Jdi na obsah Jdi na menu
 

archiv7

  

 

Letní tábor 2022 - Příjezd z tábora

Příjezd z tábora platí tak, jak je uvedeno v přihlášce. Odjezd busu z tábořiště je plánovaný na 10h, tedy předpokládáme příjezd do Kadaně (autobusové nádraží) kolem 13:30, do Chomutova (Aquasvět) ve 14:00 a do Mostu (zimní stadion) okolo 14:20. Osobní vyzvednutí dětí na tábořišti prosím až po odjezdu autobusu, tedy 10:15-10:45.

Jako každý rok, já jako hlavní vedoucí zůstávám na tábořišti a předávám tábor dalšímu běhu. Proto nebudu u autobusu, pokud máte nějaké otázky, prosím volejte. Pokud Vaše dítě mělo v průběhu tábora nějaké výraznější zdravotní komplikace, jsme s Vámi v telefonickém kontaktu. Pokud jsme se Vám osobně neozvali, nic zvláštního se nedělo :)

 

 

Letní tábor 2022 - Průběh tábora

Tábor je v plném proudu, Mafiáni vydělávají dolary za dolary a všichni si tábor plně užívají. Všechny fotky můžete průběžně sledovat zde - https://www.facebook.com/groups/206139333608218

296903639_10222460135919036_7861468548031597309_n.jpg 

 

Letní tábor 2022 - Přípravy v plném proudu 

Do odjezdu na tábor už nám zbývají méně než dva měsíce, příprava je v plném proudu, hry a propriety se připravují, masky se vyrábí, korektury triček se schvalují, vše je v běhu....

Co je důležité, táborový kolektiv se zaplňuje a hlavně se podařilo najít kuchařku a tím vyřešit palčivý problém, který nás trápil. Aktuální táborová sestava tedy vypadá takto:

Hlavní vedoucí Tomáš Kožnar
Zdravotník Daniel
Zdravotnice - podpory Lucía + Míša + Jitka
Kuchyně Jana
Táborový pomocník ??? hledáme ???
Vedoucí Petra
  Petra (Pitris)
  Týna
  Verča
  Vojta
  Ondra
  Tomáš
  Jiří
Instruktoři Anička
  Kája
  Kačka
  Ervín

 

Letní tábor 2022 - MAFIE

 letak-2022.jpg

Klasicky, chvilku před Vánoci, pro Vás máme první vánoční dárek. Za rok opět ve stejném termínu a v téměř stejné sestavě se na Vás všechny těšíme na stejném místě   V průběhu několika dní pošlu všem loňským účastníkům mailík s přihláškou na tábor 2022. Do konce ledna se můžou přihlásit pouze lonští účastníci a pak uvidíme jestli zbyde nějaké volné místo... Účast z loňských vedoucích prozatím přislíbili Bechy, Petra, Týna, Džery, Veronika, Ondra, z instruktorů se můžete opět těšit na Aničku s Karolínou, první rok "na druhé straně" si vyzkouší Anička S., Katka Ž a Ervín.

 

Letní tábor 2021 - Už jsme doma

 

1.9.2021 - Tábor roku 2021 je úspěšně za námi. Děkuji všem účastníkům, jak dětem, tak hlavně všem dospělákům, za dalších nezapomenutelných 14 dnů. Já jsem si to užil, dospěláci si to užili a podle ohlasů pevně věřím, že i děti si to užili jako každý rok. Letos nám poměrně dost nepřálo počasí, první týden v zásadě celý propršelo, ale i tak se nám povedlo děti zabavit a začít spousty legrace, snad i něco naučit, byli jsme na výletech na hradě Kašperku, na lanovém centru v Sušici a na Černé věži a na nákupech v Klatovech. Taktéž se starší děti spolu s vedoucími vydali na asi 16km vzdálenou zříceninu tvrze v Kašejovicích, kde společně strávili jednu noc pod hvězdami. Důležité bylo, že se na táboře nevyskytnul žádný Corona problém a tak si děti mohli nerušeně 14 dnů hrát a soutěžit. 

Příští rok je tábor předběžně plánován opět ve třetím táborovém turnusu, opět na základně v Plichticích - 30.7. - 13.8.2022.

Ještě jednou děkuji celé táborové sestavě dospěláků a instruktorů za úžasnou pomoc s táborem a starostí o děti. Jste skvělý a jedinečný!

