Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jaro 2013 v našem zahradnictví

9. 4. 2013

Po dlouhém čekání a dlouhé zimě se má konečně v následujícím týdnu přece jenom ukázat jaro. My jsme na Vás připraveni a hned od pondělí 8.4.2013 bude zahájen drobný prodej ovocných stromků a keřů. Prodejní doba bude do konce dubna v pondělí – pátek od 8do15 hodin s polední přestávkou od 12 do 12.30. V sobotu bude otevřeno od 8do 12 hodin. V tomto týdnu by měl být rovněž zahájen prodej substrátu, který máme přislíbeny hned z kraje týdne.

A co je u nás nového?
 
Během jarních měsíců naše firma uspěla ve dvou výběrových řízeních a to na údržbu hřbitovů na území města Bohumína a to ve Skřečoni a na Záblatí. To nás velice potěšilo a jsme rádi, že se naše aktivity pomalu vracejí i na území města Bohumína, kde máme základnu. Druhé výběrové řízení bylo na realizaci a údržbu mobilní zeleně na celém území města Třince. Tady budeme mít za úkol vysadit a udržovat 26 kameninových nádob, 26 truhlíků, 21 závěsných nádob na sloupy a 5 květinových systémů. Celkem bude vysázeno cca 900 ks letniček a bezmála 600 ks pelargonií. Věřím, že se naše výsadby budou líbit a že přispějí značnou měrou ke zkrášlení ploch města Třince.

Nevlídného počasí jsme mezitím využili pro provedení Výchovných řezů na celkovém množství 168 kusech mladých lip pro Městskou část Ostrava – Jih. A ve městě Třinci dokončujeme průklest keřů a keřových skupin.

Zpět na hlavní stránku