Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magdička

30. 3. 2018

magdi350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

23.9.2017 - Dnes ráno jsme přijali tři koťata! Paní Magda na silnici za Ždánicemi uviděla malinké kotě. Zastavila a v tom z křoví u silnice vyběhla další dvě o něco větší koťata! Malinká mourečka je Knoflenka, větší je Martínek a tříbarevná kočička je po nálezkyni Magdička. 1.12.2017 - Magdička je úžasná, jemná, miloučká, taková malá princeznička. Je zdravá a může do nového domova. 12.3.2018 - Magdička byla umítěna do Rohatce, do domku, k pejskovi.
24.3.2018 - Magdička se vrátila zpět z důvodů alergie dítěte. 30.3.2018 - Magdička odjela do nového domova do Velkých Pavlovic, do domku, ke kočičce.

Další fotky zde.

Magdička byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kohútovi a kočička Ophélie. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

p1210819.jpg3.4.2018, 4.den
Dobrý den,
zdravím z Velkých Pavlovic. Máme u nás Magdičku. Kočička je velice hodná a mazlivá. Jen si na ni musí zvyknout naše kočička, ta se Magdičky zatím bojí, ale už je to lepší každým dnem.
Hezký den, Š.

 

20.6.2018
Dobrý den, zdravím z Velkých Pavlovic.
Magdička, kterou jsme si od Vás dovezli se má dobře. Už si krásně zvykla na naši druhou kočičku, ta na Magdu už nežárlí, už si spolu hrají, spinkají i zlobí. Posílám alespoň jednu fotku z jejího odpoledního odpočinku v kožíšku.
S pozdravem Miluše Š.

 

magdicka.jpg16.10.2018
Dobrý den,
posílám po delší době fotečku Magdičky z Velkých Pavlovic
Magdička se má dobře, žije s druhou kočičkou, která je u nás už 7 let. Jsou spolu doma, ven moc nechtějí - bojí se obě, tak je nepouštíme. Mají k dispozici celý patrový dům.
Hezký pozdrav Š.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

K smíchu,opět "alergie"!.....

(Daniela se svou kočkopartou, 25. 3. 2018 15:56)

Myslete si každý co chcete,ale avízované důvody proč kočičky vracejí zpět-"alergie dětí" jsou pouze a jedině nesmysly a vymyšlené rádobyomluvy.Pokud mají v domku s děckem psíka a kočička by určitě časem běhala stejně jako psík po dvorku a okolí,jedná se o něco naprosto jiného,o to,že lidé co si kočičku vzali prostě nedokázali zvládnout počáteční ne zrovna snadné sžívání kočičky v novém domově a lidí s kočičkou.Nedokázali slevit ze svého pohodlí a zajetých zvyků a chodu domácnosti a hlavně neměli tu správnou chuť,trpělivost,pochopení a především LÁSKU ke kočence.K takovým lidem není co dodat,každý si o tom mysléme své a názor a závěr na, a k takovým lidem si učiníme také každý za sebe....Magdičce vzkazujeme jediné,dobře,že jsi od takových lidiček pryč,nebylo by Ti tam dobře a při Tvojí kráse určitě brzičko padneš někomu do oka a do srdíčka.Držíme pěstičky!

Re: K smíchu,opět "alergie"!.....

(Markéta, 26. 3. 2018 9:14)

Dobrý den,
já bych nebyla hned tak "tvrdá". Podle těch fotek se na to dobře připravili, měli tam krásné nové velké škrabadlo, které jak víme není nejlevnější, kočičí kukaň, odpočívadlo na parapetu. Pokud bych se takhle vybavila tak bych to určitě tak rychle nevzdala. Je přeci možné, že se najednou objevila alergická reakce. Tady bych spíš všechny kdo uvažují o kočičce doporučila nejdříve zjistit jestli není nějaký člen rodiny alergický a až potom pořizovala kočku. Tím se vyhnou všichni nepříjemnostem.

Re: K smíchu,opět "alergie"!.....

(Kočky SOS, 26. 3. 2018 10:56)

Danielo, asi nemáte pravdu. Podívejte se do alba na fotky z nového domova. Magdička měla vše připraveno, včetně nového škrabadla, s pejskem to také vypadalo, že se snesou a Magdička je na fotkách uvolněná a spokojená.

Re: Re: K smíchu,opět "alergie"!.....

(Daniela se svou kočkopartou, 27. 3. 2018 13:18)

Pokud nemám pravdu omlouvám se,ale pocity že je to trošku jinak mne neopustí.

Re: K smíchu,opět "alergie"!.....

(Jarmila, 31. 3. 2018 22:57)

Víte, paní Danielo, že jsem mluvila úplně stejně jako vy? Než jsem se dověděla podrobnosti. Kočičku si maminka vyprosila k narozeninám, pořídila jí ohromnou výbavu...bohužel už druhý den malý syn nemohl dýchat...všichni to doma obrečeli, ale kočičku museli dát zpět. Taky jsem byla alergická na kočky, ale zvládla jsem to, jenže u malého dítěte je rozhodování jiné. Bylo mi jich líto, tak se těšili...a jak jsem dnes zjistila, Magdička domov našla, zůstala jen jedna smutná rodina...

Re: Re: K smíchu,opět "alergie"!.....

(Daniela se svou kočkopartou, 2. 4. 2018 15:46)

Dobrý den,pani Jarmilo a všichni ostatní.Po shlédnutí foteček a evidentní spokojenosti Magdičky na nich se ještě jednou velmi omlouvám za ráznou úvahu a zpochybnění"alergie".Je jasné,že kočička by byla,nebýt nepříznivých okolností u hodných lidí a měla by okolo sebe milující rodinu.Mám dva malé kluky a šestnáct kočiček v domě,zahradě,okolí,naštěstí kluci nejsou alergičtí,nemohla bych žít bez koček,tudíž pokud by nastala taková situaci strašně bych si zoufala!!!!!Dnes nás může uklidnit,že má Magdička již trvalý a snad krásný domov a bude jí v něm mnoho let jen a jen krásně!Omluvu a pěkný pozdrav posílá Daniela p.s. bohužel jsou i tací,co se na alergii vymlouvají jen v důsledku toho,že nezvládnou počáteční sžívání se s kočičkami.....

Moc,moc štěstíčka,Magdičko!

(Daniela se svou kočkopartou, 31. 3. 2018 19:50)

A taky dlouhý,spokojený život u hodných lidiček,kočičko pěkná.

Magdičko, hodně štěstí holčičko.

(Katka, 30. 3. 2018 20:36)

Škoda...

(Vlaďka, 27. 3. 2018 17:46)

Kočička evidentně byla chtěná a vítaná, dokonce bych řekla, že rodina inklinuje k flekatým zvířátkům, neboť pejsek s kočičkou byli jako bratr se sestrou:-) Mohla se mít nádherně...A opravdu je možné mít doma psa a zároveň mít alergii na kočku, což asi moc lidí netuší. Rodina předpokládala, že když jsou děti v kontaktu se psem, že nebude žádný problém.