Hlavní vedoucí Tomáš Kožnar
Zdravotník Honza P.
Kuchyně Alena
  Jana
Táborový pomocník Pavel
Vedoucí

Alenka

  Verča
  Týna
  Petra
  Vojta
  Ondra
  Tomáš
  Jiří
Instruktoři Anička
  Kája

 

 

 

Letní tábor 2021 - ODJEZD na tábor

 

26.7.2021 - za pár dnů už odjíždíme na tábor. V minulých dnech jsem všem rodičům poslal informační mailík, takže ještě jednou shrnutí toho nejdůležitějšího:

1) Odjezd - platí tak, jak je uvedeno v přihlášce - tedy sraz v sobotu 31.7.2021 v Kadani na autobusovém nádraží v 11:15 (odjezd 11:30), v Chomutově na parkovišti před Aquaparkem ve 12:00 (odjezd ve 12:15) a v Mostě před hokejovým stadionem v 12:30 (odjezd ve 12:45). Kdo poveze dítě sám, tak prosím nějak po třetí hodině na tábořišti v Plichticích. Pokud máte změnu oproti informaci uvedené na přihlášce (třeba přivezete dítě sami i když jste v přihlášce zaškrtnuli odjezd třeba z Mostu), tak mi prosím dejte vědět.

2) Vybavení - tábor je v podsadových stanech, v lese, na louce. Přehled potřebného vybavení je uveden v přihlášce, určitě je potřeba s sebou mít spacák, prostěradlo (deku), odpovídající boty do přírody, gumáky do deště a sandále či crossky k vodě a na odpočinkovou chůzi. Samozřejmě dostatek teplého oblečení v případě horšího počasí a obráceně dostatek letního počasí (!kšiltovku!) pro případ veder. Určitě nezapomente na baterku, láhev, batůžek pro výlety a pytel na špinavé prádlo... Doporučuje se všem dětem podepsat všechny věci. Stejně jako minulé roky, ani letos není na táboře povolen mobilní telefon pro děti. Chceme, aby si děti povídali a hráli mezi sebou, nikoliv seděli ve stanu s mobilem.

3) U odjezdu autobusu nezapomente odevzdat:
- originál přihlášky  (v závislosti na kvalitě fotky / scanu, který jste mi poslali, některé případy jdou opravdu velmi špatně přečíst)
- potvrzení od lékaře - všichni děti musí mít potvrzení od lékaře, že se můžou tábora zůčastnit. Bud verze z přihlášky nebo podobný dokument. Platí 2roky, takže lze použít lonský dokument (v závislosti na datumu vystavení)
- kartičku od pojištovny - originál nebo čitelnou kopii
- léky které dítě pravidelně užívá. U autobusu bude přítomen zdravotník a převezme si od Vás všechny léky a informace. Oproti posledním rokům máme nového zdravotníka
- podepsanou bezinfekčnost s termínem odjezdu - tedy 31.7.2021. - použijte verzi z přihlášky, případně budu mít sebou několik prázdných navíc, stačí vyplnit u autobusu. Potvrzujete, že aktuálně dítě nemá zdravotní problémy typu horečka, průjem apod.
- případný doplatek v hotovosti, pokud jste ještě nezaplatili celou částku
- případnou poštu pro táborníky, pokud chcete, abychom ji postupně předávali
- případné kapesné pro děti, pokud má být uloženo u dospěláků
- Potvrzení ohledně Covidu - viz níže

4) Covid test - je možné, že se do odjezdu na tábor ještě požadavky změni, v tom případě bych ihned napsal nový email, ale aktuálně platí, že všichni účastníci tábora, tedy děti, instruktoři, dospěláci, musí mít s sebou:
a) lékařem potvrzené potvrzení o prodělaném Covidu v posledních 180dnech před koncem tábora, tedy mezi 14.2. - 14.8.2021
b) doklad o očkování, první dávka očkování nejpozději 22dnů před odjezdem na tábor, tedy 10.7.2021
c) potvrzení o PCR testu staré maximálně 7dnů před odjezdem na tábor, tedy max z 25.7.2021
d) jakýkoliv důkaz o Antigením testu starý max. 3dny před odjezdem na tábor, tedy max 29.7.2021 (samotest s čestným prohlášením či lékařské potvrzení), případně je možné provést VLASTNÍ samotest přímo při předání dítěte u autobusu. Pokud bude mít dítě pouze Antigenní test, je nutné ho opakovaně testovat uprostřed tábora. V tom případě prosím dejte dítěti s sebou VLASTNÍ sadu pro samotest.
=> pro zjednodušení procesu a minimalizaci nutnosti přetestování na táboře, pokud dítě neprodělalo Covid v dané periodě a není očkované, prosím proveďte PCR test v týdnu před táborem. Lze provést všechny varianty testu - z nosohltanu, ze slin, z ústní dutiny či z kraje nosu, záleží na Vás kam se objednáte.

 

Letní tábor 2021 - aktuální STOP stav

 

5.2.2021 - Aktuálně máme přihlášeno 45dětí, což je současně STOP stav pro úplně všechny. Poprosím všechny přihlášené o zaslání přihlášky a minimálně 50% zálohy do konce března 2021. Dále máme již tři náhradníky. Pokud se nám podaří sehnat dva další vedoucí (bohužel na výzvu niže se nikdo nepřihlásil :( ), tak bychom rozšířili na 50dětí.

