dominion na londýnské West End . Hudební byl napsán britský komik a autor Ben Elton ve spolupráci s Brian May a Roger Taylor, a produkoval Robert De Niro . To má protože been představený v mnoha městech po celém světě.

Původní Londýn výroba byla podle plánu skončit v sobotu 7. října 2006 v divadle Dominion , ale kvůli poptávku veřejnosti, show byla nyní prodloužena na neurčito. We Will Rock You se stal nejdéle běžící hudební někdy běžet na tomto úžasném Londýně divadlo, předjíždění předchozího rekordmana, tuk hudební . Brian May potvrdil, že se uvažuje psaní pokračování muzikálu je hudební turné po Velké Británii v roce 2009, hrál v Manchesteru Palace Theatre , Sunderland Říše , Birmingham Hippodrome , Bristol Hippodrome , Edinburgh Playhouse .

Zahájení hudebního shodoval s Queen Elizabeth II je zlaté jubileum . Jako součást oslav výročí Brian May hrál kytarové sólo v " God Save the Queen ", jak vystupoval na královny Noc v opeře , od střechy Buckinghamského paláce . Záznam tohoto představení byl použit jako video pro stejnou píseň na 30. výročí vydání DVD z Noc v opeře .

Sean Bovim vytvořil " Queen v baletu ", hold Freddie Mercury , který používá královny hudba jako soundtrack k seriálu tanečníků, kteří interpretují příběhy skladby jako "Bohemian Rhapsody", "Radio Ga Ga" a "Killer Queen ". 

Královna je hudba také se objeví v Off-Broadway výroby energie Balladz , nejvíce pozoruhodně píseň " my jsme vítězi ", s přehlídkou je dva umělci věřit píseň byla" vrcholu uměleckého úspěchu v jeho den. "