Jdi na obsah Jdi na menu
 


Typy pro rychlou krásu

        1)STUDENÝ ŠOK- Ráno si sprchuj celé tělo ( včetně nohou a zadečku kvůli celulitidě)                studenou vodou, Uzavřeš tak kožní póry,posílíš obranyschopnost a tvá pleť se rozzáří.

2)ŠTÍPACÍ TRIK- Párkrát,ale ne moc silně se štípni do tváře. Bleskově je tímhle prokrvíš a bude to vypadat, jako kdybys je nalíčila tvářenkou.

3)DOBROU NOC- Když budeš spát víc jak 9 hodin v kuse,tvá pleť se vyhladí, pokožka bude působit odpočatě a svěže a ty jsi rázem krásnější. Jde o trik modelek!

4)NAHOŘE BEZ- Zní to možná divně- ale když se nenalíčíš, můžeš být paradoxně ještě krásnější. Protože den bez make-upu pomůže tvé kůži, aby se krásně prodýchala.

5)BACHA NA GUMIČKY- Důkladně a nelítostně prober své gumičky do vlasů! Jsou už některé opotřebované, roztřepené a zachytávají se do vlasů? Pryč s nimi! Ničí strukturu tvých vlasu!

6) MEDOVÁ PUSA- teď v zimě budeš mít rty často suché, popraskané nebo zarudlé a ošlehané větrem a mrazem. Nanes na ně trochu medu a budou zase k zulíbání.

7)ÚČES NA NOC- Smotej si vlasy na noc do volnějšího drdolu. Vlasy se tak nebudou lámat, když se budeš převalovat sem a tam, a ráno budeš mít díky drdolu vlnitější vlasy.

8)SOUSTŘEĎ SE ŽVÝKÁNÍM- Učitelé nesnáší,když žvýkáš? Zvláštní, když se tím podporuje soustředění. Navíc budeš štíhlejší, protože žvýkačka krotí chutě. Samozřejmě jen ta bez cukru.

9)VYŠLÁPNI SI- Buď na sebe hodná a vystup z autobusu nebo tramvaje o zastávku dřív a dojdi, kam potřebuješ, pěšky. Každá minuta pohybu je dobrá k tomu, aby se ti neukládal tuk.

10)O PĚT ČÍSEL VYŠŠÍ- … můžeš být, když si vyčešeš vysoko culík. V mžiku budeš vypadat vyšší! K tomu boty na podpatku, úzké džíny a jsou tu další cenťáky! Vyčesaný účes tvář opticky zeštíhluje. Věděla jsi to?

11)ŠŤASTNÝ SEN- Před usnutím si dej teplou spršku a mysli zásadně na něco milého a krásného. Pojistíš si tak lepší sny, a kdo má hezké sny , hned mu to ráno o 100% víc sekne!

12)PŘÍRODNÍ RŮŽ- Krásnou růžovou barvu na tvých tvářích vykouzlí nejen trochu drsné sebeštípáníčko, ale i taková rychlejší zimní procházka. Budeš sexy!

13)OČISTA DUŠE- Večer, než půjdeš spát, sepiš si všechny věci, které tě celý den trápily, tížily nebo rozčilovaly. Uleví se ti, uvolníš se a rázem budeš usínat jakoby s čistým štítem.

14)SOLNÝ PEELING- Nasyp si dlaň obyčejné kuchyňské soli a pod sprchou jí přejížděj ramena, lokty, dekolt a paže. Jde o nejlevnější trik na jemnou pokožku!

15)CVIKY U UMYVADLA- Vždycky,když si třeba čistíš zuby, dej si rituálek na vytrénovaný sexy zadeček. Narovnej záda a pomalu se pokrč v kolenou. Cvik opakuj alespoň 10x.

16)MASÁŽ RTŮ- po vyčištění zubů si kartáčkem ještě něžně promasíruj i rty. Podpoříš tak jejich prokrvení a zjemníš je.

17)KOUPEL NOHOU- Nasyp obyčejnou kuchyňskou sůl do teplé vody na 10 minut do ní namoč nohy. Koupel zhrublá chodidla hezky zjemní!

18)VLHKÝ VZDUCH- Je pro kůži optimální , zatím co teplo z topení ji brutálně vysouší. Máme pro tebe skvělý beauty tip: postav na topení misku s vodou! Vzduch bude teplý a vlhký.

19)PRO KRÁSNÁ PRSA- Abys měla krásná pevná prsa, sprchuj si každý den hrudník střídavě studeným a teplým proudem. Posílíš tak vazivové tkáně a prsa se vypnou.