Zároveň nám držte palce, aby se tábor vůbec uskutečnil. Covid straší a stejně tak se objevují možnosti o prodloužení školní výuky do července a v tom případě by se asi tábořiště vůbec nepronajímalo a tábor by se tedy nemohl uskutečnit .

Letní tábor 2021 - hledáme oddílové vedoucí 

 

9.1.2021 - Jedním ze způsobu jak zvýšit počet dětí na táboře je zvýšit počet oddíláků, kteří se budou o děti starat :) V současné době máme dostatečný počet oddíláků pro 40dětí, ale rádi bychom s sebou vzali 50 dětí a tak hledáme minimálně dva další dospěláky.

Covid s sebou nepřináší jen zvýšené náklady na pořádání tábora, ale bohužel též bere dospělákům pracovní dovolenou, kterou si musí vybrat v zaměstnání neplánovaně a potom tato dovolená chybí v létě na tábor. V lonském roce jsme to zvládnuli, ale už teď víme, že někteří z nás si vybrali "dovolenou z příštího roku" a jiné zase pracovní povinnosti na tábor letos vůbec nepustí a tak hledáme nové dospěláky na rozšíření táborového kolektivu, zejména oddílové vedoucí, ale na táboře se hodí každá ruka i noha :). Pokud by někdo z Vás, nebo třeba bratr, babička, kamarád, známý či příbuzný měl zájem jet s námi na tábor, at se mi určitě ozve a zkusíme najít společnou řeč. Netřeba se toho bát, fungujeme ve formátu 2 dospěláci u jednoho oddílu a tedy vždy bude u jednoho oddílu zkušený a protřelý vedoucí. Pro začátek stačí pokud máte snahu,  zájem a spoustu energie...... Hlavně tu energii budete potřebovat 

 

Letní tábor 2021 - STOP STAV prozatím 

 

9.1.2021 - Děkujeme za velký zájem o přihlášení na tábor a prozatím vyhlašuji stop-stav pro nové dětiDo konce ledna mají možnost přihlásit se (před-)loňské děti a v únoru uvidíme zda, případně kolik nám zůstalo volných míst pro nové děti. Loni s námi bylo 56dětí (+4vlastní menší děti), letos bychom se rádi vrátili na náš původní strop cca 40-50dětí dle počtu dospěláků (oddíláků). 

 

Letní tábor 2021 - Plichtice

 

8.1.2021 - Nový rok je v plném proudu a tak je čas spustit přihlašování na letní dětský tábor Plichtice 2021. Těšíme se na všechny známé obličeje a rádi přivítáme i nové tváře. Můžete se těšit na všechno co dobře znáte, zkušené vedoucí, chutnou stravu, spoustu her v přírodě, přespání mimo stan (dobrovolně), noční bojovky, kytaru, oheň, zajímavé návštěvy a plno dalšího. Smích a zábava pro všechny účastníky....

Přihlásit na letní tábor se můžete zavoláním či napsáním mailu hlavnímu vedoucímu a následně zasláním vyplněné přihlášky mailem či jako fotografie třeba pomocí WhatsAppu. Od této chvíle je s Vámi počítáno a naopak my počítáme, že v dohledné době od poslání přihlášky zaplatíte na táborový účet zálohu na tábor či celou táborovou částku. Opět připomínám, že pro uplatnění slevy Kč 200,-- je potřeba mít zaplacenou alespon polovinu poukazu do 31.3.2021!

Nemůžete-li z jakéhokoliv důvodu vytisknout či naskenovat přihlášku, určitě se ozvěte hlavnímu vedoucímu. Umíme být flexibilní a tak Vám bud přihlášku pošleme poštou nebo si s Vámi dáme někde schůzku a nebo to vymyslíme úplně jinak .

Připomeňme si ty hlavní a podstatné informace:

  • hlavní vedoucí - Tomáš Kožnar  (tomas.koznar@centrum.cz  724541449)
  • Termín - sobota - sobota - 31. 7. 2021 - 14. 8. 2021
  • Lokalita - Plichtice, okres Klatovy v Jižních Čechách, blízko rybníka Hnačov
  • Doprava - autobusem tam i zpět, odjezd / příjezd - Most, hokejový stadion + Chomutově, parkoviště Aquasvěta naproti zimnímu stadionu + Kadaň, autobusové nádraží. Případně vlastní doprava přímo na tábořiště.
  • Základna - perfektně vybavená stanová základna, budova s kuchyní, jídelnou a klubovnami
  • Ubytování dětí a dospěláků - klasické 2 lůžkové podsadové stany, dřevěné podlážky po celé ploše stanu
  • Celotáborová hra s názvem Letem rokem napřeskáčku - co den tábora, to jeden kalendářní měsíc. Nebo-li co nám korona vzala, to si na táboře připomeneme. Takže v lednu určitě přijdou tři králové, v únoru třeba přiletí Valentýn, na březen nám připadnou Velikonoce, v dubnu jistě nezapomeneme na April a tak dále, nechte se překvapit a třeba přijde i Ježíšek 

