Jdi na obsah Jdi na menu
 

KURZ VÝCVIKU PSŮ PRO POKROČILÉ

5. 10. 2016

Kurzy pro pokročilé jsou připraveny pro absolventy kurzů základní poslušnosti  u nás či v jiné ZKO.Výcvik je vhodný pro psy všech plemen, s průkazem původu i bez něj, seznámené se základy výcviku. Cílem  je dosažení takové úrovně vycvičenosti, která umožňuje v případě zájmu v budoucnu složit zkoušky základní poslušnosti ( BH, ZZO).   Naše ZKO pravidelně pořádá zkoušky dle Národního Zkušebního Řádu (NZŘ) a Mezinárodního zkušebního řádu (MZŘ).

 

Kurz  se zaměřuje na stopy a poslušnost. Příprava na obrany je vždy po dohodě s figurantem, kterého vám doporučíme. Výcvik je veden formou pozitivní motivace. Úspěšní absolventi se v případě zájmu mohou po dokončení kurzu stát členy našeho kynologického klubu.

 

Vyplněnou přihlášku  odešlete na zkocechurov276@email.cz , popř. doneste ve výcvikový den (každou sobotu od 9.00-12.00 hod) na cvičiště  ZKO Plzeň – Čechurov.

Platbu za kurz proveďte do 5 pracovních dní od přihlášení a to na B.Ú.: 6020575001/5500. Do zprávy pro příjemce napište Kurz pro pokročilé a jméno a příjmení, popř. hotovost doneste s vyplněnou přihláškou na cvičiště ZKO Plzeň – Čechurov. 

Cena kurzu:               1500,-Kč

Kurz se skládá z 8 dvouhodinových lekcí, je určen pro maximálně 4 účastníky.

 

Výcvik se bude konat na cvičišti ZKO Plzeň - Čechurov 

 

Více informací Vám poskytneme na telefonu: 602 407 656
nebo  na cvičišti  ZKO Plzeň – Čechurov ve výcvikový den (každou sobotu od 9.00-11.00 hod)
popř.  na emailu : zkocechurov276@email.cz