Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 

   

 Grilmánie 2008

 

Jedna rychlá novinka pro naše fandy. Dnes se náš šéfkuchařský tým opět po roce vrátil na místo činu a obhajoval své loňské třetí místo v soutěži Grilmánie. Díky svým nepřehlédnutelným kostýmům byl opět vděčným zájmem diváků i poroty, bohužel "více" než na cenu Exot Grilmánie 2008 a celkové 4. místo to nestačilo. I tak ale patří Romaně, Frantovi, Robinovi, Marušce a Katce velké uznání, že se pustili do souboje s profesionály.

 

  

Letní tábor 2008

 

Bohužel musím konstatovat, že to vypadá tak, že na této stránce o přípravě na letošní tábor informovat nebudu. Mrzí mě to, návštěvnost je poměrně veliká (na to, o jaký se jedná web) a emailových dotazů je taktéž dosti, ale letošní tábor je programově i obsahově ve znamení Karla + Romany (alespoň já to tedy tak vidím) a ke mě se donesly téměř žádné informace, které bych mohl zveřejnit.

 

Stejně tak jsem ještě od našich fotografů neobdržel žádné další fotky z jarního tábora, resp. z karnevalu a tak tu nemohu nic zveřejnit.

 

 Současná situace mě mrzí, strávil jsem tvorbou tohoto webu poměrně dost času, ale když nejsou informace, nelze informovat. Vina je taktéž částečně i na mé straně, díky narození prcka se do Mostu už tak často nedostanu a poslední táborové schůzky pro vedoucí jsem se z časových důvodů nezúčastnil, ale mail a telefon mi fungují, ale informace přesto netečou Smiley

 

Všechno zlé je ale pro něco dobré, neznamená to, že by se na přípravě nepracovalo, to naopak. Letos má v CTH programově v rukách Romana (tentokráte asi nebude Teta Kuchta) a to je záruka, že se máme na co těšit. Alespoň budete na táboře pořádně překvapení.

 

Aby se tu aspoň něco dělo, přidal jsem nové anketní otázky, takže hurá hlasovat. Pokud by Vás něco zajímalo, tak se na mě klidně můžete dále obracet pomocí mailu či tady odkazu "Napište nám". Informace ohledně letošního letního tábora bude nejlepší směřovat přímo na Karla či Romanu.

 

 

Karneval - ZVEME VŠECHNY 

 

V sobotu 23. února od 14.00 se v naší klubovně uskuteční již druhý ročník Karnevalu v maskách. Zveme tímto všechny minulé i budoucí táborové účastníky, samozřejmě i Vás, všechny ostatní. Krom taneční zábavy a her si budete moci převzít táborové dvd z loňského tábora (pokud jste byl účastník a zatím ho nemáte) a také získat leták s přihláškou na letní tábor 2008.  

Pokud jste se prozatím žádné naší akce nezúčastnili, můžete se zde s námi seznámit, poznat nás a získat další informace o naší činnosti, případně o letním táboře 2008.

 

 

Jarní tábor Hora Svaté Kateřiny 2008

 

Tak máme za sebou první tábor roku 2008, a to dnes skončený jarňák na Hoře svaté Kateřiny. Zatímco u letňáku každý rok měníme místo a poznáváme kraj, zimní tábor již pravidelně děláme zde. Tohoto tábora se účastnil kapacitou určený maximální počet a to 20 dětí (hurááá, opět plnoSmiley), které pod vedením hlavase Robina a většiny starých známých z letních táborů zcela jistě prožili krásný a nezapomenutelný týden plný her a zábavy. Škoda, že nám opět nepřálo počasí a tak se musely vyškrtnout všechny, pro jarňák tak typické, zimní aktivity. Dvojnásobná škoda je to zejména pro snowboardu chtivé zájemce, protože vedoucí Radek měl pro všechny připraven základní kurz a slíbil, že všichni zájemci si budou moci snowboard i vyzkoušet, což by vzhledem k tomu, že boty měl pouze vlastní (a to velikost 46) mohlo být hodně zajímavé.

 

Tento tábor si může jako svůj první počítat i náš nejmenší a nejmladší člen, teprve pětitýdenní Dominik Kožnar, který zde spolu s rodiči strávil několik hodin. Následující fotky jsou prozatím pouze z posledního dne, lépe řečeno z poslední diskotékové písničky, protože i já jsem tentokráte pobyl na táboře pouze pár hodin. No, alespoň rodiče vidí kdo s kým Smiley. Jen škoda že kluci byli tentokráte v silné převaze a tak se na mnoho při ploužáku nedostalo. Další fotky doplním jakmile je dostanu.