Do konce ledna 2021 držíme místo všem účastníkům (před-)loňského tábora, proto neváhejte a pokud máte zájem poslat s námi na tábor Vaše dítě (děti), tak nás prosím kontaktujte - hlavní vedoucí Tomáš 724 541 449 (koordinátor pro oblast Chomutov / Kadaň), pro oblast Mostu můžete kontaktovat též Tomáše Bechyňského - 777 612 512. Případně mailem tomas.koznar@centrum.cz

Výchozí cena je pro tento rok stanovena na Kč 4.999,--, při platbě zálohy (minimálně 50% ceny) do 31.3.2021. Při platbě později je cena + Kč 200,--..... opět lze uplatnit slevu Kč 100,-- pro minulé účastníky našeho tábora. Jako každý rok je možná platba na splátky či vystavit fakturu pro Vašeho zaměstnavatele, stačí kontaktovat hlavního vedoucího.

Všem loňským účastníkům jsem poslal leták a přihlášku na email. Přihlášku si můžete stáhnout zde:

 download.jpg

letak_plichtice_2021.jpg 

 

Letní tábor 2020 - cesta domů....

 

Jednoduchý text a informace o průběhu tábora můžete najít na speciální stránce Tábor 2020  a jednotlivých dnech a fotografie od jednotlivých dospěláků na facebooku..

 

Odjezd z tábora je plánován tak jak bylo oznámeno před odjezdem, cestou sem jel autobus rychleji než jsme čekali a tak čas příjezdu je přibližně  - Třemošná, benzínová stanice - 10:15, Chomutov, parkoviště AquaSvět - 13:00 a  Most - parkoviště u Zimního stadionu - cca 13:30. Dokonce si osobně myslím, že příjezd bude dříve. Prosím sledujte facebook s aktuálními informacemi přímo z autobusu.... Osobní vyzvednutí dětí na tábořišti mezi 10:00-10:30.

Jako každý rok budu já, hlavní vedoucí, uklízet a předávat tábořiště dalšímu nájemci a proto nebudu u příjezdu autobusu. U předání dětí a dokladů Vám rodičům bude přítomna zdravotnice Lucia, která Vám sdělí veškeré nutné podrobnosti...

 

Letní tábor 2020 - Táborová sestava dospěláků

 

Sobota 4.7.2020 - Jestliže už netrpělivě čekáte, s kým se na letošním táboře potkáte, tak tady máte seznam dospěláků a Iček:

Hlavní vedoucí Tomáš
Zdravotnice Lucia
  Marta
Kuchyně Petr (Peci)
  Iveta
Zásobování ---
Táborový pomocník Pavel
Oddílový vedoucí  
- oddíl modrý -  Jana
  Tomáš (Bechy)
- oddíl žlutý -  Markéta
  Lukáš (Lukýno)
- oddíl červený - Petra (Pitris)
  Kristýna (Týna)
- oddíl zelený - Petra (Eman)
  Eliška
 Instruktoři  Anička
  Karolína (Kára)
  Katka (Osvald)
   Vojta

 

Jak vidíte, je nás dost, ale přesto bychom uvítali náhrady za odpadlé kusy. Bohužel se ze zdravotních důvodů nemůže zúčastnit instruktorka Kája S. a taktéž loňský zásobovač Tomáš.... Tak kdybyste věděli o nějakém dobrovolníkovi, který by se na dané funkce hodil, prosím spojte se s naším hlavasem Tomášem.....

 

Jinak se na Vás všechny moc těšíme v sobotu 1.8.2020 bud u autobusu nebo na tábořišti...

 CO DĚTEM zabalit s sebou => základní doporučení je v přihlášce.