20)OLIVOVÁ KOUPEL- Je pecka pro krásné a jemné ruce: naplň misku olivovým olejem, namoč do ní na pár minut prsty, pak je vyndej a bez osušení olej ještě trpělivě vmasíruj do dlaní.

21)VYČISTI SI PLEŤ- Dej do k¨hrnečku 3 sáčky heřmánkového čaje a přelij je vařící vodou. Skloň obličej nad vypařující se čaj, hlavu přikryj ručníkem a zhluboka inhaluj. Vyčistí se ti tak krásně póry.

22)KOUŠEŠ SI NEHTY? Tak si pokaždé, když hrozí,že se na ně vrhneš, natáhni bavlněné rukavice. Dlaně před tím ještě ošetři krémem na ruce. Spojíš příjemné s užitečným.

23)UKLIĎ SI- Za prvé při této činnosti spálíš mraky kalorií, zadruhé budeš z výsledku nadšená, zatřetí  se ti v uklízené místnůstce bude krásně spát, a co hlavně? Ráno se vzbudíš šťastná.

24)NEJEZ…- …po 22. Hodině! Čím později večer jíš, tím víc má tělo z čeho ukládat tuky. Navíc ve spánku příliš energie nespálíš , tak proč se zbytečně futrovat,že?

25)PROTI LÁMÁNÍ VLASŮ- Než půjdeš spát, vmasíruj si do vlasových konečků trochu olivového oleje. Vlasy zabal do nahřátého ručníku a ráno olej vymyj teplou vodou. Budeš žasnout!

26)PROTÁHNI SE-  Jakmile ráno vstaneš, pořádně se protáhni! Přijmeš víc kyslíku a rychleji fit a svěží.

27)PEVNÉ PAŽE- Získáš je rychlocvikem: naplň si PET láhev vodou a pak láhev zvedej k ramenům a z5 do výchozí polohy. Celé opakuj 20x!

28)ŠTÍHLEJŠÍ HNED- Když se budeš soustředit na to, jak stojíš, chodíš a jak při tom držíš tělo, hned budeš vypadat štíhlejší. Narovnaná vypadáš vyšší a opticky i hubenější.

29)SAMOOPÁLENÍ- Nemáš ráda zimu hlavně proto,že tvé opálení bleskově zmizí, a až do jara jsi nehezky bílá? Samoopalováky už jsou dneska přece ale běžné, tak co šílíš?

30)MAZLENÍ- Je to vědecky dokázáno! Pokud se máš s kým mazlit, hladit nebo třeba líbat, jsi nejen hned šťastnější, ale také štíhlejší! Během jednoho líbání spálíš 12 kalorií.

31)COOL OBKLÁDEK- Jestli máš skoro každé ráno opuchlé oči, zkus na ně jednoduchý recept: Večer dej do mrazáku lžičku a ráno ji zlehka přitiskni na víčka. Otoky očí rázem odpadnou.

32)VLHČÍ HLAD- Nejez až ve chvíli, kdy šilháš hlady a kručí ti v břiše. Čím déle otálíš s jídlem, tím víc toho pak sníš. Nejlepší by bylo, Kdybys jedla pravidelně 5x denně, ovšem menší porce.

33)ČERSTVÝ VZDUCH- Když si před spaním vyvětráš a necháš místností cirkulovat studený vzduch, uděláš moc dobře. V málo vytopených místnostech tělo automaticky spaluje více kalorií.

34)MASÁŽ I PRO VLASY- Krouživými pohyby si občas promasíruj kůži na hlavě! Krásně tak pokožku prokrvíš, vlasy to povzbudí v růstu, budou zářivější a silnější.

35)ŽLUTÉ OBLEČENÍ- Nebo alespoň doplňky mají zvláštní schopnost- díky nim se hned budeš cítit spokojenější a šťastnější. A kdo působí vesele, je hned vnímán pozitivně.

36)SŮL NAD ZLATO, ALE…- Nic se nemá přehánět a se solí už vůbec ne! Čím víc si osolíš jídlo,tím víc si tělo uloží vody. Co z toho vyplívá? Budeš vypadat otekle a nezdravě.

37)BRAMBORA ZABIJÁK- Pokud nemáš doma anti akné kosmetiku a právě ti vyrašila nějaká hrůza, vezmi na ni syrovou bramboru! Potírej s ní pupínek, který se krásně a rychle zahojí.

38)RUCE DOLŮ-  Čím častěji si šaháš nemytýma rukama na obličej, tím větší je pravděpodobnost, že se ti ten nějaký pupínek na obličeji vyskytne! Ruce na něj prostě nepatří!

39)PŘI MYTÍ VLASŮ- Dávej pozor, aby se ti pěna ze šampónu nedostala do obličeje! Šampón totiž obsahuje složky, které by tvou pleť mohly vysoušet!