 

Julča s hlavasem

 

 

Táborové CD s fotkami (a možná i s videem, ale to záleží na Robinovi) jsou konečně hotové. Každý účastník tábora si je může vyzvednout u nás na skupině, kdykoliv v termínu schůzek, cena je velmi příznivá a to Kč 0,--

(ano, opravdu zdarma)

 

Další novinka je velmi příjemná, dne 3.1.2008 se našim kamarádům, Petře a Tomášovi narodil prvorozený syn Dominik K. (jistě brzo již další táborový účastník, přihlášku na tento tábor přinesla sudička Karel skoro již do porodnice). Pokud se na něho chcete podívat, zde máte možnost

 

 

Mikulášská 2008

 

Jak se již stalo zvykem, i letos pořádáme (nejen) pro účastníky letního tábora Kotvina 2007 Mikulášskou párty. Ta letošní se bude konat v sobotu 1. prosince 2007 od 14.00 hodin v prostorech klubovny PS Čtyrlístek Most na bývalé 13. ZŠ v Mostě.

 

A protože na tomto místě sídlí pionýrské organizace dvě, musejí se i mikulášské akce konat dvě. Takže Mikuláš pro PS Rozmarýn Most dorazí až v pondělí 3. prosince, čas upřesním hned jak budu vědět.

 

Na obě akce jste samozřejmě srdečně zváni.

  

 

Vznik PS Čtyrlístek Most

   

Dne 3.9.2007 se narodila nová pionýrská skupina. Vznikla vyčleněním ze současné PS Rozmarýn a dala si do vínku jméno PS Čtyrlístek Most. Za vznikem této nové skupiny stojí zejména František B. (nyní opětovně hlavní vedoucí PS) a Romana S. s Robinem P. Pro Vás, děti i rodiče, se ovšem nic nemění. I nadále se můžete scházet na schůzkách ve stejných prostorech a se stejnými kamarády, rozdělení proběhlo v poměrně poklidném duchu a tak do budoucna zaregistrujete nejspíše pouze změnu názvu a loga, jinak by vše mělo zůstat při starém. I když kdo ví? Nový název, nové nápady, nové idei?

 

Každopádně bez ohledu na to jak se kdo jmenuje, stále se věnujeme práci s dětmi, je nový školní rok, rozběhly se kroužky, takže kdo se chcete přidat, nyní máte nejlepší čas, vše je v počátcích. V letošním školním roce počítáme s otevřením stejných kroužků a klubů jako v roce loňském. Kroužky se již rozběhnuly, kluby začnou fungovat v nejbližší době.

 

Samozřejmě mimo pravidelných aktivit se snažíme zabavit i "neorganizované" děti, z posledních akcí bych jmenoval návštěvu mosteckého kina, nejdříve na filmu Shrek třetí a minulý týden na filmu Harry Potter a Fénixův řád. Účast na obou akcí byla velmi dobrá, zúčastnilo se i dost dětí z tábora v Kotvině 2007. Další akce na sebe určitě nenechají dlouho čekat, Ti z Vás jenž chodí na schůzky se o nich dozvědí jako první Smiley

 

 

 

Letní tábor 2007 - Kotvina

 

AKTUÁLNĚ IV: Tak fotky od Robina jsem již dostal, v rámci možností jsem updatoval tuto i ostatní stránky a přidal fotoalbum. Bohužel i Robin má fotky pouze z druhého týdne tábora, takže Vás i nadále budu napínat. Nyní se čeká až dodá Marta zbytek fotek a myslím, že dříve než na konci září to nebude. Smiley

 

Tak jsme doma, přežili jsme 14 dnů v divočině, bez elektřiny a teplé vody. Počasí nám tentokráte přálo, již po prvních třech dnech bylo jasné, že budeme mít slunička více než na předchozích dvou táborech dohromady. Nakonec nás celý první týden sužovaly tropická vedra, při kterých se téměř nedal provádět žádný naplánovaný program, pouze se koupat a koupat. Ale i tak jsme to zvládli a už se těšíme na další rok, který tentokráte jako hlavní vedoucí povede Karel T.

 

Pro připomenutí tábora (i když účastníci určitě nezapomněli) jsem připravil takový jednoduchý souhrn táborového dětí s využítím fotek, které mám k dispozici. Taktéž je zde k dispozici fotoalbum s fotkami ve větším rozlišení (ale zase ne všechny fotky, ať se můžete těšit na tradiční táborové dvd)

 

Vedoucí

Kotvina 2007 - oddílový vedoucí

  

1. oddíl

  

2. oddíl

  

3. oddíl

  

Celý tábor

 

Celý tábor

 

 

 

Starší novinky zde