  • KUFR – vzhledem k tomu, že jsou děti ubytovány ve stanech a nemohou si věci z kufru vybalit, je lepší zabalit jim věci do kufru. Lépe se v něm udržuje pořádek a je jednodušší ho zasunout pod postel.
  • ROUŠKU - doufejme, že ji děti budou nosit co nejméně, ale je potřeba mít sebou alespon dvě!
  • BATŮŽEK – děti na táboře potřebují batůžek na kratší i delší výlety.
  • LAHEV NA PITÍ – nezbytná součást vybavení táborníka na výlety i v prostorách tábora
  • PEVNÉ BOTY – děti na táboře potřebují alespoň dvoje pevné boty, které jsou jim pohodlné.
  • GUMÁKY – na našem táboře se při deštivých dnech dítě bez holínek neobejde. Jsou nutnou součástí vybavení táborníka.
  • SANDÁLE – pro slunečné dny se dětem hodí i sandále, na cestu do bazénu, pobyt v táboře nebo do sprchy.
  • DLOUHÉ KALHOTY – dítě na tábor potřebuje minimálně troje dlouhé kalhoty, nejlépe tepláky, elasťáky nebo kalhoty na turistiku. Je nutno přizpůsobit věku dítěte.
  • KRAŤASY – v teplém počasí jsou pro děti nepostradatelné, zejména na sport. Doporučuji nejlépe troje.
  • TRIČKA – tričko by mělo mít dítě nejdéle tři dny, tedy potřebuje s sebou minimálně pět triček. Děti jsou ale občas trochu čuňátka a dost triček navíc se hodí.
  • OBLEČENÍ NA SPANÍ – dítě by na tábor mělo mít teplejší pyžamo (dlouhé kalhoty, dlouhý rukáv), ale oblečení je třeba přizpůsobit kvalitě spacáku, do některých se doporučuje oblékat méně. Dítě by mělo vědět, které oblečení je vyhrazeno na spaní. U malých dětí se hodí i náhradní pyžamo.
  • PONOŽKY – doporučujeme dát i pár párů ponožek navíc.
  • SPODNÍ PRÁDLO – opět doporučujeme pár kusů navíc.
  • MIKINA – na večery nebo pro chladnější dny je třeba dát dětem alespoň dvě, lépe tři mikiny.
  • BUNDA – nepříznivé počasí potká každý tábor, bunda je tedy nutná, doporučuji teplejší, nepromokavou bundu.
  • PLÁŠTĚNKA – je nutná i v případě, že má dítě nepromokavou bundu, na přeběhnutí do jídelny nebo večer do umývárek, a také na delší procházky a aktivity v dešti, bunda nakonec promokne každá.
  • PLAVKY – doufejme, že je užijeme :-), neplavcům prosím dejte i rukávky nebo kruh.
  • ČEPICE – pokrývka hlavy je nutná, v táboře je jen málo míst ve stínu a děti jsou často slunci vystaveny.
  • RUČNÍK – na tábor se hodí mít na běžnou hygienu dva ručníky a jednu osušku nebo ručník k vodě.
  • HYGIENICKÉ POTŘEBY – je dobré umístit do toaletní taštičky, děti potřebují sprchový gel nebo mýdlo, šampón, kartáček na zuby, pastu.
  • TOALETNÍ PAPÍR – stačí jedna role.
  • PAPÍROVÉ KAPESNÍKY – celé balení.
  • VLHČENÉ UBROUSKY – zvláště pro tábornice, jsou-li zvyklé.
  • REPELENT – nejlepší jsou repelenty přímo z lékárny, určitě podepsat (vybíráme od dětí)
  • SVÍTILNA – nezapomeňte na náhradní baterie, děti svítí rády a pořád 
  • DOPISNÍ PAPÍRY – prosím, aby zvláště menším dětem nadepsali rodiče adresy a nalepili známky, vhodné jsou pro děti korespondenční lístky.
  • PSACÍ POTŘEBY A PASTELKY
  • KAPESNÉ – peníze pro dítě je možné uložit u nás v podepsané peněžence s vloženým lístkem s napsanou částkou. Vhodné kapesné je od 300 – 500 Kč podle věku dítěte, ale záleží na Vašem uvážení
  • PROSTĚRADLO – je nutné pro každé dítě.
  • SPACÍ PYTEL – pokud máte nekvalitní spacák, doporučujeme přibalit také deku. V noci bývá někdy chladno a určitě by neměl být spací pytel dítěti malý.
  • POLŠTÁŘEK - je-li na něho dítě zvyklé
  • OBLÍBENÁ KNIHA – není povinná, ale můžeme pak malým dětem číst před spaním oblíbené příběhy.
  • NOŽÍK - děti si rádi hrají v lese s nožíkem, takže má-li Vaše dítko zájem, určitě mu ho dejte. Ideálně v obale a podepsaný. Berte prosím v potaz, že se jedná o dětský tábor, takže rozumnou velikost!
  • VŠECHNY VĚCI JE NUTNÉ DĚTEM PODEPSAT – už po pár dnech se nám kupí ponožky, trička a ručníky, které nikomu nepatří 
  • MOBILNÍ TELEFONY ANI TABLETY NEJSOU NA TÁBOŘE POVOLENY – chceme si hrát a povídat spolu 

Letní tábor 2020 - Plichtice - ODJEZD NA TÁBOR!!

 

Čtvrtek 25.6.2020 - Opět jsem všem rodičům a dospělákům letošního tábora poslal mailík s informacemi ohledně odjezdu....

----

Dobrý den rodičové táborových účastníků,

letos malinko dříve než obvykle posílám před-odjezdové informace k letnímu táboru v Plichticích v termínu 1.-15.8.2020

Odjezd a příjezd - POZOR ZMĚNA OPROTI INFORMACI UVEDENÉ V PŘIHLÁŠCE - z organizačních důvodů muselo dojít k přeplánovaní dopravy a časy jsou následující:

Odjezd sobota 1.8.2020
- Kadaň, autobusové nádráží - sraz v 11:15
- Chomutov, parkoviště Aquasvět - sraz v 11:50
- Most, parkoviště  zimní stadion - sraz v 12:20
- příjezd osobní dopravou na tábořiště - cca 16:00

Příjezd, sobota 15.8.2020
- Chomutov, parkoviště Aquasvět - cca 13:15
- Most, parkoviště zimní stadion - cca 13:45
- osobní vyzvednutí dětí na tábořišti - cca 10:30

Opět budeme podávat on-line zpravodajství na facebooku z průběhu cesty autobusem, at máte přesnější čas příjezdu. Příjezd do Kadaně není bohužel možný. Příští rok se pokusíme vylepšit :)

U autobusu budu jako vždy přítomen já jako hlavní vedoucí a zdravotnice,se kterou můžete domluvit všechny zdravotní neduhy a potíže Vašich dětí. Vzhledem k situaci ohledně Covid 19, budeme připraveni při převzetí dětí provádět namátkové kontroly teploty dětí bezdotykovým teploměrem.

U autobusu prosím odevzdejte:
- originál přihlášky dítěte - i pokud jste mi poslali přihlášku e-mailem či WhatsAppem, prosím odevzdejte originál
- originál potvrzení od lékaře -  i pokud jste mi poslali lékaře e-mailem či WhatsAppem, prosím odevzdejte originál. Bez potvrzení od lékaře nemůžeme dítě přijmout, proto mi prosím pošlete předem emailem / WhatsAppem kopii, at máme nějakou rezervu, pokud zapomenete. ... stále platí, že potvrzení je platné 2 roky! Formulář se s ohledem na Covid 19 nezměnil.
- bezinfekčnost dítěte - POZOR, NOVÁ COVID VERZE - nelze použít bezinfekčnost z přihlášky, ale je nutné použít Covid verzi z přílohy. Prosím přečtěte a pokud je vše OK, tak podepište s datumem odjezdu na tábor, tedy 1.8.2020... budeme mít vytištěné prázdné formuláře u autobusu, tak lze vyplnit a podepsat na místě
- léky, které dítě běžně užívá. Ideálně mít v pytlíku (taštičce) a vše podepsané
- kapesné, pokud chcete uložit u hlavního vedoucího..
- pohledy, pokud je chcete nám předat, abychom je postupně předávali dětem

Covid opatření - dnes neumí nikdo odhadnout jaká bude situace v srpnu, budeme se snažit fungovat zcela normálně, dopřát dětem táborovou zábavu, výlety i návštěvy. Ale vše budeme muset podřídit aktuální situaci. Zcela určitě bude ale potřeba, aby každé dítě mělo vlastní roušky. Jednu bude nutno mít sebou v ruce / v batohu při odjezdu, druhou může mít zabalenou v kufru. Tak jako všechny ostatní věci, i roušky doporučujeme podepsat.

Pokud budete někdo chtít doklad o zaplacení tábora, například pro pojištovnu, dejte mi prosím vědět v přestihu, at to nemusím vypisovat na místě a nezdržujeme se - přehled příspěvků na tábory pro 2020 dle pojištoven - https://www.volnocasuj.cz/2020/05/04/prispevky-pojistoven-na-letni-tabory/

Prosím sledujte naše webové stránky www.rozmaryn.estranky.cz a též náš facebook - https://www.facebook.com/groups/206139333608218/    ... Zde budou případné důležité informace a na facebooku fotografie z průběhu tábora.

Děkuji a na všechny děti se těšíme v sobotu 1.8.2020
Tomáš Kožnar - hlavní vedoucí 724 541 449

 

 

Letní tábor 2020 - Plichtice - TÁBOR BUDE!!

 

 

Čtvrtek 28.5.2020 - Dnes jsem všem rodičům a dospělákům přihlášených na letošní tábor poslal následující email. Pokud ho někdo z Vás nedostal, prosím dejte mi vědět (na stejný emailový seznam budu posílat před-odjezdové informace a též informace z tábora).... to důležité je, že jsme nalezli shodu s místní hygienickou stanicí a s majiteli základny na podmínkách fungování tábora a tak tábor bude!!

--

Dobrý den všem táborovým rodičům,

po dlouhé době nejistoty pro Vás máme dobrou zprávu, TÁBOR BUDE. Po jednání s místně příslušnou hygienickou stanicí jsme se úspěšně domluvili na podmínkách fungování tábora. Pokud na nás nepřijde druhá vlna Covid, tak fungování v rámci tábora bude téměř v normálním režimu, maximálně s častější sanitarizací společných a ubytovacích prostor. Uvidíme jaká bude v situace v srpnu, dle současných požadavků budeme možná muset omezit výlety do měst a návštěvy na táboře (ukázky a předváděčky pro děti - například rytíři, hasiči apod), ale to nepředbíhejme a doufejme, že v sprnu bude vše v normálu....

Přípravy na tábor se tedy nyní opět roztáčejí na plné obrátky. Poprosím všechny rodiče o zaslání chybějících dokumentů (přihláška, lékař) a zbytku plateb.

Sledujte prosím průběžně naše webové stránky - www.rozmaryn.estranky.cz a Facebook, kde budou všechny důležité informace. Cca 14 dnů před odjezdem na tábor pošlu opět všem informační mailík s před-odjezdovými informacemi.

Děkuji všem za podporu a pochopení
Tomáš Kožnar

P.S. Jen připomenu, dle platné Covid vyhlášky, pokud se na táboře objeví pozitivní test na Covid u kohokoliv (dítě, dospělý), tak musí být tábor ukončen. Doufejme, že tato situace nenastane....

--

 

Letní tábor 2020 - Plichtice - STOP STAV! 

 

Úterý 3.3.2020 - vzhledem k počtu přihlášených dětí vyhlašuji STOP stav na přihlášení, respektive je možné přihlásit se dále, ale prozatím do pozice náhradníka. Historicky se vždy našel někdo, kdo v termínu nezaplatil či se už vůbec neozval a tak si myslím, že náhradník číslo 1 i 2 budou míst celkem šanci se na tábor dostat a užít si s námi prima 14 dnů v přírodě. Uvidíme, kolik rodičů (ne)zaplatí do konce března...

Takže poprosím všechny rodiče přihlášených dětí:

  • nejpozději do konce března 2020 poslat přihlášku (emailem na tomas.koznar@centrum.cz, WhatsAppem na 724541449, osobně v Mostě či v Kadani nebo jinak po telefonické domluvě)
  • nejpozději do konce března 2020 zaplatit minimálně 50% táborového poukazu - ideálně na táborový účet viz přihláška, nebo po domluvě v hotovosti v Mostě či v Kadani. Stále platí možnost postupného splácení či platby na fakturu nebo jiné domluvy, ale ozvěte se hlavnímu vedoucímu a domluvíme se ... opravdu nechci odmítat děti a pak zjistit, že přihlášené dítě nepojede....
  • Potvrzení od lékaře stačí dodat před odjezdem na tábor, lze využít i pro jiné dětské akce (ŠvP, soustředění atd) a platí 2 roky od vydání, takže klidně si ho nechte potvrdit až v červenci.... Ale až ho budete mít, tak mi ho prosím zašlete (mailem, WhatsAppem), abychom nemuseli u autobusu řešit, že ho nemáte....
  • Bezinfekčnost se odevzdává (a rodiči podepisuje) až při odjezdu na tábor, dle aktuálního zdravotního stavu dítěte. Tu mi prosím ted neodevzdávejte.... (ani s datumem 1.8.2020 :-) )

Pokud máte jakékoliv otázky, tak volejte nebo pište... kontakty viz táborový leták.

 

Letní tábor 2020 - Plichtice - přihlášky

 

Zima ještě pořádně nastoupila, ale přihlášování na letní tábor už běží v plném proudu. Nezapomeňte, že lonským dětem držíme místo pouze do konce ledna 2020 a proto neotálejte a pokud chcete jet s námi, určitě nám minimálně napiště mail či sms. Děkuji všem, kteří již poslali vyplněné přihlášky a zejména těm, kteří i zaplatili.

Přihlásit na letní tábor se můžete zavoláním či napsáním mailu hlavnímu vedoucímu a následně zasláním vyplněné přihlášky mailem či jako fotografie třeba pomocí WhatsAppu. Od této chvíle je s Vámi počítáno a naopak my počítáme, že v dohledné době od poslání přihlášky zaplatíte na táborový účet zálohu na tábor či celou táborovou částku. Opět připomínám, že pro uplatnění slevy Kč 200,-- je potřeba mít zaplacenou alespon polovinu poukazu do 1.4.2020!

Nemůžete-li z jakéhokoliv důvodu vytisknout či naskenovat přihlášku, určitě se ozvěte hlavnímu vedoucímu. Umíme být flexibilní a tak Vám bud přihlášku pošleme poštou nebo si s Vámi dáme někde schůzku a nebo to vymyslíme úplně jinak .

 

Letní tábor 2020 - Plichtice

 

Vánoce už jsou za dveřmi a tak jako každý rok je i nyní čas spustit přihlašování na letní dětský tábor Plichtice 2020. Těšíme se na všechny známé obličeje a rádi přivítáme i nové tváře. Můžete se těšit na všechno co dobře znáte, zkušené vedoucí, chutnou stravu, spoustu her v přírodě, přespání mimo stan (dobrovolně), noční bojovky, kytaru, oheň, zajímavé návštěvy a plno dalšího. Smích a zábava pro všechny účastníky....

Připomeňme si ty hlavní a podstatné informace:

  • hlavní vedoucí - Tomáš Kožnar  (tomas.koznar@centrum.cz  724541449)
  • Dospěláci - Kuchyně - Petr (Peci) + Nela, Zdravotnice - Míša + Lucía, Oddíláci - Tomáš (Bechy), Lukýno, Petra, Karla, Petra (Pitris), Eliška, Tomáš a další v jednání, Táborový pomocníci - Tomáš, Jana (Bechy)
  • Termín - sobota - sobota - 1. 8. 2020 - 15. 8. 2020
  • Lokalita - Plichtice, okres Klatovy v Jižních Čechách, blízko rybníka Hnačov
  • Doprava - autobusem tam i zpět, odjezd / příjezd - Most, hokejový stadion + mezi-zastávka v Chomutově, parkoviště Aquasvěta naproti zimnímu stadionu   (v řešení možnost zastávky busu též v Kadani, uvidíme dle počtu dětí)
  • Základna - perfektně vybavená stanová základna, budova s kuchyní, jídelnou a klubovnami
  • Ubytování dětí a dospěláků - klasické 2 lůžkové podsadové stany, dřevěné podlážky po celé ploše stanu
  • Celotáborová hra na téma Rychlých šípů a Záhady hlavolamu - pojďte s námi řešit různé zapeklité hlavolamy, bojovat na Rozdělovací třídě, sledovat příběh Jana Tleskače a kdo ví, třeba sestrojíme i létací kolo...

Do konce ledna 2020 držíme místo všem účastníkům loňského tábora, proto neváhejte a pokud máte zájem poslat s námi na tábor Vaše dítě (děti), tak nás prosím kontaktujte - hlavní vedoucí Tomáš 724 541 449 (koordinátor pro oblast Chomutov / Kadaň), pro oblast Mostu můžete kontaktovat též Tomáše Bechyňského - 777 612 512. Případně mailem tomas.koznar@centrum.cz

Výchozí cena je pro tento rok stanovena na Kč 4.299,--, při platbě zálohy (minimálně 50% ceny) do 1.4.2019. Při platbě později je cena + Kč 200,--..... opět lze uplatnit slevu Kč 100,-- pro minulé účastníky našeho tábora. Jako každý rok je možná platba na splátky či vystavit fakturu pro Vašeho zaměstnavatele, stačí kontaktovat hlavního vedoucího.

Všem loňským účastníkům jsem poslal leták a přihlášku na email. Přihlášku si můžete stáhnout i ZDE

 download.jpg

letak---plichtice-2020.jpg 

 

Letní tábor 2019 - Plichtice - příjezd z tábora

 

Odjezd autobusu je naplánován na 10.30, v průběhu jízdy budeme podávát aktuální informace o poloze autobusu na táborový Facebook. Příjezd do Chomutova je naplánován na 14h, do Mostu přibližně okolo 14:15. Rodiče, kteří si přijedou pro děti na tábořiště, prosím příjezd po 10:30, aby už byl autobus pryč..... Odjezd do Třemošné bude vyřešen individuálně auty vedoucích Petry a Lukýna, Petra bude rodiče informovat. Díky velmi velmi špatné dopravní situaci na trase Plzen - Most pojede autobus přes Karlovy Vary....

 

Jako každý rok musím já jako hlavní vedoucí zůstat na tábořišti a vyřídit ještě nějaké papíry a předat tábořiště dalšímu běhu, takže nebudu u příjezdu do Mostu ani do Chomutova. Pokud budete mít prosím na mě nějaké dotazy, zavolejte mi či napište. U příjezdu autobusu do všem lokací bude naše zdravotnice Lucia, která Vám předá děti, veškeré dokumenty a potřebné informace...

 

Letní tábor 2019 - Plichtice - aktuálně z tábora

 

Aktualizace - úterý 30.7 - 12h - ukázalo se, že je poměrně obtížné a časově zdlouhavé nahrávat všechny fotky na rajce a zároven na facebook, takže v průběhu tábora budou fotky postupně zveřejnovány pouze na Facebooku + text zde na estrankach. Po konci tábora v klidu domova dám všechny fotky na rajce. Děkuji za pochopení :-)   .... Fotky na facebooku by měly být přistupné všem, i bez registrace na facebook.

 

Tak první shon a "zabydlení" už je za námi, takže jsem se dostal i k počítači, abych Vás milé rodiče doma pozdravil. Všechny děti dojeli v pořádku, vše je OK, zatím včera ani dnes neproběhlo žádné stýskání či dokonce pláč, tak můžu všechny uklidnit...

 

Starší aktuality a novinky...